CAKMAK ERDEM HASTANESİNDE DOGUM YAPAN VARMİ? ?

ea1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.585
933
53
38
Merhaba arkadaşlar 33 haftalik hamileyim cakmak erdem hastanesi nde doğum yapmayı düşünüyorum doğum yapan varsa orda tecrübelerini yazabilirmi acaba?

Ben de cevabı merakla bekliyorum:) En başından beri çakmak erdem e gidiyoruz fakat doğum yaklaştıkça kafam karıştı. Yakın zamanda tecrübesi olan arkadaşlar varsa çok iyi olacak :)

Ben de cevabı merakla bekliyorum:) En başından beri çakmak erdem e gidiyoruz fakat doğum yaklaştıkça kafam karıştı. Yakın zamanda tecrübesi olan arkadaşlar varsa çok iyi olacak :)
Aynen canım sıkıntısız bi doğum yapmak istiyorum doktordan memnunum ama hastane dusunduruyo beni..

konulara bakarken denk geldim . bi türlü içine sinen bir yer bulamadın galiba :)
Erdem e gidenler memnun ama çakmak erdem baya kalabalık oluyormuş çamlıcaya göre

konulara bakarken denk geldim . bi türlü içine sinen bir yer bulamadın galiba :)
Erdem e gidenler memnun ama çakmak erdem baya kalabalık oluyormuş çamlıcaya göre
Evet cnm aynen öyle cakmak erdemde yasemin hanima basladim doktordan çok memnunum şuanda hastane dusunduruyo beni sadece bakalım doğuma kadar devam edicem

Back
X