Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs 2015'te ilk kızımı çakmak erdemde, 34 haftalık, sezeryan doğum yaptım. Doktorum Sevil hn. Çok memnun kaldım. Hastaneden, hemşirelerden, özellikle doktorumdan.
Şimdi ikinci kızıma hamileyim. Yine doktorum Sevil hn. Bir aksilik olmazsa yine orada doğum yapacağım inş.
Bende özlem hanima gidiyorum doktorumdan çok memnunum ilk doğumum olucak ama hafta sonuna denk geldiğinde ya da doktor izinliyse doğumu başkası yaptiriyormus kendi doktorunu istersen ekstra 600 tl ücreti varmış o biraz kafamı karistirdi
Bende özlem hanima gidiyorum doktorumdan çok memnunum ilk doğumum olucak ama hafta sonuna denk geldiğinde ya da doktor izinliyse doğumu başkası yaptiriyormus kendi doktorunu istersen ekstra 600 tl ücreti varmış o biraz kafamı karistirdi
Ayrıca ücretten haberim yoktu. Doğum zamanım geldiğinde doktorum hastanedeydi benim çok şükür.
Şunu diyebilirim ama, benim hamileliğim çok sıkıntılı olduğu için, ben neredeyse 5 doktora da görünmüşümdür. Diğerleri de girseydi doğumuma rahatsız olmazdım.