Cakmak erdem hastanesinde doğum yapanlar

Beyazkilic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
4
0
1
33
Merhabalar cakmak erdem hastanesinde yakin zamanlarda doğum yapmış olanlardan fikir alabilir miyim memnun kaldınız mi

Mayıs 2015'te ilk kızımı çakmak erdemde, 34 haftalık, sezeryan doğum yaptım. Doktorum Sevil hn. Çok memnun kaldım. Hastaneden, hemşirelerden, özellikle doktorumdan.

Şimdi ikinci kızıma hamileyim. Yine doktorum Sevil hn. Bir aksilik olmazsa yine orada doğum yapacağım inş.

Bende özlem hanima gidiyorum doktorumdan çok memnunum ilk doğumum olucak ama hafta sonuna denk geldiğinde ya da doktor izinliyse doğumu başkası yaptiriyormus kendi doktorunu istersen ekstra 600 tl ücreti varmış o biraz kafamı karistirdi

Ayrıca ücretten haberim yoktu. Doğum zamanım geldiğinde doktorum hastanedeydi benim çok şükür.

Şunu diyebilirim ama, benim hamileliğim çok sıkıntılı olduğu için, ben neredeyse 5 doktora da görünmüşümdür. Diğerleri de girseydi doğumuma rahatsız olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…