Erkek İnfertilitesi Çakşır,Keçiboynuzu,Arginmax ve hamileyimmmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

flower42

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
5
2
16
Konya
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşimin sperm sayısı 3,000,000 du konya kızılayda tüp bebek denedik negatif sonuçlandı daha sonra keçiboynuzu suyu ve çakşır kullandık sperm sayısı 14 milyona çıktı sonra bunlara ilave olarak Arginmax kullandık sayı şuan 18,500,000 ilk testelerde morfoloji :1 şimdi ise 3 e çıktı ve ben hamileyim ALLAH herkeze nasip etsin.Hamile olduğumuda Konya Eurofertilde Dilek hanımdan öğrendim Tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Bir türlü adet olamıyordum Meram eğitim araştırmada kan testi yaptırdım bişey çıkmadı 3 hafta sonra Dilek hanıma gittim ultrasonda bi bakalım dedi ve 5 haftalık hamile olduğumu söyledi.çok mutlu olduk.Eşimin Sperm sayısının nasıl yükseldiğini sizin paylaşmak istedim.

Eşim sabah akşam 2 tane arginmax içti
Yatmadan keçboynuzu suyu
gündüzleride çakşır suyu içti
VE EN ÖNEMLİSİ BOL DUA ETTİK.

Son düzenleme:

mevlam sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin inş.inan çok sevindim bizler içinde dua et cnm

flower o kadar mutlu oldumkı okuyunca tebrik ederimn şimdiden allah kucağınızada almayı nasip etsin.sana bişey sormak istiyorum eşinin kullandıklarını eşimde kullanıyor ama daha bir aydırsiz ne kadar zamandır kullandınız?.bunların dışında hamile kaldığın ay denediğin başka birşey varmı?darısı başımıza

biz 3 ay kadar L-ARGININ kullandık bunun yanında GNC nin üzüm çekirdeği içerikli bi ilacı var (ismi aklıma gelmedi) onu 1 ay kullandık ve en son ARGINMAX ı kullandık yaklaşık 45-50 gün sonra hamile kaldım hergün keçiboynuzu suyu ve çakşır içtik cnm inşALLAH faydalı olur herkeze

ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CANIMMM
SAĞ SALİM KUCAĞİNIZA ALMAYI NASIP ETSIN
İSTEYEN BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSIN MEVLAM
AMİNNNN

flower arkadaşımm çok ama çok sevindim bugünlerde öyle çok hamilelik haberi almaya başladıkki ardı kesilmesin inşallah.. allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsinn.. ne kadar zamanda hamile kaldın canımm onuda yazarsan çok sevinirim varikosel filan varmıydı?bilgi verirsen çok sevinirm

cnm varikosel falan yoktu bilinmeyen kısırlık dediler.toplamda 5-6 ay kullandık ilaçları.İlaçları etkisi fazlasıyla gördük inş. sizde görürsünüz.

cnm varikosel falan yoktu bilinmeyen kısırlık dediler.toplamda 5-6 ay kullandık ilaçları.İlaçları etkisi fazlasıyla gördük inş. sizde görürsünüz.

anladım canımm aminnn inş bizdegörürüz faydasını senin yaptıklarını yapıyoruzz hemen hemen sadece çakşırı macunun içinde içti eşim ama şu an bitti acaba su olaraktamı içsek ne şekilde içicek tarif edebilrimisn zahmet olmazsa canım bide bizede dualarını eksit etme lütfen

tabiki tarif ederim çay bardağının yarısına kadar çakşır suyu üstünede su ilave edeceksin tarifi bu öğlen yemekten yarım saat önce içilecek.Herkese ediyorum dua ALLAH sizede nasip etsin.

tabiki tarif ederim çay bardağının yarısına kadar çakşır suyu üstünede su ilave edeceksin tarifi bu öğlen yemekten yarım saat önce içilecek.Herkese ediyorum dua ALLAH sizede nasip etsin.

çok tşk ederim canım sana hemen yapıcağımmmm insallah faydasını görürüz allah razı olsun canım duan içinnn aminnnnnn inşallah yüce rabbimm benim ve bütün arkdaşlarımın yüzünü güldürsünn:)

hayırlı olsun canım.

Allah kucağına almayı nasip etsin. çakşır suyunu nerden alıyorsunuz. bizde keçi boynuzu, L ARGININE, ve ballı çörekotlu macun kullanıyoruz. ilave olarak çakşır suyu almak istiyorum.

selam arkadaşlar benim eşimde sayıda hareketlilikte sorun yk ama şekil bozukluğu var.buna bi tavsiyeniz olur mu ki?

Kızlar benim eşimde sorun vardı 8 milyon spermi vardı bıze doktorlar bu kadar spermle cocuk olmaz normal yolla dedı asılama yada tup bebek yaptırın dedıler .
Bizde o gunden sonra keçi boynuzu kurune başladık üzerınden 3.5 ay gectı tekrark gecen gun sperm testı yaptık bakalım gercekten faydası oluyormu dıye
sonucu aldıgımızda ınanamadık 8 milyondan 31 milyona yukselmış çok sevindik hamile kalmış gibi gelecek ay tüp bebeğe başlayacaktık biraz daha calışalım dedım eşime belkide allahın izni ile olur .
Eğer eşinizin sperminde sorun varsa lütfen keçiboynuzu kürünü deneyin inş faydasını görürsünüz bizim gibi

merhba yasemin sadece sperm sayısı mı azdı yoksa morfolojisi ve hareketlilik oranında da sorun varmıydı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…