çakşır otu ile hamile kalan varmı lütfenn ?

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
arkadaşlar merhaba ben 2 senelik evliyim ve hamile kalamıyorum eşimin sperm ileri hareketliliği 0 ve bana eylülde aşılama denildi oda ayrı bir korku zaten :( ben aktarcıdan k. boynuzu kürü çakşır kökü suyu ve aktarcının hazırlamış olduğu bi macun var onu kullanıyorum bu şekilde hamile kalan var mııııı derdimi sizinle paylaşmak istedim :(:(

arkadaşlar merhaba ben 2 senelik evliyim ve hamile kalamıyorum eşimin sperm ileri hareketliliği 0 ve bana eylülde aşılama denildi oda ayrı bir korku zaten :KK43: ben aktarcıdan k. boynuzu kürü çakşır kökü suyu ve aktarcının hazırlamış olduğu bi macun var onu kullanıyorum bu şekilde hamile kalan var mııııı derdimi sizinle paylaşmak istedim :KK43::KK43:
Merhaba
Bende bi umut bugün sipariş verdim

arkadaşlar merhaba ben 2 senelik evliyim ve hamile kalamıyorum eşimin sperm ileri hareketliliği 0 ve bana eylülde aşılama denildi oda ayrı bir korku zaten :KK43: ben aktarcıdan k. boynuzu kürü çakşır kökü suyu ve aktarcının hazırlamış olduğu bi macun var onu kullanıyorum bu şekilde hamile kalan var mııııı derdimi sizinle paylaşmak istedim :KK43::KK43:
Mrh canim benim esimdede ayni sıkıntı var malesef acaba kullandigin seyler etki ettimi gebe kalabildinmi merakettim cvp verirsen cok sevinirim bende hemen keciboynuzu kuru basladim esime aktardan hazirlanilmismacun kullaniyo promotil ve e vit Allahim ins sifa buldurur hepimize

Back
X