Akıntın nasıl pembemsimi
Akıntım başta pembe gibiydi ve pede geçmiyodu ben peçeteyle silince geliyodu ertesi gün sabah sancımda arttı akıntımda artık regl gibi gelmeye başladı belkide kimyasaldı bilemiyorum adet oldum yani ardından 1 gün geçince

Merhaba umarim bu mesaji gorursunuz benim esimde de +1 seviye 2 adet sperm goruldu tup bebek olmasi icin seviyenin yukselmesi gerekmis caksir koku suyu ve ginseng iciyor size fayda ettimi acaba

Merhaba umarim bu mesaji gorursunuz benim esimde de +1 seviye 2 adet sperm goruldu tup bebek olmasi icin seviyenin yukselmesi gerekmis caksir koku suyu ve ginseng iciyor size fayda ettimi acaba
Keçiboynuzu özüde için bence onun çok faydası var

Merhaba lutfen once ki arkadaslar caksir kullanip olumlu yada olumsuz bir neticeye vardiniz mi

Merhaba ben yeni uyeyim arastirma yaparken bu konuyu gorudm ve bende yazmak istedim. Bende internetten arastirma sonucu caksir otu suyunu gordum ve bende denedim.adetiminle birlikte basladim ve 13 kullandim fakat bende tekrardan kanama oldu. Yani bir ayda iki kere adet gordum. İlk basta kanamam azdi fakat sonralari normal adet gibi kanamam geldi. Simdi tekrardan normal adet gunumdeyim ve uzerinden 15 gun gecmesi ne ragmen tekrar adet oldum. Acaba kullanipta benim gibi bu durumu yasayan varmi. Doktoruma sordum bana bu gibi bitkisel urunler yumurtaliklar harekete gectigi icin iki kere adet durumuyla karsilasabilirsiniz demisti. Bana tup bebegi onerdi ama ben nornal yollarla kalmak istedigim icin tup bebegi erteledim birde bunu denemek istedim ama bende bu sekilde oldu. Bu urunu kullanip benim gibi durum yasayan varsa yazabilirmi lutfen tskler

Merhaba nasıl kullandınız ve ,hangi marka rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…