A aysecankay Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 44 Emoji Skoru 1 Puanlar 6 Yaş 29 5 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi aysecankay #1 Merhaba eşimde yaptırdığımız testlerde sperm sıfır çıktı ve birisi çakşır otur almamızı söyledi nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba eşimde yaptırdığımız testlerde sperm sıfır çıktı ve birisi çakşır otur almamızı söyledi nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 2.552 Emoji Skoru 1.415 Puanlar 83 6 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi aysecankay #2 aysecankay .!.: Merhaba eşimde yaptırdığımız testlerde sperm sıfır çıktı ve birisi çakşır otur almamızı söyledi nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... hatırlamıyorum ama alırken aktara sormuştum tarif etmişti sanırm az biraz atıp 15 dk kaynatıp içiliyordu siz de aktara sorun bilir bence
aysecankay .!.: Merhaba eşimde yaptırdığımız testlerde sperm sıfır çıktı ve birisi çakşır otur almamızı söyledi nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... hatırlamıyorum ama alırken aktara sormuştum tarif etmişti sanırm az biraz atıp 15 dk kaynatıp içiliyordu siz de aktara sorun bilir bence