Kızlar geçen aylarda forumda çakşır suyu ile ilgili bilgi görmüştüm, denemekten zarar çıkmaz dedik ve aktara gittik. Çakşır tozunu alacaktım, adam suyu iyi abla dedi fiyatı da uygundu 10 lira civarında, aldık. Sabah, öğlen, akşam eşim aç karnına bir kahve fincanı içti beşinci şişenin sonunda yani dün hamile olduğumu öğrendim.Bu arada eşim azospermdi hiç beklemiyordum hamilelik. Bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedim, rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah. Bu arada bi aşılama olmuştu hüsranla sonuçlanmıştı bnm.
Öncelikle Rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin size. eşim azospermdi demişsiniz benimde eşim azosperm sperm sayısı sadece 4 adet ve hareketsiz olarak çıktı testte. tedavimize yeni başladık. yazınızı okuyunca çakşır bizede iyi gelebilirmi diye düşündük ama sizin eşinizin sperm sayısıda bizimki kadar düşükmüydü diye sormak istedik çünkü aşılama denemişsiniz bize doktor tek şansınız tüp bebek olur ancak dedi.
Kızlar geçen aylarda forumda çakşır suyu ile ilgili bilgi görmüştüm, denemekten zarar çıkmaz dedik ve aktara gittik. Çakşır tozunu alacaktım, adam suyu iyi abla dedi fiyatı da uygundu 10 lira civarında, aldık. Sabah, öğlen, akşam eşim aç karnına bir kahve fincanı içti beşinci şişenin sonunda yani dün hamile olduğumu öğrendim.Bu arada eşim azospermdi hiç beklemiyordum hamilelik. Bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedim, rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah. Bu arada bi aşılama olmuştu hüsra
nla sonuçlanmıştı bnm.
Doktor bize de tüp bebek demişti
Merhaba canm kullandiniz ilk aymi gebe kaldin bizdr bu ay kullandikta caksir kokunu alip yapmistim ben hergun Allahim ins bu ay bize isteyen herkese evlat nasip eder
İkinci ay sanirim. Esim 5 litre bitirdi 6. Litreye geçmişti canim bi regl geçirdim 1.5 ay kullandi. Sakin düzeni bozmayin 3 ogün ac karnina esim is yerine götürüp öğlenleri de orda içiyordu. İnşallah sizde güzel haberler verirsiniz. :)
Canim bende bu ay gebe kaldim cook sukur Rabbime suan 5 haftaligiz bakim gecen ay kullandik ve cok sukur hamileyim Rabbim herkese nasip etsin...
Canim hayırlı olsun bebeğin Rabbim kucağına almayi nasip etsin cnm sende caksir suyunumu kullandın eğer özel olmazsa eşinde problem varmıydi
Benim eşimde bi problem yok bizde 1 buçuk senedir istiyoruz.
Kızlar geçen aylarda forumda çakşır suyu ile ilgili bilgi görmüştüm, denemekten zarar çıkmaz dedik ve aktara gittik. Çakşır tozunu alacaktım, adam suyu iyi abla dedi fiyatı da uygundu 10 lira civarında, aldık. Sabah, öğlen, akşam eşim aç karnına bir kahve fincanı içti beşinci şişenin sonunda yani dün hamile olduğumu öğrendim.Bu arada eşim azospermdi hiç beklemiyordum hamilelik. Bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedim, rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah. Bu arada bi aşılama olmuştu hüsranla sonuçlanmıştı bnm.
Canim bende bu ay gebe kaldim cook sukur Rabbime suan 5 haftaligiz bakim gecen ay kullandik ve cok sukur hamileyim Rabbim herkese nasip etsin...
ne güzel Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. tadı nasıl çakşırın keçiboynuzuyla benziyomu eşim keçiboynuzunun tadını beğenmediği için çakşır almak istedim geçen gün ama bana miktar olarak çok geldi beğenmezse çöpe gitcek diye almadım. 1 kilo fiyatı 30 lira. sen 10 lira demişsin dahamı azdı sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?