çalışmayı özlemek:)))

kalinkaselin

sevgi herşeyi halleder:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
6.178
7.098
398
oğlumun doğumu nedeniyle 4 aydır evdeyim çalışmayı bu kadar özleyebileceğim aklıma bile gelmezdi
doğum iznim bitti üstüne bide yıllık izinlerimi aldım kısmetse kurbandan onra başlıyorum çalışmaya:) ve çalışırken aklımdan arada sırada geçerdi ya bi günde evde otursam falan diye
evde oturmak çevren varsa iyi bişe olabilir belki ama oturduğum yerde pek kimseyi tanımıyorum , bebğim küçük olduğu için tek başıma arabada kullanamıorum eşimi bekşiycemde fırsat bulcamda dışarı çıkcam

çalışırken hergün en azından bi vesileyle dışarı çıkıodum yani üstümü başımı giyiniodum şimdi en son ne zman üstümü giydiğimi bile hatırlamıorum son zmanlarda taşındım tüm zmanım temizlikle geçti ztaen hatta artık evde pijama kombinasyonları bile yapıorum hangi pijama hangi terlikle gider falan diye
işe giderken hergün saçımı yapıorum diye sabahları oflardım 4 ayın 3.5 ayı saçım tepeden topluydu:) uzamış onu bile farketmemişim:) dün bi düzleştirdim bi baktım uzamış:)
makyaj yapardım sabah kalkınca gudubet gibi oluo suratım kendine gelsin insan içine çıkıorum die en son ne zaman göz kalemi çektim onu bile bilmiorum:) bunda dediğim gibi taşınmamın bebişinde etkisi var
hele ellerim temizlik yapmaktan mahvoldu ojeli bakımlı ellerim gitti:) yerine domestostan yıpranmış anne elleri geldi

bebeğimden belki 6 saat uzakta kalçam amaaa bu bana inanılmaz iyi gelcek özlemişim yahu çalışmayı bünye alışınca evde oturamıyor bidaha sabah erkenden kalkıorum diye her hafta koca bi sepet ütüm çıkıo die şikayet etmiorum kıyafetlerimi en son 4 ay önce ütülemiştim hala dolaptalar :) demekki giyyorıumki ütülüorum , ,iyiki bi işim var çalışıorum o yüzden erken kalkıorum diycem artık şikayete son:))))

Sen calismayla kendine bakiyormussun.ancak ise giderken suslenip pusleniyormussun.kendine gel soyle silkelen bakimli olmanin calismakla ne alakasi var.

gerçekten çalışmak insanın hayatına düzen getiriyo, en önemlisi de kendi paranı kazanmak kadar güzeli yok, hesapsız alışveriş yapmayı çok özledim

Sen calismayla kendine bakiyormussun.ancak ise giderken suslenip pusleniyormussun.kendine gel soyle silkelen bakimli olmanin calismakla ne alakasi var.

çalışırken mecburen dışarı çıkıosun çıkarkende kendine dikkat ediosun ama
evdeyken dışarı çıkamıorum bebğimden dolayı ha diyince olmuyo haftada bi anca eşim uygun olcakda çıkarcakda (oturduğum site şehir merkezine biraz uzak arabayla gitmek zorundayız) bi yere gitcezde süSlencem:)))
evdeyken saçımı başımı yapıp işe gider gibi giyinmiorum açıkçası.....

Anladim senin durumun farkliymis dogru butun gun evde durup sonra full makyaj gezmek te sacma ama giyinip saclarina fon yapabilirsin kendini iyi hissedersin boylece.calismak senin icin en iyisi ,neyse az kalmis sabret.

ay oğlun mu oldu maşallah size :nazar: ben de senin gibiyim o yüzden asla ücretsiz izin almayı düşünmüyorum çıldırırım herhalde evde. bence de çok iyi gelecektir çalışmak sana insan yenileniyor işe gidince. yazın 2 ay tatil bizim mesela çatlıyorum sıkıntıdan bi de ücretsiz izin falan alsam patlarım herhalde

Aynı bende böyleyim sanırım işkolik mi deniyor buna :1::1:

Önceki işimden kendi isteğimle ayrılıp yaklaşık 1 ay kadar işsiz gezdiğim dönem kabus gibiydii:2:Sıkıntıdan patlıcaktım resmen ve kimsenin bişey dediği de yoktu:40:

Sizinde bir an önce işinize kavuşmanız dileğiyle,yavrunuza da hayırlı ömürler :16::16:

Ben henüz bir anne değilim ama çalışan bir annenin çocuğuyum. Kreşe başladığım günü hatırlamıyorum bile annemin çalışmasının bana hiçbir olumsuz etkisi olmadı. Hoşuma giderdi annemin güzel giyinmesi, makyaj yapması, parfüm sürmesi... İş yerine giderdim, o yaşımda bile gurur duyardım annemle :)) Eminim bebeğiniz de ilerde sizi aktif, bakımlı ve mutlu bir anne olarak görmek ister :))

hadi hayırlı olsun :))
aslında yazınızı ilk paylaştığınız gün okumuştum ama yazacak bişi bulamadığımdan cevap atmamıştım.
Şimdi de "anneler ve iş yeri sayesinde nefes alabilmeleri" üzerine bir yazı okuyunca aklıma geldiniz,arayıp bulup bi cevap yazayım dedim =))
yazının linki bu: pazartesi sendrom mu sevinc mi

Back
X