Çalar saatin , sabah seni uyandıran müzik ?

Rosanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.883
1.387
Çalar saatime neler oluyor hayatta şarkısını koydum
oryantal version
Neler oluyor hayatta bir de şu rüya gerçek olsa...=)
diye uyanıyorum
sizin var mı öyle eğlenceli müzikleriniz ? önerileriniz

bende "neler oluyor hayatta" yı indiricem..bünyem alıştı hababam sınıfına..eğlenerek uyuyorum artık..uyanmamıyorum..
ayy o cok tatlı ya az once indirdim

bende "neler oluyor hayatta" yı indiricem..bünyem alıştı hababam sınıfına..eğlenerek uyuyorum artık..uyanmamıyorum..:)

Çalar saatime neler oluyor hayatta şarkısını koydum
oryantal version
Neler oluyor hayatta bir de şu rüya gerçek olsa...=)
diye uyanıyorum
sizin var mı öyle eğlenceli müzikleriniz ? önerileriniz
:))) valla benim ki klasik telefonun kendi alarmı yani daat daat diye başlıyo ötmeye bide uzağa koyuyorum ki uyanınca susturmak için yataktan kalkayım diye.. kalkınca geri yatmıyorum zaten :) başka türlü zor kalkıyorum yataktan yav :KK33:

Son düzenleme:
:))) valla benim ki klasik telefonun kendi alarmı yani daat daat diye başlıyo ötmeye bide uzağa koyuyorum ki uyanınca susturmak için yataktan kalkayım diye.. kalkınca geri yatmıyorum zaten :) başka türlü zor kalkıyorum yataktan yav :KK33:

hehe sarkı yap o zaman kuş =)

Bir ara sadece "wake up" diye bağıran metal türü bir müzikti. Başkası kesmiyordu :)
Şimdi samsungun kendi müziklerinden "walk in the forest alarm" huzurlu bir müzik.

Henüz sabah kalkma zorunluluğum yok belki daha baskın bir müzik seçerim sonra :KK53:

Bir ara sadece "wake up" diye bağıran metal türü bir müzikti. Başkası kesmiyordu :)
Şimdi samsungun kendi müziklerinden "walk in the forest alarm" huzurlu bir müzik.

Henüz sabah kalkma zorunluluğum yok belki daha baskın bir müzik seçerim sonra :KK53:

hımm böyle kuş seslerı falan aslında kendım de yapsam olur hee su sesı kuş sesı mixleyip
olabilir=)

hımm böyle kuş seslerı falan aslında kendım de yapsam olur hee su sesı kuş sesı mixleyip
olabilir=)

Yüksek sesle etkisi fena sayılmaz yine :)
Bir kaç tane daha var buna benzer samsungun.
Öyle de olur bu videoyu da mp3 haline getirebilirsiniz :)

an itibariyle mezdeke yaptım..tavsiye ederim..:) insan oynaya oynaya kalkıyo... :p:KK6::KK6:

X