Çalınan bilgisayardaki fotoğraflar

bugu_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.595
6
46
Diğer
Merhaba arkadaşlar.

Bir sıkıntımız var,sizlere danışmak istedim.

Sevdiceğimin ailesi iki gün önce dizüstü bilgisayarlarını çaldırmış.Otel çıkışına bırakmışlar,döndüklerinde yokmuş.:26:

Güvenlik kameraları da çalışmıyormuş ve bizim fotoğraflarımız vardı.

Aynı şekilde ailesinin de yüzlerce fotoğrafı vardı.:26:

Başımıza iş açılır mı bu fotoğraflar yüzünden ?

Bulunma ihtimali var mıdır ki seri numarasından falan ? :44:

İşin maddiyatında değiliz ama kötü niyetli kişiler fotoğraflarımızı kullanırsa ? :44:

cep telefonlarını seri numarayla buluyorlar onu kesin biliyorum (başımıza geldi de)
Ayrıca "Laptop Takip Sistemi" ile çalınan bilgisayar anında nokta olarak tespit edilebiliyor. Gerekli yerlere başvuru yapın vakit çok geçmeden.

Çok teşekkürler.

fotoğraflardan bişi olmaz . ama gerekli yerlere bildirin çalındığına dair

Son düzenleme:
Bizim eve giren hırsızlar 3 laptop, 1 cep tlfnu ve daha nicesini çaldılar. En çok fotolara üzülmüştüm, yedekleri yoktu diye. Hırsız bulundu ev adresine varana kadar. İçeriye aldılar kendisini. Pclerin seri no.larıda vardı. Hiçbir şeyimiz geri gelmedi... Bugüne dek fotoğrafların hiçbirisine rastlamadım ne internette ne başka yerde..

Hırsızdan biz de çok çektik zamanında.

Yine de korkuyor insan,zaman çok kötü.

Yok yaa o nerden çıktı,tövbeler tövbesi de...:26: Benim korkum konu komşu akrabanın görmesi değil,kötü niyetli kişiler.

kötü niyetliler faceden de ulaşır canım. kim napsın sevgilinle resmini :)
zaman tünelinde var zaten, millet sere serpe :)
panik yapma

kötü niyetliler faceden de ulaşır canım. kim napsın sevgilinle resmini :)
zaman tünelinde var zaten, millet sere serpe :)
panik yapma

Yaa ben çok evhamlıyım.

Hani Kemal Sunal'ın Kılıbık diye bir filmi vardı ya.

Ne bileyim bir cinayet işlenir,bir şirket kurulur,bizim resmimizi yapıştırırlar.:26:

Çok mu film izlemişim yoksa ?

Cnm bendede aynı durum oldu üstelik böyle gülüp, eğlenilecek videolarımızda vardı üstünden okdr zaman geçti hala korkuyorum

Ya biri internete verse o videoları die

aman açık saçık foto yoksa telaşlanmayın. ben geçen sırf bu yüzden bir sürü foto sildim. çalınır malınır en büyük korkum fotolardı.

bizimkiler biraz özeldi

Kimlik çalınmış gibi evham yapıyorum.:26:

yok ya, şu an zaten herkesin özeli ortalarda facebook vs. kim neden normal fotoları kullansın.
ama sevgilin şifrelerini vs değiştirsin, onlara erişebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…