Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de şimdi whatsappta bazı firmaların yılbaşı indirimi linki dolaşıyor. Artık nasıl türediyseler koca firmalar bizim bir ilgimiz yoktur diye açıklama yapmış ona da dikkat etmek lazım.
Bir de şimdi whatsappta bazı firmaların yılbaşı indirimi linki dolaşıyor. Artık nasıl türediyseler koca firmalar bizim bir ilgimiz yoktur diye açıklama yapmış ona da dikkat etmek lazım.
Evet e postami herşey değiştirmişler ınstangram benimmoldugumu ispatladı ve bana yeni kod gönderdi çünkü ınstangrama attığım fotoğrafla paylaştığım fotoğraflarım uyuştu yani gerçek hesabin benim oldugunu kanıtladim o yüzden geri verdi bana bı gün içinde geldi e postanı takip et oraya geliyo mesaj
Evet e postami herşey değiştirmişler ınstangram benimmoldugumu ispatladı ve bana yeni kod gönderdi çünkü ınstangrama attığım fotoğrafla paylaştığım fotoğraflarım uyuştu yani gerçek hesabin benim oldugunu kanıtladim o yüzden geri verdi bana bı gün içinde geldi e postanı takip et oraya geliyo mesaj
Evet e postami herşey değiştirmişler ınstangram benimmoldugumu ispatladı ve bana yeni kod gönderdi çünkü ınstangrama attığım fotoğrafla paylaştığım fotoğraflarım uyuştu yani gerçek hesabin benim oldugunu kanıtladim o yüzden geri verdi bana bı gün içinde geldi e postanı takip et oraya geliyo mes kimlik