• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışamıyorum

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Sizinle benim için artık büyük sorun olan bir sey paylasmak istiyorum.. Ben çalısamıyorum hangi işe girsem adapte olamıyorum calısmak zor geliyor ailemin durumu iyi ama çalısmayınca da Kendimi boslukta hissediyorum.. Şuan bir ise girdim mesela oturarak calıstıgım bı is ama olmuyor darlanıyorum oturmaktan basıyo beni hastane sürekli oturamıyorum zor gıdıyorm sabah işe büyük bı sorun bu aslında ama aşamıyorum bunu

Sizinle benim için artık büyük sorun olan bir sey paylasmak istiyorum.. Ben çalısamıyorum hangi işe girsem adapte olamıyorum calısmak zor geliyor ailemin durumu iyi ama çalısmayınca da Kendimi boslukta hissediyorum.. Şuan bir ise girdim mesela oturarak calıstıgım bı is ama olmuyor darlanıyorum oturmaktan basıyo beni hastane sürekli oturamıyorum zor gıdıyorm sabah işe büyük bı sorun bu aslında ama aşamıyorum bunu

Maddi olarak işe ihtiyacınız bulunmuyorsa ve çalışmaya gönlünüzde yoksa işten ayrılın. Gerçekten çalışmak isteyen ve kriz nedeniyle işsiz olan bir başkasına yer açın.

Çalışmaya kararliysaniz destek alın.
İş vereninize ve yanınızdaki leere de yazik

Nasıl bir işiniz var?

Belki mesleğinizi sevmiyorsunuzdur. Severek yapacağınız işler mutlaka vardır. Oralara yönelmeye çalışın.

Sizinle benim için artık büyük sorun olan bir sey paylasmak istiyorum.. Ben çalısamıyorum hanişe girsem adapte olamıyorum calısmak zor geliyor ailemin durumu iyi ama çalısmayınca da Kendimi boslukta hissediyorum.. Şuan bir ise girdim mesela oturarak calıstıgım bı is ama olmuyor darlanıyorum oturmaktan basıyo beni hastane sürekli oturamıyorum zor gıdıyorm sabah işe büyük bı sorun bu aslında ama aşamıyorum bunu
Heralde psikolojik olarak diye düşünüyorum,ailenizin durumu iyi,kafanız rahat maddi sorumluluğunuz yok hele bir paraya ihtiyacınız olsun bakın nasıl çalışıyorsunuz.

Ailenizin maddi durumunun iyi olması tabiki bir avantaj ancak nereye kadar? Gerek günlük yaşamda oyalanma gerek sosyal ilişkiler için gerekse kendi ekonomik özgürlüğümüz için çalışıyoruz. Ama sorununuz bu iş ise belki farklı bir iş deneyimleyebilirsiniz. Yok değilse kendi işinizi kurma gibi bir fırsatınız varsa bir çalışan gibi hissetmekten ziyade patron olmak iyi gelebilir.

İlk mezun olduğumda bu duyguları hissettiğim oldu yoğun olarak. çıldırcam yok ait hissetmiyorum oraya, eğreti gibiyim sanki herkes evi gibi benimsemiş orada aynaları eşyaları var ben her çöpümü bile alıp çıkardım. mesai bitimi yarın gelmeyecekmiş gibi 🙈sonra çok uzun zaman evde kalmıştım güzel bir iş fırsatı yakalayıp kariyer yapınca bırakıyor bu duygular sizi, hırs para mevkii. Yeni şeyler katmak istiyorsunuz, çevrenizde değişiyor herkes gelişim içinde oluyor gereksiz evde oturmak topluma karışamıyorsunuz. Deneyin devam edinn üstüne gidin bekleyin alışma süreci herkesin aynı değildir.

Herkes çalışmayı sevmek zorunda değil.
Olmuyorsa olmuyordur.
Çalışmayın.
Gelsin, çalışmayı seven, paraya ihtiyacı olan biri çalışsın.

Maddi olarak bir yükümlülüğünüz yok ise sevmediğiniz bir işi yapmayın , ve ya çalışmayın . Hizmet sektöründe çalışan personeller genel olarak yorgun, bıkkın oluyorlar bunun yanı sıra , çalışmak istemeyen birinin 3,5 hasta yakının ısrarlı soruları karşısındaki tavırını tahmin edebiliyorum bir sağlıkçı olarak …
Boş hissettmemek için gelişim kurslarına , farklı aktivitilere katılabilirsiniz 🙂

Ben hergün güle oynaya gidiyorum 😂😂
Şaka bir yana
Maddi olarak ihtiyacınız yokmuş , o paraya ihtiyacınız yoksa motive olamıyorsunuz haliyle.
Şayet ihtiyacım olmasa bende çalışmam
Sabahın köründe kalkıp işe gitmeyi severek yapan var mıdır ?
Pek sanmıyorum mevcut düzende.

Back
X