• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışamıyorum

Çalışmak çok keyifli bir şey olsaydı üzerine para almazdık tam tersi para verirdik 😂

Ben de hiç sevmiyorum çalışmayı, bunca sene lise üniversite derken dirsek çürüttüm hiç de üşenmedim çünkü öğrenme hayatını çok seviyorum buna kurslar da dahil. Ama iş çalışma hayatına gelip sabah akşam belli bir iş yerine gidip az maaşa çok yorgunluk çok mesai derdi çekmek katlanılır çile değil. Kpss ile atanıp keyfime bakmayı planlıyorum…
Kac yasındasınız bende calısmak istiyorum kpss ama bu yastan sonra olur mu diyorum 32 yasındayım

Hasta kabul elemanıyım özelde
yanlış anlamayın ama
"aile durumu iyi" deyince ben sandım kolin'in bir taşeronunun filan kızısınız

hasta kabul elemanı alsın alsın asgari alsın hadi 5 bin artı yemek alsın...hadi yol filan da olmasın eviniz yakın olsun filan...ama hangi "durumu iyi " aile ki bu kızım git hukuk oku (e prestij) filan diyip özel okulda kıbrısta mıbrısta okutmamış da kız asgariden hallice bir yerde çalışıyor???

bu dediğiniz tutarsız.

ya aile durumunuz iyi değil öyle...ya da ailede para var ama vizyon yok. sizin işçel sıkıntınız buralardan kaynaklı olabilir.

üstelik memelketin hali ortada hadi durumunuz iyi olsun... yarın için garantiniz ne?
şunu da unutmayın hasta kabul gibi işleri zaten 40'ından sonra kolay kolay yaptırmıyorlar. ileride çalışmak isteseniz de çalışmayabilirsiniz.

Sizinle benim için artık büyük sorun olan bir sey paylasmak istiyorum.. Ben çalısamıyorum hangi işe girsem adapte olamıyorum calısmak zor geliyor ailemin durumu iyi ama çalısmayınca da Kendimi boslukta hissediyorum.. Şuan bir ise girdim mesela oturarak calıstıgım bı is ama olmuyor darlanıyorum oturmaktan basıyo beni hastane sürekli oturamıyorum zor gıdıyorm sabah işe büyük bı sorun bu aslında ama aşamıyorum bunu
çalışmak için alelade bir işe giriyorsan olmuyodur belki. ihtiyacın yoksa çık zevkine göre bir işe gir

yanlış anlamayın ama
"aile durumu iyi" deyince ben sandım kolin'in bir taşeronunun filan kızısınız

hasta kabul elemanı alsın alsın asgari alsın hadi 5 bin artı yemek alsın...hadi yol filan da olmasın eviniz yakın olsun filan...ama hangi "durumu iyi " aile ki bu kızım git hukuk oku (e prestij) filan diyip özel okulda kıbrısta mıbrısta okutmamış da kız asgariden hallice bir yerde çalışıyor???

bu dediğiniz tutarsız.

ya aile durumunuz iyi değil öyle...ya da ailede para var ama vizyon yok. sizin işçel sıkıntınız buralardan kaynaklı olabilir.

üstelik memelketin hali ortada hadi durumunuz iyi olsun... yarın için garantiniz ne?
şunu da unutmayın hasta kabul gibi işleri zaten 40'ından sonra kolay kolay yaptırmıyorlar. ileride çalışmak isteseniz de çalışmayabilirsiniz.
Hasta kabul asgari ücretti. Ben de 1 yıl kadar çalışmıştım. Kolay ama çok sıkıcı bir iş. Gerçekten saatleri hatta dakikaları sayıyordum.Eşimin maaşı iyi falan diyen de çok oluyor burda:) artık ne kadar iyiyse🤷🏼‍♀️

Hasta kabul asgari ücretti. Ben de 1 yıl kadar çalışmıştım. Kolay ama çok sıkıcı bir iş. Gerçekten saatleri hatta dakikaları sayıyordum.Eşimin maaşı iyi falan diyen de çok oluyor burda:) artık ne kadar iyiyse🤷🏼‍♀️
benim bildiğim ailesinin durumu iyi olan
kızına kafe acar, güzellik salonu açar, butik bir yer açar
ya da düğün organizasyon, süsleme vs. tarzı yerler açıyorlar -çünkü kafe filan personeldi, alışverişti, temizlikti günlük uğraşma gerektiriyor böyle işler ise iş başına.
benim bildiğim çok var böyle kızlar aslında hobi niyetine çalışıyor. -çünkü özel okulda burslu okudum ben, etrafımda çok var.

yani asgari ücretle çalışıyorsunuz aile durumu iyi olsa asgari ücretle zaten neden çalışacaksınız ki? -stajer filan olıp 1-2 sene işi öğrenene kadar çalışma gibi durumlar hariç...

ya da şöyle diyeyim benim 2 kız kardeşim var, 10 bin liradan az almıyorlardır, memurlar
ben ikisinin toplamı kadar kazanıyorumdur, özel sektör.

ama ailemin durumu iyi filan değil, normal bir aileyiz...

Yanlış anlamayın ama insan zora gelince öyle bir çalışıyor ki.
Muhtemelen ailenizin durumu iyi olduğu için kendinizi kasmak istemiyorsunuz,ailenizin durumu iyi olmasa el mahkum çalışırdınız emin olun.

Yanlış anlamayın ama insan zora gelince öyle bir çalışıyor ki.
Muhtemelen ailenizin durumu iyi olduğu için kendinizi kasmak istemiyorsunuz,ailenizin durumu iyi olmasa el mahkum çalışırdınız emin olun.
Durumu iyi olmasa da çalışmayan insanlar var çevremde. Çalışmayı sevmiyor ya da yapamıyor. Herkese göre değil gerçekten çalışmak disiplin istiyor.

Durumu iyi olmasa da çalışmayan insanlar var çevremde. Çalışmayı sevmiyor ya da yapamıyor. Herkese göre değil gerçekten çalışmak disiplin istiyor.
Güvendiği birisi vardır,destek olan birisi vardır illaki.
Yoksa para öyle havadan gelen bir şey değil.
Sokakta kalamayacağına göre mecbur çalışacak.

Sizinle benim için artık büyük sorun olan bir sey paylasmak istiyorum.. Ben çalısamıyorum hangi işe girsem adapte olamıyorum calısmak zor geliyor ailemin durumu iyi ama çalısmayınca da Kendimi boslukta hissediyorum.. Şuan bir ise girdim mesela oturarak calıstıgım bı is ama olmuyor darlanıyorum oturmaktan basıyo beni hastane sürekli oturamıyorum zor gıdıyorm sabah işe büyük bı sorun bu aslında ama aşamıyorum bunu

Back
X