- 21 Temmuz 2009
- 1.826
- 811
- 648
Merhaba 8 aydır çalışıyorum kiradayız eşimle maaşım yüksek değil normalde çalışmaya değer bir iş değil ama evde durmamak boş kalmamak adına başladım maaşım 29 bin. çocuğum 6 buçuk yaşında bu süre boyunca komsum yarım gün bakarak idare ettik eşim coğu zaman home office yani ayın belki 10 günü komşum bakmıyordu yeri geliyor sadece 13 14 gün oğlenden sonra çocugu alıp 5 e kadar bakiyor bu süre gunluk 3 4 saat bu sene 2 bucukta cikiyor oglum ve bakacagi sure 3 saat bile degil cogunlukla esim eve erken gelip oglumu aliyor 10 bin tl veriyordum ayni binadayiz okulumuz da binaya yapisik neredeyse yani gittigi bir yol da yok kendi oglu da oglumla ayni sinifta bugun konusurken zam konusunu acti benim zam zamanim daha gelmedi diye belirttim ocakta konusuruz tekrar diye sozlestik. simdi bu zamana kadar bakmadigi gunlerin hesabini yapip kendisinden kesmedim sure olarak bakma suresi azalmasina ragmen hemen zam pesine dusmesi biraz soguttu beni yarin bir gun beni de ortada birakir mi diye tedirgin olmaya basladim. Sizin bir oneriniz var mi bu durumda siz devam mi ederdiniz baska birini bulmaya mi calisirdiniz.