Calisan anne olmak

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
Hayirli cumalar arkadaşlar. Bugün bir iş teklifi aldım 9-8 çalışıcam alışveriş merkezi muhasebede bayram tatilleri felan tam olmaz saniyorum izin günude hafta ici eve mesafesi 30 dk. Ve ben kararsız kaldım çünkü 8 aylık bebeğim var Eşimde işini yeni yeni oturtuyo şehir değişikliği yapmistik bebegime k.v bakcak is yeri onun evine çok yakın çalışmam gerektirecek kadar maddi sıkıntımız yok ama çalışırsam hersey daha rahat olucak birikim yaparım en azindan hemde kendimi daha iyi hissederim onca sene evde oturmak için okumadım. Ama bütün gün bebegimden ayrı kalmaya dayanabilirmiyim ve akşam eve geç gelicem bu tempo beni çok yipratirmi bilmiyorum çalışan anneler den iyi ve kötü yanlarini duymak istiyorum

Bence de evde oturmayın çalışın hem kendiniz için hem bütçeniz için ama başka bir işte haftasonları olan
Daha rahat bir iş bakabilirsiniz

bebeğin hem çok küçük hemde saatleri çok uzun bulduğunuz işin.bence biraz daha erteleyin.zira geldiğinizde mecaliniz kalmayacak onunla ilgilenecek.

Ben olsaydım bır sure daha cocuguma bakardım . Zorda da degılmişsiniz .

biraz daha beklemeni tavsiye edebilirim, bebegin daha cok kucukmus.
bende kizimi bu yaslarda birakip okula donmustum ama benim donmem gerekiyordu. kv bakacaksa alisik oldugu biryerdir kizin alisir zmnla ama sanada onada daha cok erken.
is bakmaya devam et bence daha uygun saatleri olan birsi bulursun belki.

Çalışma saatleri çok fazla 8 aylık bebeği olan bir kadın için
Tabiki karar sizin

onca sene evde oturmak içn tabiki okumadın ama sıkıntın yoksa az bebeğini büyüt ona iyice doy öyle başla ben devlet memuruyum şansım yoktu başlamak zorundaydım ama özel sektörde olsam maddi durum beni sıkmıyor olsa gözümü bile kırpmaz oğlumu en azından 2-3 yaşına getirirdim

birde çocuğunla hiiç mi zaman geçirmeyeceksin eve gelişin 20:30 bu çocuk uyuyacak ..annelik yapacak vaktiniz bile yok bu işte.bence en azından mesai saatleri daha uygun olan hafta sonu olan bir iş bulun

Bence şimdi çalışın birikim yapın..
Evde olduğunuz zamanlarda çocuğunuza çok çok vakit ayırırsanız telafi edebilirsiniz ayrılığı..

Ama kayınvalideniz çok iyi bakabilecekse çocuğunuza..
Şu anda çok büyük eksiklik olmayacak bence evde onunla olmamanız..
Çok zorlanırsanız davranışlarında değişiklik olursa bebeğinizin bırakırsınız..
Denemekte fayda var sanki..

Ne kadar çocuğumdan ayrı kalmayayım diyeceksiniz ki? Sonuçta emin bir elde bakılacak. Bence değerlendirin, bir yerden başlamak lazım. Hem bebeğe de gelecek hazırlamak için faydası olur.

Saatleri çok fazla haklısınız arkadaşlar ama neticede özel sektör en fazla ne kadar iyi bulabilirim

Ucreti daha dusuk de olsa daha duzgun çalışma saatleri olan bir is bulun. Gunde yolla birlikte 12 saat çalışmak icin degecek mi? Muhasebeciymissiniz 9-6 calisacaginiz bir is de bulabilirsiniz.

çalışan 2 çocuklu bir anneyim.. evet cidden çok zor...
kendine zaman ayırmak bile imkansız hale geliyor.. fakat herkesin kendince bi dünya görüşü var, bende birikim yapabilmek adına çalışıyorum..şimdi verimliyken naapsam kar diye düşünüp bırakmadım işi... ama fikrim şu, eğer eşimin durumu gayet iyi olsaydı sanırım çalışmaz bu yorgunluğa katlanmazdım...

bence çalışma şartları çok ağır, başka bir iş için bekleyin.
anladığım sadece 1 gün ve haftaiçi tatiliniz olacak.
ailecek hiç bir şey yapamayacaksınız.

bu tarz çalışma şartları aile yapısına zarar veriyor bence, erkek de kadın da mecbur değilse bu şartları kabul etmemeliler.

Saatleri çok fazla haklısınız arkadaşlar ama neticede özel sektör en fazla ne kadar iyi bulabilirim
Ailemizde özel sektörde çok çalışan var.
8-8.30 da başlayıp 17.30 gibi işten çıkıyorlar.
Çoğu hafta sonu çalışmıyor ve bayramlarda da.
Yani çok daha iyisini bulabilirsiniz.

Saatleri çok uzun işinizin.
Bende çocuk yok dayanamıyorum pilim bitti bu tempoda geç çıkmaktan.
İyi düşünün siz daha fazla zorlanabilirsiniz.

Bende çalışan anneyim ama eskiden beri burdayım , yolum 1,5 saat filan

Yerinde olsam evime yakın, saatleri daha az bi iş bakardım
Ha özel sektör de çoğu böyle dersin ama iznin bari haftasonu olsun, eşinle aynı gün evde olun çocuğunuzla vakit geçirin
Bayramda bile tatil 1 gün olur öyle yerlerde sanırım
Uzun vadeli düşün, giriyoken daha makul izinleri olan bi yere gir derim

hemen hemen aynı çalışma saatlerinde çalışan bir anneyim 6aylık bebeğim var.Bebeğime annem bakıyor.Tempoya alışınca hiç birşey zor değil eğerki çalışmak istiyorsan hiç bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…