onca sene evde oturmak içn tabiki okumadın ama sıkıntın yoksa az bebeğini büyüt ona iyice doy öyle başla ben devlet memuruyum şansım yoktu başlamak zorundaydım ama özel sektörde olsam maddi durum beni sıkmıyor olsa gözümü bile kırpmaz oğlumu en azından 2-3 yaşına getirirdimHayirli cumalar arkadaşlar. Bugün bir iş teklifi aldım 9-8 çalışıcam alışveriş merkezi muhasebede bayram tatilleri felan tam olmaz saniyorum izin günude hafta ici eve mesafesi 30 dk. Ve ben kararsız kaldım çünkü 8 aylık bebeğim var Eşimde işini yeni yeni oturtuyo şehir değişikliği yapmistik bebegime k.v bakcak is yeri onun evine çok yakın çalışmam gerektirecek kadar maddi sıkıntımız yok ama çalışırsam hersey daha rahat olucak birikim yaparım en azindan hemde kendimi daha iyi hissederim onca sene evde oturmak için okumadım. Ama bütün gün bebegimden ayrı kalmaya dayanabilirmiyim ve akşam eve geç gelicem bu tempo beni çok yipratirmi bilmiyorum çalışan anneler den iyi ve kötü yanlarini duymak istiyorum
en azından 9-6 bulabilirsiniz 8 aylık bir bebek için çok fazlaSaatleri çok fazla haklısınız arkadaşlar ama neticede özel sektör en fazla ne kadar iyi bulabilirim
Ailemizde özel sektörde çok çalışan var.Saatleri çok fazla haklısınız arkadaşlar ama neticede özel sektör en fazla ne kadar iyi bulabilirim
hemen hemen aynı çalışma saatlerinde çalışan bir anneyim 6aylık bebeğim var.Bebeğime annem bakıyor.Tempoya alışınca hiç birşey zor değil eğerki çalışmak istiyorsan hiç bir sorun olmayacağını düşünüyorum.Hayirli cumalar arkadaşlar. Bugün bir iş teklifi aldım 9-8 çalışıcam alışveriş merkezi muhasebede bayram tatilleri felan tam olmaz saniyorum izin günude hafta ici eve mesafesi 30 dk. Ve ben kararsız kaldım çünkü 8 aylık bebeğim var Eşimde işini yeni yeni oturtuyo şehir değişikliği yapmistik bebegime k.v bakcak is yeri onun evine çok yakın çalışmam gerektirecek kadar maddi sıkıntımız yok ama çalışırsam hersey daha rahat olucak birikim yaparım en azindan hemde kendimi daha iyi hissederim onca sene evde oturmak için okumadım. Ama bütün gün bebegimden ayrı kalmaya dayanabilirmiyim ve akşam eve geç gelicem bu tempo beni çok yipratirmi bilmiyorum çalışan anneler den iyi ve kötü yanlarini duymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?