Calisan anne olmak

Bu kadar uzun saatlerde, bu kadar küçük bir bebeği annesiz bırakmak doğru değil bence. Siz yaparsınız ama bebeğinize haksızlık olmaz mı bu? 24 saatin 13 saati yoksunuz, bunun bir kısmı uykuyla gidiyor. Ne kadar göreceksiniz ki bebeği?

bir de maaş ne olacak

yani bu tempoda 10000 Tl vereceğim deseler tabii çalışılır ama asgari ücrete olmaz bence

zira o paraya daha az saatli iş bulunabilir

çalışma saatleri fazla, ama en önemlisi izin günü zira ailecek markete gitmek bile ütopya olacak ki bu tip şeyler ilerleyen süreçte sıkıntı oluyor

AVM çalışanları bu nedenle genellikle bekar oluyor

Hayirli cumalar arkadaşlar. Bugün bir iş teklifi aldım 9-8 çalışıcam alışveriş merkezi muhasebede bayram tatilleri felan tam olmaz saniyorum izin günude hafta ici eve mesafesi 30 dk. Ve ben kararsız kaldım çünkü 8 aylık bebeğim var Eşimde işini yeni yeni oturtuyo şehir değişikliği yapmistik bebegime k.v bakcak is yeri onun evine çok yakın çalışmam gerektirecek kadar maddi sıkıntımız yok ama çalışırsam hersey daha rahat olucak birikim yaparım en azindan hemde kendimi daha iyi hissederim onca sene evde oturmak için okumadım. Ama bütün gün bebegimden ayrı kalmaya dayanabilirmiyim ve akşam eve geç gelicem bu tempo beni çok yipratirmi bilmiyorum çalışan anneler den iyi ve kötü yanlarini duymak istiyorum

Ben de bir iki ay sonra ise baslamayi düşünüyorum. Bebegim 3.5-4 aylik olacak. Ayni sizin gibi maddi durum yetiyor cok sukur ama birikim icin ben de calissam iyi olur. 8de gidip oglen 2-2.5 gibi gelicem.
Sizinse is saatleri cok. Yol ile birlikte 12 saat evde yoksunuz.cok zorlar sizi bence. Ihtiyac olsa tamam dicem ama ihtiyac da yok diyorsunuz bence biraz daha uygun calisma saatleri olan iş arayin. Ha deyince bulunmuyor ama ihtiyaç yoksa acele etmeye de gerek yok.

Ben hep çalışma taraftarı oldum ama iş saatleri gerçekten sıkıntılı. Bence iş saatleri daha uygun bir iş bakın.

Ailemizde özel sektörde çok çalışan var.
8-8.30 da başlayıp 17.30 gibi işten çıkıyorlar.
Çoğu hafta sonu çalışmıyor ve bayramlarda da.
Yani çok daha iyisini bulabilirsiniz.

+1
Bu saatlere çocuğum yok ama ben bile dayanamam.

Maddi sıkıntınız olmadığı için çalışma saatleri daha iyi bir iş bakın

Akşam 8 uzun bir süre bence. Maddi sıkıntınız yok madem bence bir süre daha bekleyin veya saatleri uygun olan başka bir iş bakın.
Dediğiniz gibi alışveriş merkezi bayram seyran dinlemez.

Back
X