Çalışan anne sorunsalı??

kaplan2535

deryahmt
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.698
1.541
83
35
Arkadaşlar merhaba,
2 hafta sonra ise başlıyorum, kızım 8 aylık vr memeye çok düşkün. Emzik biberon vs. Hiçbirini almıyor.
Bugün denemek amaçlı sütümü sagdim farklı emzik başlıkları olan biberonlarla icirmeyi denedim , ama yok kesinlikle reddediyor.kasikla vermeyi denedim onu da ağzından puskurtuyor.
Okadar üzülüyorum ki ne yapıcam ben. Calisiyoken anne sütünü nasıl icirtebiliriz? Benzer sorunları yaşayanlar varsa cevaplayabilir mi?

Bebeğim henüz 3aylık ve bende önümüzdeki hafta çalışmaya başlayacağım. Aynı sorun ben de de var. Biberonla verilince emmeyi bırakır korkusu sürekli aklımda. Kaşıkla da henüz çok küçücük nasıl verilir hiç bilmiyorum ve çok stres yaptım. Umarım kolay bir şekilde çözebiliriz.

İstifa etmemek için kendimi zor tutuyorum inan ki memeye çok düşkünüz. Yavaş yavaş biberona alıştırayim dedim ama mümkün değil almıyor. Ağlamaktan helak oldum.
Neyse ki biz ek gidaya geçtik en kötü ihtimal sabah ve aksamları emziricem .
Senin ki daha küçük bu saatten sonra gunduzleri biberona alıssa bile anne memesini bırakacağını sanmıyorum .keşke bende daha küçükken biberona alistirsaydim

Allah yardımcımız olsun. Özel sektörde çalışıyor olmasaydım ücretsiz izin alırdım hiç düşünmeden. Salı günü işe başlayacağım İnşAllah ama hala bir çözüm bulamadım Umarım yavrularımız yıpranmadan anlatabiliriz bu süreci.

Farklı biberon başlıkları denediniz mi? anne memesine en yakın olanlardan belki işinize yarayabilir. bir de zamanla acıkacağı için mutlaka biberonla da içer. Benim de böyle olmuştu 2-3 günden sonra alıştı biberona ama o 2-3 günü bana sorun istifa mektubum masamdaydı hep.

Çok biberon attım çöpe maalesef. Süt meme dışında bir kapta sunuldu mu zehir sanki asla içmiyor. Umarım alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…