Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb anne ve anne adayları ben 15 haftalık hamileyim ve özelde çalışıyorum bilgili ve tecrübeli sizlere sormak istedi bizim ne gibi ayrıcalık ve haklarımız var
Mesela biyerde denk geldim hamilelerin 1 günlük ücretli muayene izni vardır diye bu özeller için geçerli mi geçerliyse her hafta mı vermek zorundalar yoksa ayda 1 gün mü
Mesela biyerde denk geldim hamilelerin 1 günlük ücretli muayene izni vardır diye bu özeller için geçerli mi geçerliyse her hafta mı vermek zorundalar yoksa ayda 1 gün mü
Normal şartlarda ayda 1 gün ama olur ya dr tekrar çağırır ay içinde gidebilirsin yani ucretli izin vermek zorunda ayrıca özel içinde geçerli tabiki değişmez bu
Normal şartlarda ayda 1 gün ama olur ya dr tekrar çağırır ay içinde gidebilirsin yani ucretli izin vermek zorunda ayrıca özel içinde geçerli tabiki değişmez bu
Eger isyerinizde daha once hamilelik gecirmis arkadaslariniz varsa onlarla konusun derim. Ozel sektorde de ayni haklara sahip olmaniza ragmen bir cok isyeri bu konuda umursuz davranabiliyor ve sikayet etmediginiz surece hakkinizi arama durumunuz yok. İs sikayete vardiginda da zaten durumlar karismis oluyor....
Eger isyerinizde daha once hamilelik gecirmis arkadaslariniz varsa onlarla konusun derim. Ozel sektorde de ayni haklara sahip olmaniza ragmen bir cok isyeri bu konuda umursuz davranabiliyor ve sikayet etmediginiz surece hakkinizi arama durumunuz yok. İs sikayete vardiginda da zaten durumlar karismis oluyor....
İs kanunu mutlaka oku. 24 haftadan sonra gece nobete yazamazlar. Dilekce vermen gerekir. Gunduz 8 saatten fazla calisamaz ibaresi var ama ben memurum eleman yok diye hafta sonu da calistirildim. hafta sonu 12 saat calisma saati. Saglikta ne yazikki tum yasal haklar uygulanmiyor. 32 de ucretli izin 31 olunca. Dra soyleyince o haftasini biliyor devamli verdikleri icin. İzne ayrilmak istiyorsan .