çalışan anneler. Akşam gelince çocuğunuz yatana kadar ne kadar vakit geçiriyorsunuz?

ddefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
84
0
96
İstanbul
Merhaba anneler,

ben işim gereği akşam saat 8 de evde oluyorum. kızımda 10,30 gibi yatar.. çok az zaman geçirdiğimi düşünüyorum. bu zamanın bir kısmı yemek hazırlamakla geçiyor. ama diğer arta kalan vaktimde tv bile bakmıyor kızımla ilgileniyorum. ama yinede az bir zaman kalıyo.

vicdanen hiç rahat değilim. acaba benim gibi anneler var mı??????

olmaz mı?
benim 22 aylık oğlum var bende sizin gibi 8 de evde oluyorum. Evle iş yeri arası bir hayli uzak olduğundan zamanım yollarda bebeğime ulaşmakla geçiyor:) akşamlalr da bebeğim 9 en geç 9:30 yatar ama önemli olan güzel zaman geçirmek onu dinlemek. uyurken kitap okumak bile onunla ilgilendiğimizi gösterir. NApalım çalışmak zorundayız bu koşullarda çocuk yetriştirmek çok kolay değil ama hepimiz bebeklerimizin geleceği için çalışmıyormuyuz zaten size kolay gelsin Allah hepimizin yardımcısı olsun bebekelrimizi bize bağışlasın ve bu muhteşem duyguyu isteyen herkese yaşatsın Aminn

Merhaba anneler,

ben işim gereği akşam saat 8 de evde oluyorum. kızımda 10,30 gibi yatar.. çok az zaman geçirdiğimi düşünüyorum. bu zamanın bir kısmı yemek hazırlamakla geçiyor. ama diğer arta kalan vaktimde tv bile bakmıyor kızımla ilgileniyorum. ama yinede az bir zaman kalıyo.

vicdanen hiç rahat değilim. acaba benim gibi anneler var mı??????

canım bende senin gibi düşünüyorum ama ne yapalım çalışıyoruz benim işyerim yakın 18 de çıkıp 18:30 da evde oluyorum Allahtan kayınvalidemde genelde yemek yiyip evimize geçiyoruz oğlumla müzik açık oynuyoruz genelde 26 aylık oğlum buarada.. saklambaç oynuyoruz bazen oyun hamurlarıyla oynuyoruz ne yapalım bazen bende şaşırıyorum onun sıkılmasına izin vermemeye çalışıyorum çünkü ozaman oğlum sanki benden uzaklaşıyor ve babaanneden akşam eve dönmek istemediği oluyor bunun için elimden geldiğince onun la eğlenmeye bakıyorum Allah hepimize kolaylık versin ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

Back
X