canım 2 saatte bi 120 cc içiyodu benim oğlum ilk işe başladığımda , daha sonra 3 saatte bi 150 cc oldu , bir ay da böyle idare ettik sonra da ek gıdaya başladık zaten... şimdi aralarda su niyetine içiyo
Bende 1.5 ay önce başladım işe. Bebeğim 4 ay 12 günlük oldu bugün. Bak benim bebeğim sadece anne sütü alıyor. Nasıl yaptığımı anlatayım sana. Bebeğim gecede en az 2 kez emer 5 dakika kadar uyanır emer yatar. Sabah 8 de işe başlıyorum giderken süt sağıyorum en az 125 cc bazen bebeğim şanslıysa 150 cc geliyor. Annem onu veriyor sabah bebeğime. Daha sonra 10:30 da eve geliyorum ama evim uzak benimde 40 dakikada geliyorum saat 11:10 da evde oluyorum bebişim emiyor geldiğimde. Ve öğleden sonrada saat 3 gibi bir önceki günden iş yerinde sağıp bıraktığım sütü içiyor bebişim ve akşam 6 da geldiğimde de emiyor yine. Bebeğim doyuyor bu şekilde. Sütüm çıkmadığı günler dolaptaki stoklarımdan kullanıyorum. Şimdilik böyle idare ediyoruz bakalım. ınşallah daha uzun süre yapabiliriz.Belki senin için bir fikir olur bizim hikayemiz. Yani bebişim sanırım 3 saatte 150 cc içiyor ama verebilsem 200 de içer emin ol.
Sevgili Nesv ; Ben medelanın elektrikli mini pompasını kullanıyorum çok iyi bir alet. Belki seninki de budur ayrıca süt olsun diye günde 4 litre su,bir tabak bulgur(artık neyini yaparsan), dereotu mutlaka günde tüketiyorum. Ayrıca bugünlerde fark ettim ki nohut yemeğide (üzerine kimyon dökersen gaz için) çok güzel süt yapıyor 150 cc çıkıyor öğlen yediğinde (öğleden sonra süt sağdığında )ve büyük bir tabakta marul salatası tavsiye ederim canım. Ben bu şekilde 4.5 aydır devam inşallah böyle devam eder. Sanada iyi şanslar.
merhaba,
gün içinde sağdığınız sütleri her seferinde farklı kapta mı saklıyorsunuz?aynı kaba aktarıp saklasak olur mu acaba?
sevgili arkadaşım işyerinde 2 saatte bir her ne olursa olsun mutlaka sütünü sağ. sakın ihmal etme. istediğin süt çıkar merak etme. ama geciktirirsen - ki ben bir dönem işlere dalıp öyle bir hata ettim - o zaman azalıyor malesef.
asla ama asla sağmayı unutma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?