ÇALIŞAN ANNELER FIKIR ISTIYORUM

4 yaşındaki çocuğunuz doğduktan ne kadar sonra işe başlamıştınız, kim bakıyordu ona? aslında daha deneyimli olmalısınız.
2 yasina kadar baktim dogumdan sonra esim askere gitti mecburi isten ciktim kizim supruz oldu. O yüzden icim tedirgin ne yapmalıyım diye düşünüyorum

Bunun icin is birakilmaz bence birakma.calisan bir suru bayan var cocuklari da gayet saglikli buyuyir.ben de kizimi 4 aylikken oglumu da 5 aylikken biraktim basladim calismaya.birakabilecegin guvenli bir yer varsa tabiki calis bir de ek gida alabilddigi zaman.sen de lgilenebilirsin tabi uzun sure yaninda olmakla cocuk ilgi gormus olmuyor nasil ilgilenildigi onemli
Çoook teşekkür ederim motive oldum sagolun

Iyi geceler bayanlar
Ben suan dogum iznindeyim 2 ay sonra ise dönmem gerekiyor. Özel sektörde çalışıyorum isim iyi. Beni düşündüren kızım 9 aylikken ise döneceğim çok üzülüyorum acaba atlatirmiyim yoksa hep böyle mi olur ? Bide oğlum var 4 yaşında. Acaba 2 çocuğuma zaman ayirabilirmiyim evin ve isim 15 dk kendi aracimla ise gidiyorum bu yüzden emzirmek için sut izni dışında öğlenleri sizce eve gelmelimiyim kafam çok karışık acaba işten mi ayrilmaliyim
Ben de kizim sekiz aylikken ise donmustum.kizim bakiciya hemen alisti ve nerdeyse hic sorun yasamadik ama bennn... o kadar yiprattim ki kendimi.hep aklim kaldi depresyona girdim.kizima cok zaman ayirdim cok ilgilendim ama hep kotu hissettim.sen yapma simdi hala bakicida kizim ama nihayet icim rahat.kizim buyudukce konusmaya baslayinca icim rahatladi.sen de umarim iyi bi bakici bulursun.

evin işe yakınsa, araban varsa ve çocuklarını bırakacak kadar güvendiğin bi bakıcın da varsa işine dön tabi hem insan deşarj oluyor işte.. öğlen arası gidip çocuğunu da emzirirsin temizlik işinde de evet biraz fazla yorulacaksın ama bünye alışıyor zamanla 2 saat daha az uyuyunca iyi kötü yoluna giriyor...

Back
X