çalışan anneler sizede aynısıoluyormu?

Penyezcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.069
94
93
merhaba bayanlar ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorum ve çalışan bi bayanım iki yaşında oğlum var kv bakıyor oğlum ona çok alıştı gece bile bizim odamızda değil onların yanında yatıyor bazen çok etkileniyorum bu durumdan haftada bir kendi annemlere gidiyorum çocuğumda annemleri yabancılıyor sanki oraya gitmekistemiyor çok gücüme gidiyor babanesini her gün gördüğü için onlara çok alışkın ama benim anneme öyle değil ne biliyim çok üzülüyorum sizede böyle benzer durumlar oluyormu

merhaba bayanlar ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorum ve çalışan bi bayanım iki yaşında oğlum var kv bakıyor oğlum ona çok alıştı gece bile bizim odamızda değil onların yanında yatıyor bazen çok etkileniyorum bu durumdan haftada bir kendi annemlere gidiyorum çocuğumda annemleri yabancılıyor sanki oraya gitmekistemiyor çok gücüme gidiyor babanesini her gün gördüğü için onlara çok alışkın ama benim anneme öyle değil ne biliyim çok üzülüyorum sizede böyle benzer durumlar oluyormu

canım cvp yazdım olmadı silindi bi şiler oldu bende de aynısı oluyo tatlım bnm kayınvaldemde karsı binada komsuyuz yanı hemen hergün oglum onları görmek ıstıyo dedesı gelıyo alıyo götürüyo saatlerce orda kalıyo aksamüstü alıyolar yatma saatı getırıyolar çok güzel bakıyolar karnını doyuruyolar oynatıyolar oglum da cok sevıyo gıtmek ıstıyo oraya bnde bişi demıyorum ama senn dedıgın gıbı anneme de hafta da bır gıdıyorum bazen 10 gune onları yabancılıyo anneannesını ıyıce tanımıyo gıbıme gelıyo sıkılıyo orda sankı ama büyüyünce gecer nasıl olsa...

Bende çalışıyorum ve kızıma kayınvalidem bakıyor.
aynen sizin dediğiniz gibi evdeki babaneye ve dedeye daha düşkün oluyorlar malesef ama takmamaya çalışın çünkü ben eminim onlarda torunlarını çok severek bakıyorlar. kızım şuan 5 yaşında ve okula gidiyor haftada 1 yada 2 gece ben aşağıda yatacam diyor..(altlı üstlü oturuyoruz) ve babanesinle yatıyor. Kısıtlaya çalışmayın ama her gecede bırakmayın. Daah küçük sizin kokunuzu özler benim kızım geçen yıldan bu yana yatmak istiyor.

canım cvp yazdım olmadı silindi bi şiler oldu bende de aynısı oluyo tatlım bnm kayınvaldemde karsı binada komsuyuz yanı hemen hergün oglum onları görmek ıstıyo dedesı gelıyo alıyo götürüyo saatlerce orda kalıyo aksamüstü alıyolar yatma saatı getırıyolar çok güzel bakıyolar karnını doyuruyolar oynatıyolar oglum da cok sevıyo gıtmek ıstıyo oraya bnde bişi demıyorum ama senn dedıgın gıbı anneme de hafta da bır gıdıyorum bazen 10 gune onları yabancılıyo anneannesını ıyıce tanımıyo gıbıme gelıyo sıkılıyo orda sankı ama büyüyünce gecer nasıl olsa...

evt cnm bendeöyledüşünüyorum şimdiküçük büyünce düzelir annesinide bilir diyedüşünüyorum inş..

Bende çalışıyorum ve kızıma kayınvalidem bakıyor.
aynen sizin dediğiniz gibi evdeki babaneye ve dedeye daha düşkün oluyorlar malesef ama takmamaya çalışın çünkü ben eminim onlarda torunlarını çok severek bakıyorlar. kızım şuan 5 yaşında ve okula gidiyor haftada 1 yada 2 gece ben aşağıda yatacam diyor..(altlı üstlü oturuyoruz) ve babanesinle yatıyor. Kısıtlaya çalışmayın ama her gecede bırakmayın. Daah küçük sizin kokunuzu özler benim kızım geçen yıldan bu yana yatmak istiyor.

severek baktığına bende inanıyorum cnm ondan şüphem yokda ne biliyim işte insanın içi bi tuhaf oluyor kısıtlamıyorum zaten oğlum onlarla yatmak istiyo uyutuyorum onların odasına yatırıyorum napıyım ama içim burkuluyor :(ne yalan söyliyim

İşte günümüzün sisteminin anneleri getirdiği yer..tek maaşla geçinemeyip çalışmak zorunda kalıyoruz ve çocuklarımız bakıcılarını anne yerine koyuyor. Lanet olsun bu kapitalist sisteme!

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum minicik bir çocuğun yaşlı nefesleriyle aynı ortamda kalması uygun değil, anne baba olsanız bile sizinle de aynı oda da yatması uygun değilken.

Oğlunuza ayrı bir oda şansınız var mı ?

bende çalışan anneyim ve kızım 4 yaşında ,kendi annem bakıyor ve çok çok ilgili hatta benden daha iyi baktığına eminim ,
ben işten geliyorum yorgun oluyorum oynamak istiyor,e haliyle kızım yorgunum biraz babanla oynayın diyorum ,
ama annem ve babam çocuk ne isterse yapıyor .
bir gece anneme gittim kızım orada kalacaktı o akşam ,eşya götürmeye gittim birde baktım dedesinin omzunda havalarda geziyo ,nasıl mutlu anlatamam ,ben bunları kızımla ancak hafta sonları dinlenmiş olduğum zaman yapabiliyorum
kalan vaktimi onunla kaliteli şekilde geçirmeye çalışıyorum ..
kızım bana diyorki anne buraya gelince seni seviyorum anneanneme gidince onu seviyorum diyor ,sev tabi kızım ikimizi de sev bizde seni seviyoruz diyorum .
onlarla mutlu olduğunda bende mutlu oluyorum ,demekki kızıma çok iyi bakıyorlar ki bu kadar seviyor kızım onları diyorum..
bence bu çok güzel bişey ,elbette kendinizden uzaklaştırmayın ,en azından tatil günlerinde güzel vakit geçirin ki size de yakın olsun ..

ben 16 aylıkken bıraktım oğlumu zaten daha 1 ay oldu işe başlayalı
kendi annem bakıyor ama bana çok düşkün annemin canına okuyor
eğer çok küçükken bıraktıysanız kayınvalidenize alışması şaşırtıcı bi durum değil sonuçta o bakıyor....

ben 16 aylıkken bıraktım oğlumu zaten daha 1 ay oldu işe başlayalı
kendi annem bakıyor ama bana çok düşkün annemin canına okuyor
eğer çok küçükken bıraktıysanız kayınvalidenize alışması şaşırtıcı bi durum değil sonuçta o bakıyor....

evet cnm 6 aylıkken bıraktım tabi doğal olarak alıştı çocuk..yani bundan doğal bişey yok tabi o da sonuçta babanesi sevicek tabiki onlarda severek bakıyor ama çalışan annelerin çoğunda vardır diye düşünüyorum bende mecbur olmasam kendim bakıcam zaten çocuğuma ama şuanda ev kurmaya çalışıyorum çalışmam lazım yaza kısmetse evime geçicem inşallah o zaman düzenimizoturacak

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum minicik bir çocuğun yaşlı nefesleriyle aynı ortamda kalması uygun değil, anne baba olsanız bile sizinle de aynı oda da yatması uygun değilken.

Oğlunuza ayrı bir oda şansınız var mı ?

inşallah olucak cnm yaza kendi evimize geçicez oğluma odasını aldım onun için çalışıyorum yaa zaten herşeyini tamamlayabilmek için..

benim oğluma da neredeyse 4 aylıktan beri annem bakıyor
şimdi 2,5 yaşında
ananesini ve dedesini öyle çok seviyor ki
zaten çok sabırlılar ve çok ilgileniyorlar
gayet normal yani
banannesine gittiğimizde onu da seviyor sıcakkanlı zaten oğlum
ona da sarılıyor öpüyor
biz de küçükken annem çalışmadığı halde köye gidince babanemle yantmak isterdik
noldu öldü gitti şimdi
biz de o günleri hatırlayıp mutlu oluyoruz dert etme..

Gayet normal bir durum. Çocuk en çok kiminle vakit geçirirse ona daha düşkün oluyor. Bir de şu var kimi büyükler çocuklar ile çok iyi anlaşır çocuklar tarafından genelde sevilirler, bu tipte babaanne, anneanne ve dedeler torunları tarafından çok seviliyor...

Back
X