Çalışan anneler..

Açıkçası anne babayla eglendigi gibi kimseyle evlenemiyor. Babannem 72 yaşında ama dikkatini dagıtıyor onunla oyun oynuyor. Dedem gezdiriyor. Ölenleri ben de oynuyorum parka götürüyorum yürütüyorum. Veya eşim görevde olmadığı öglen geldigi zamanlar parka götürüyor gezdiriyor.

Bakıcı alt kat komşum zaten arada evinde bakıp sevip getiriyordu. Ben çok güzel bakarım aklın kalmasın o da benim bir torunum dedi. Hem de 4 yıllık komşum gelip giden biri evime. En mantıklı ona vermek geldi

Ama işte bu bir süreç ve doğru yönetmek lazım, önce beraber siz de evdeyken birlikte vakit geçirmesi lazım bakıcıyla. Güvenli bağlanma kurarsa eğer bakıcıyla işiniz çok kolaylaşır. Allah kolaylık versin zor gerçekten insanın içi yanıyor bırakıp çıkmak çok zor geliyor ama onlar için çalışıyoruz. Bugünler geçecek elbet. Yetersiz hissetmeyin kendinizi, kalan bütün vakti ona ayırıyorsunuz zaten.
Tek yapabileceğimiz şey bağımızın zedelenmemesi için biraz dikkatli davranmak, iyice izleyip gözleyip ona göre yaklaşmak. Başka çare yok gibi.

arkanizdan ne kadar aglarsa aglasin kacarak gitmeyin. bu her an onu terk edebileceginiz hissi olusturabilir. suan anlamiyor gibi gorunse dahi ona gitmeniz gerektigini ama aksam geleceginizi geldiginizde onunla oyun oynayacaginizi soyleyin. benim oglum da hersabah arkamizdan agliyordu, ben isten ayrikdiktan sonra babasinin oesinden aglamaya basladi. ama asla kacmadik ondan gizli. simdi alisti kapidan babasini geciriyor hadi babacim gorusuruz kolay gelsin diye

Benim kızım da 17 aylık. Oda saati biliyor kapıda bekliyor beni. Ben giderken uyuyor oluyor zaten ama öğlenleri uyanık olunca o zaman ortalıgı birbirine katıyor. :) Aslında o benim için degil kapıdan kim çıkarsa çıksın aglıyor dışarı çıkmak istiyor hep

Öğlenleri uğramak zor oluyordur gerçekten. Bence öğlen gitmeyin, çok küçük değil, meme emmese bile karnını doyurur. Sütünüzü sağıp bırakın en kötü. Çünkü öğlen tam annem geldi diye sevinirken yine gidince hayal kırıklığı oluyordur eminim :)

arkanizdan ne kadar aglarsa aglasin kacarak gitmeyin. bu her an onu terk edebileceginiz hissi olusturabilir. suan anlamiyor gibi gorunse dahi ona gitmeniz gerektigini ama aksam geleceginizi geldiginizde onunla oyun oynayacaginizi soyleyin. benim oglum da hersabah arkamizdan agliyordu, ben isten ayrikdiktan sonra babasinin oesinden aglamaya basladi. ama asla kacmadik ondan gizli. simdi alisti kapidan babasini geciriyor hadi babacim gorusuruz kolay gelsin diye
İnşallah kızım da alışır. Kendimden veriyorum çünkü baya baya şu sıralar

Öğlenleri uğramak zor oluyordur gerçekten. Bence öğlen gitmeyin, çok küçük değil, meme emmese bile karnını doyurur. Sütünüzü sağıp bırakın en kötü. Çünkü öğlen tam annem geldi diye sevinirken yine gidince hayal kırıklığı oluyordur eminim :)
Öğlenleri gitmedim 1 2 gün. Akşam yüzüme bakmadı küstü. Yüzüme bakmadan yanımdan geçti. O yüzden bidaha gelmemezlik yapmadım.

Öğlenleri gitmedim 1 2 gün. Akşam yüzüme bakmadı küstü. Yüzüme bakmadan yanımdan geçti. O yüzden bidaha gelmemezlik yapmadım.

Yaa canım benim ama ona da alışır inanın. Böylesi size de zor ona da zor. Benim iş yerim uzak zaten ama sanırım gelemezdim yakın olsaydı da gelip bırakmak çok fena olurdu benim için :)
Çok küçük olsaydı 6 aylık filan, emzirmeye mutlaka gitmek iyi olurdu ama artık büyümüş maşallah.

Back
X