- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
Açıkçası anne babayla eglendigi gibi kimseyle evlenemiyor. Babannem 72 yaşında ama dikkatini dagıtıyor onunla oyun oynuyor. Dedem gezdiriyor. Ölenleri ben de oynuyorum parka götürüyorum yürütüyorum. Veya eşim görevde olmadığı öglen geldigi zamanlar parka götürüyor gezdiriyor.
Bakıcı alt kat komşum zaten arada evinde bakıp sevip getiriyordu. Ben çok güzel bakarım aklın kalmasın o da benim bir torunum dedi. Hem de 4 yıllık komşum gelip giden biri evime. En mantıklı ona vermek geldi
Ama işte bu bir süreç ve doğru yönetmek lazım, önce beraber siz de evdeyken birlikte vakit geçirmesi lazım bakıcıyla. Güvenli bağlanma kurarsa eğer bakıcıyla işiniz çok kolaylaşır. Allah kolaylık versin zor gerçekten insanın içi yanıyor bırakıp çıkmak çok zor geliyor ama onlar için çalışıyoruz. Bugünler geçecek elbet. Yetersiz hissetmeyin kendinizi, kalan bütün vakti ona ayırıyorsunuz zaten.
Tek yapabileceğimiz şey bağımızın zedelenmemesi için biraz dikkatli davranmak, iyice izleyip gözleyip ona göre yaklaşmak. Başka çare yok gibi.