Bence sizin için en iyi yöntem haftada birkaç gin gündelik temizliğe gitmek. Benim çevremde insanlar bulamıyorlar, 150 liradan başlıyor ama kimse yok, çalışanlar hep meşgul. Devamlı 'senin bildiğin biri var mı ya?' telefonları açılıyor.
Eşine dostuna yay,varsa tanıdıkları gidersin.
Eşine dostuna yatmaktan utanirsan
armut.com var. Bak linkini de paylastim. Burada profil ve fiyat olurstur, yakınlardaki kişilere teklif ver.
Ayda çok değil, 5 gün çalışsan cebine en az yediyuzeli lira para girer. Üstelik yol parasını çıkınca sana bir masrafı da olmaz (devamlı gidilen işlerde sık sık kıyafet alman gerekir,kadın çorabı gerekir,her gün metrobüse binmek,yemek sipariş etmek gerekir...yani görünmeyen çok fazla gideri var)
Hem tanindikca o ona önerir, müşteri kitlen genişler.
Hem de annen haftada birkaç gün bebeğe bakar yani, rica etsen. Yakınmış da zaten. Bebeğinden çok zaman calmamis olursun...
Ayrıca geçen böyle bir konuya da yazmıştım, insanlar utanıyor bu meslekten falan ama hiç öyle bir şey değil. Çoğu meslekten daha kazançlı. Benim normalde meslek sahibi,tatillere otellere giden,iyi bir hayatı olan arkadaşım bebeğiyle bosanirken şehir değiştirdi falan...iş bulamayınca yaşadığı sitede gundelige basladi, ara ara. Bir şekilde idare etti kendini, o zamanlardan kurtuldu. Şimdi yine mesleğiyle ilgili bir işte calisiyor. O dönem yaptığı iş de ona zor zamanlarda yardımcı oldu.
Böyle de dusunebilirsin