Çalışan Anneler🤯 Bayanlar🤯

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Merhaba herkese,
Çalışan bir bayan olarak eve, yemeğe, temizliğe, düzene,, özellikle işten eve gidip yemek yapmaya nasıl yetişiyorsunuz??
Benim midemden rahatsızlık geçirdim soğuyan yemeği tekrar ısıtıp yemem zararlı bu yüzden akşamdan yapma gibi şansım yok. 🙄🙄 Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla belki pratik yolu vardır bilmediğim. 7.30da evde oluyorum 9a ancak hazır oluyor o saate yemek yemek çok rahat olmuyor bi yolu olmalı.
Teşekkür ederim ilgilenenlere.

Bizde yemekleri kocam yapıyor her zaman. Bazen dışarı bazen de büyüklere gidiyoruz. Büyükler artan yemeği veriyorlar sağolsunlar. Biz ısıtıp yeriz,sıkıntı olmaz.
Ev işini de bazen yardımcı geliyor bazen beraber yapıyoruz.
Yuvarlanıp gidiyoruz Allahıma çok şükür.:spor:

Bizde yemekleri kocam yapıyor her zaman. Bazen dışarı bazen de büyüklere gidiyoruz. Büyükler artan yemeği veriyorlar sağolsunlar. Biz ısıtıp yeriz,sıkıntı olmaz.
Ev işini de bazen yardımcı geliyor bazen beraber yapıyoruz.
Yuvarlanıp gidiyoruz Allahıma çok şükür.:spor:
Valla 3 yaşında bi çocuğum var gece 1den aşağı uyumuyor 1 yıldır çözüm yok uyku sorununa bende dert sırayla ne güzel size🙏

çalışıyorum, anne değilim.
birçok işi hafta sonuna bırakıp çamaşırı hafta içi yıkamaya özen gösteriyorum.
Günlük pratik yemekler yapıyorum yoksa başka şeye zaman kalmıyor.
televizyon izlerken ütü yapıyorum.
Eşinizin desteği şart.
allah analı babalı büyütsün evladınızı

Aksamdan yemekleri yapıyorum .Hafta içi temizlik filan ugrasmiyorum .Hafta sonu eşimle beraber yapıyoruz yarım günde bitiyor .

Aksamdan yemekleri yapıyorum .Hafta içi temizlik filan ugrasmiyorum .Hafta sonu eşimle beraber yapıyoruz yarım günde bitiyor .

günlük yapıp yiyoruz yemekleri. genelde hafta sonu bir gün dışarıda yeriz ya da hafta içi üşenirsek eve söyleriz. bazen ailelerden geliyor. ama genel düzen aynı gün yapıp yemek. o 18.45 gibi evde oluyor ben de o civar. yapıp yiyoruz hemen.

temizliği de hafta sonu yapıyoruz. cumartesi ben çalışıyorsam o yapar. çalışmıyorsam beraber yaparız.

çocuk yok.

günlük yapıp yiyoruz yemekleri. genelde hafta sonu bir gün dışarıda yeriz ya da hafta içi üşenirsek eve söyleriz. bazen ailelerden geliyor. ama genel düzen aynı gün yapıp yemek. o 18.45 gibi evde oluyor ben de o civar. yapıp yiyoruz hemen.

temizliği de hafta sonu yapıyoruz. cumartesi ben çalışıyorsam o yapar. çalışmıyorsam beraber yaparız.

çocuk yok.
Ne güzel çocuk çok ilgi istiyor günün çoğu ona gitsin yok demez ilgi ilgi , 😃

Mesela akşamda dolma doldurun çiğ şekilde dolaba koyun işten gelince hemen pişirin
Karnıyarığın içini patlıcanı ı akşamdan hazırlayın yine işten gelince fırına atın
Tavuğu akşamdan terbiyeleyin vs anca bu şekilde yaparsanız pratik olur. Onlar pişerken pilav, makarna, salata falan yaparsınız.

Bekar anne misiniz? Esiniz yok sanirim. Zira olsaydi belki o yapardi diyecegim de.

Midenizden gecirdiginiz ne tur rahatsizlik olursa olsun soguyan yemegi isitip yemenizle alakali degildir. Sebze yemekleri zaten zeytinyagli olur soguk yenir. Et turlerini de isitmakta saglik acisindan buyuk sorunlar olmaz tavuk-hindi-balik degilse

Merhaba herkese,
Çalışan bir bayan olarak eve, yemeğe, temizliğe, düzene,, özellikle işten eve gidip yemek yapmaya nasıl yetişiyorsunuz??
Benim midemden rahatsızlık geçirdim soğuyan yemeği tekrar ısıtıp yemem zararlı bu yüzden akşamdan yapma gibi şansım yok. 🙄🙄 Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla belki pratik yolu vardır bilmediğim. 7.30da evde oluyorum 9a ancak hazır oluyor o saate yemek yemek çok rahat olmuyor bi yolu olmalı.

En geç 17.30 da evde olurum.Her zaman çorbam olur zaten 2-3 gün gidiyor.Akşam lahmacun,pizza,döner pilav,hazır mantı gibi pratik yemekler yaparım.Eşim de salatayı yapar masayı kurar.Hafta sonları da özenli şeyler yaparım.Bazen çamaşırları askılıkta bırakırım 4-5 gün durur asmam eşim kendininkileri alır sonra ben kendiminkileri...öyle hafta sonları da temizlik...bu çocuk olmamış hali...bakalım şimdilik gidiyor iyi.

firin yemekleri yapabilirsiniz,
hazirlayin tepsinizi bir gun onceden/sabahtan, eve gelince direk firina verin.
siz de o arada ustunuzu degistirir, cocugunuzla ilgilenirsiniz.
Temizlik isini de aralara sikistirin. Cok duzenli tertipli olmuyor zaten cocuk olan ev calissaniz da calismasaniz da

Ben iki çocuklu bekar anneyim, saat 7 de evde oluyorum.
valla ben bi gün önceden yapıyorum genelde yemeklerimi yoksa gerçekten çok geç oluyo
mesela yemeğimizi yiyoruz yarına ne yapsam telaşında oluyorum akşamdan yapıyorum ertesi günde yanına bir salata bir çeşit yemek yetiyo bize genelde sebze oluyo zaten o yemekte

temizlik,çamaşır haftasonu valla haftaiçi hiç bişeyi yetiştiremiyorum sadece yemek yap mutfak topla ödev yaptır çocuklarla ilgilen yat rutine bağladık tabi sabahları ağrılarla uyanıyorum kollarım bacaklarım hiç dinlenemiyorum çünkü :(

Merhaba herkese,
Benim eşimde bir gün önceki yemeği yemez, piştiği gibi yemeği yer o yüzden kendi yapar benim geleceğim saate denk getirir... Eşinizle bu konuyu bi konuşun derim...

taze yemeniz gerekiyorsa on hazirligini yapıp buzluga koymaniz aksam da pisirmeniz lazim. anca oyle olur.

veya birisiyle sadece yemek icin anlasin. sizin evinizde yada onun evinde yapsin. guvendiginiz biri olursa olabilir. bir ara bende dusunmustum de uygulama ya koyamadım.

çocuğa kim bakiyor. bakan kisi yemek yapamaz mi acaba. sızin gelmenize yakin yapsa taze olur isitmaya gerek kalmaz.

Back
X