Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çalışan annelerin en büyük sorunu olan bakıcı-kreş derdim an biraz daha farklı kısmındayım.
Denedim alamadım. bir de panik atağım çıktı. ne kendi canımızı ne de başkasının canını tehlikeye atarım. o yüzden onu eledim bile. çünkü gerçekten denedim ama olmadı. kreşe gidiyor da azaltsam mı gün sayısını derdindeyim.
3,5 yaşındaki çocuğun ortamı kendi yaşıtları arkadaşlarının ortamı olmalıdır. sağlık veya kreşin kendisi ile ilgili problem yoksa ben evde tutulmaması kanaatindeyim. anneanne veya babaanne varsa arada sırada işte ayda 1-2 kere felan onlara bırakabilirsiniz. eve de bakıcı alacak durumunuz varsa haftalık yardımcı alın temizlik, ütü işlerinizi yapıp işinizi kolaylaştırsın.
Annem bakıcılik yapıyor yıllardır. Şuan ki baktığı çocuk 2 yaşında evde ,birde 5 yaşında abi var geçen sene kresteydi yarım gün .yarın gün de annem servise verip alıyordu. Bu sene tüm gün olmuş ama 4 gibi geliyor anne baba 8de geliyor. Ayrıca öğlen için yemek istediler çocuklara.annem fazla yapiveriyor aksama anne baba ya da kalıyor memnunlar böylece de..çocuk sıkılır okadar saat ve yaşı öyle beklemeye musait değil bence .mesela annem gün içinde hep parka da çıkarıyor çocukları abi okuldan gelince falan .
Şöyle yapsaniz,çocuk her sabah krese gitsin. Bir bakiciyla anlasin, çocuğunuzu cikis saatinde kresten alıp evinize gelsin. Siz gelene kadar oynarlar vs. Bir oyun ablasi gibi de olabilir, universite öğrencisi olabilir.
Haftanin 3 günü okul, 2 günü kres cocuk için duzensizlik olur