• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan annelerrrr bebeğiniz size küsüyor mu?

tunnish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
44
2
86
Bursa
Merhabalar, benim 1 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce işe başladım, kızıma k.validem bakıyor bizim evimizde. Bunun öncesinde kızıma ben bakıyordum, annem ve k.validem zaman zaman destek oluyorlardı. Kızımla hiç bu kadar ayrı kalmamıştık. Şimdi akşamları 4 gözle eve gitmeyi ve kızıma sarılmayı hayal ederken kızım bana gelmekte istekli olmuyor. Babaannesinden ayrılmıyor. (Dışarıya çıkarıp gezdirdiğim halde) Özellikle uyku, karnının acıkması gibi bir problemi olduğunda illa babaannesine gitmek istiyor. Ben sıradan biriymişim gibi hissediyorum, moralim çok bozuluyorum. Ne yapmalıyım, aynı durum başınıza geldi mi??

Merhaba canım...Aynı üzüntüyü yaşıyoruz emin ol.

Kızım 1 buçuk yaşındaydı ve ben çalışmaya başladım.Şu anda 2 buçuk yaşında.Yaklaşık 1 yıldır ayrıyız kısaca.

Benimki de tam tersi.Sabit bakan kimsemiz yok.Bir hafta babannede,bir hafta anneannede.Hemdi onların evlerinde.Daha sıkıntılı bir durum yani.

Kızım ben işe giderken 2 gün ağlamıyorsa,3 gün ağlıyor arkamdan.Hala alışamadı.Çok üzülüyorum ama mecburum çalışmaya.Çok sıkıntı yaşıyoruz biz.Benim evimde bakılsa daha mı iyi olur bilemiyorum.

İyice zayıfladım sıkıntıdan :(

Akşam gelme saatimi hissediyormuş:Annem gelecek babaanne,saçımı bağla diyormuş :(

Yüklü bi kredi ödememiz olmasa çalışmazdım bu kadar erken.

Ama kızımda öyle babaanne,anneanne düşkünlüğü yok.Kapıdan girer girmez yapışıyor bana.Ta ki yatana kadar.

Merhabalar, benim 1 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce işe başladım, kızıma k.validem bakıyor bizim evimizde. Bunun öncesinde kızıma ben bakıyordum, annem ve k.validem zaman zaman destek oluyorlardı. Kızımla hiç bu kadar ayrı kalmamıştık. Şimdi akşamları 4 gözle eve gitmeyi ve kızıma sarılmayı hayal ederken kızım bana gelmekte istekli olmuyor. Babaannesinden ayrılmıyor. (Dışarıya çıkarıp gezdirdiğim halde) Özellikle uyku, karnının acıkması gibi bir problemi olduğunda illa babaannesine gitmek istiyor. Ben sıradan biriymişim gibi hissediyorum, moralim çok bozuluyorum. Ne yapmalıyım, aynı durum başınıza geldi mi??

Merhaba Canım,

benimde kızım 1 yaşında,2 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım,ve şu an senin yaşadığın herşeyi yaşıyorum akşam kayınvalidemden almaya gittiğimde benim kucağıma gelmiyor babanesinde kalmak için ağlıyor,öyle üzülüyorumki,ama sadece o varken bana gelmek istemiyor,kendi evimize gittiğimizde anne anne diye peşimde.Bu durumu ilk zamanlar kafaya takmamaya çalışsamda şu an beni çok üzen bir durum olmaya başladı :( Bir yandan diyorum ne güzel demek babanesiyle iyi vakit geçiriyor ya peşimden ağlasaydı o zaman nasıl giderdim işe... ama işte insan bozuluyor.

Back
X