Selam kızlar....
Hemen konuya giriyorum.Eşim ve ben calışıyoruz.Görümcem şehir dısında.Tatil için bizim ve kv bulundugu sehre gelicek.Gece 1.5 ta ucakla bize geliceklermiş.Geldiler oturdular ettiler diyene kadar saat olcak 2-3.Sabah 6 'da kalkıp işe gidicem ertesi gün.Benim sorunum şu ben evde yokken evimde birinin kalması beni çook rahatsız ediyor.Anahtar bırakıp gitmek istemiyorum....3-4 gün bizde kalcaklarmış.Ordan kv gelir.Coook sinir oldum bu duruma.Eşime söyledim.Ben izin alırım hem.ne olcak ki kalsalar niye büyütüyorsun diyor.Ben ev sahibi yoksa hic bugune kadar kalmadım,kalmamda.Kendi ailemede anahtar vermedim.Sadece onlara yaptıgım birsey degil!!!!Siz olsanız ne yapardınız?Abartıyor muyum sizce?Hicbir işin ucundan tutcak yapıda degil görümcem.Eve gel hizmet et,işe git....Eşim 3-4 gün sabret ne olcak?Ne var bunda dedikçe daha cok sinir oluyorummmmmmm....
Ben evde oldugum sürece 10 gün 15 gün hic fark etmez.Eş dost,akraba herkes gelip kalabilir.Fakat evde yoksam evde birinin olması bu kim oldugu hic önemli degil istemiyorummmmçok üzücü bir durum böyle düşünmen. eşini nasıl arada bırakıyosn farkındamısın. hadi akraba olayını geçtim eş dosttamı kalamaz. böyle prensipleri olanlar hiç anlamadım anlamayacağımda
Selam kızlar....
Hemen konuya giriyorum.Eşim ve ben calışıyoruz.Görümcem şehir dısında.Tatil için bizim ve kv bulundugu sehre gelicek.Gece 1.5 ta ucakla bize geliceklermiş.Geldiler oturdular ettiler diyene kadar saat olcak 2-3.Sabah 6 'da kalkıp işe gidicem ertesi gün.Benim sorunum şu ben evde yokken evimde birinin kalması beni çook rahatsız ediyor.Anahtar bırakıp gitmek istemiyorum....3-4 gün bizde kalcaklarmış.Ordan kv gelir.Coook sinir oldum bu duruma.Eşime söyledim.Ben izin alırım hem.ne olcak ki kalsalar niye büyütüyorsun diyor.Ben ev sahibi yoksa hic bugune kadar kalmadım,kalmamda.Kendi ailemede anahtar vermedim.Sadece onlara yaptıgım birsey degil!!!!Siz olsanız ne yapardınız?Abartıyor muyum sizce?Hicbir işin ucundan tutcak yapıda degil görümcem.Eve gel hizmet et,işe git....Eşim 3-4 gün sabret ne olcak?Ne var bunda dedikçe daha cok sinir oluyorummmmmmm....
Aslına bakarsanız 20 kişide gelse gelsin ama ben evdeykrn gelsin.Gözümle görüp,vakit gecirip agırlayayım.Evde sakladıgım birsey yok ama görümceme hic ama hic güvenmiyorum.Cok etrafı karıstırır merak eder,evime ne zaman gelse yeni birsey varsa alınan örnek aaa bu böyle aa şu söyle der.Ben cok dikkat etmem.Yatak odama girer cıkar.Birkac kez üstü kapalı uyardım,fakat gelip kalırsada aklım hep evde kalıcak....
Kızlar hepinizin yorumlarını okuyup dikkate alıyorum.Yorum yapan herkese cok tesekkür ederim....
Yatak odasını kilitlemeyi düşündüm ama ben eşimden önce gidiyorum işe bu yüzden bu mümkün degil...
Çok abartmışsın...
İnsanlar sizin yanınıza kalmaya geliyorlar üstelik eşinin ailesi, sen evde yokken kalmasınlar da otele mi gitsinler?
Zaten şu yatak odası mahremiyetini anlamadım gitti şu forumda...
Yatak odası denen yerin duvarlarının her yerinde seks yazıyor sanki, aman kimse görmesin kimse girmesin, kapısı sıkı sıkı kitlensin falan...
Selam kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?