Çalışan bayan olmak ve yatılı misafir.

çok rahatsız olursan yatak odanın kapısını kilitle öyle git işe.hem önceden uyarmıssın anlamıs olur bu sefer. Nıye kilitledin derse de acele çıktım dagınıklık görulsun istemedım falan dersın, hem onları kabul ederek eşini de kırmamıs olursun böylece

yapcak bir şey yok. bu konuda sorun çıkarmayın bence. 3-4 gün sonra gidiceklermiş. eğer evde görmelerini istemediğiniz bir şey varsa ya da güvenmiyorsanız eğer saklayın bazı şeyleri. ama bu konuda laf etmemeniz gerekir. yani sonuçta kardeşi eşinizin. yabancı değil o yüzden yapcak bişey yok :)

Kızlar hepinizin yorumlarını okuyup dikkate alıyorum.Yorum yapan herkese cok tesekkür ederim....
Yatak odasını kilitlemeyi düşündüm ama ben eşimden önce gidiyorum işe bu yüzden bu mümkün degil...

çok üzücü bir durum böyle düşünmen. eşini nasıl arada bırakıyosn farkındamısın. hadi akraba olayını geçtim eş dosttamı kalamaz. böyle prensipleri olanlar hiç anlamadım anlamayacağımda

Ben evde oldugum sürece 10 gün 15 gün hic fark etmez.Eş dost,akraba herkes gelip kalabilir.Fakat evde yoksam evde birinin olması bu kim oldugu hic önemli degil istemiyorummmm bu heryeri karıstıran görümcemse dahada istemiyorum.

Karşıdan o güveni alamadıysan sıkıntı tabi.Gözün arkada kalır.
Eşin kitlesin yatak odasını,buna bişi demez herhalde.Eve geliş saatleriniz de birbirine yakınsa sıkıntı olmaz.
Bence de birazcık katlanmalısın.

Sabret gecer canım esinle bosyere kotu olma bak benim ev otel gibi evimiz dubleks evleri aynı sehirde hatta yürüme mesafesinde olmasına rağmen kaynım başka sehirde okurken gelir bizde kalır anahtar onda kalır hatta evlendiğimiz ilk günlerde kabus gibi aynı sehirde kaynamalarının yanındaki diger kaynım yedek anahtar bile cektirme teklifinde bulundu kafayı yiyeceğim düşündükce paşaların hatta özel yemek siparişleri bile olur bu kadin calisyor mü diye düşünen var mı hoş düşünme kabiliyeti olsa zaten bunu yapmazlar esim ise tam bir ailekolikti o zamnlar hoş simdi de aynı 3-4 gun sabret

Ya bende şunu anlamam.birine misafir gidilince aranip musait olup olmadiklari sorulur..calisiyorlarsa rahatsizlik verirmiyiz diye dusunulmeli..yorgun gelir erken yatar uzanir erken kalkar faln diye..kardeste olsa dahil..annesine gidip abisini özlemisse gunubirlik gelebilirdi..siz huzurunuzu bozmayin..eşiniz izin faln demis atin üstune ilgilensin.işinize gidip gelin.yorgunum diyip odaniza gecersiniz

sen yokken evde olmaları mesele değil aslında. sen buna cok takmışsın ama ona dayanılır bırkac gun. fakat calısan ınsanların haftaıcı evıne gıtmek yatılı mısafır olmak cok cok buyuk dusuncesızlık. eşin madem izin alınır neden problem ediyosun mantıgında, umarım yemeklerı de o yapar eve gittiğinde sofrayı hazır bulursun. bır de borek corek fena olmaz tabıı. o yorgunlukla bırak hızmet etmeyı oturup sohbet etmek bıle zor gelecekken yaptıkları ayıptır.

Çok iyi anlıyorum ben seni... çünkü bende öyleyim hatta bugün eşimle konuştuk aynı şeyi, doğum yapacağım yakında ve akademisyenim çok yoğun çalışıyorum, kullanabileceğim izin sınırlı olacak benim için ücretsiz izin almak ütopik.. Eşime doğumdan sonra kimse bakarız ederiz filan diye gelipte 40 gün başımda kalmasın ben rahat edemiyorum, zaten ne kadar zaman geçireceğim bebeğimle, sonra hiç bir şeyden bir şey anlamıyorum dedim bozuldu senin evde olup olmaman dert değil aslında biliyor musun, hatta evde olmazsan daha az etkilenirsin bu durumdan.. kendi ailesine karşı bu kadar tepki göstermiyo insan o da yalan değil, yani bunun adı bencillik ya da düşüncesizlik de değil aslında, yani ben o niyetle yapmıyorum senin yazdıklarından da onu çıkardım.. Ama karşıdaki bunu öyle algılayıp kırılıyor maalesef..

Evet abartıyorsunuz.
Kuzeninize de ayıp etmişsiniz.
Bir akrabam bana bu tavrı sergilese bir daha gidip kalmayı bırakın, araya ciddi mesafe koyarım.
Hele ki ablam yapsa bunu veya eşimin kardeşlerinden biri, kırgınlığım onarılamaz herhalde.

Yatak odasını kilitle diyenler olmuş.
Arkadaş siz ne saklıyorsunuz yatak odanızda bu kadar özel?
Girip yatıyoruz, bir de kıyafetlerimiz falan oluyor, dünyanın anlamını yüklemeyin.
Tabii ki izinsiz girilmesi hoş değil, rahatsız edici, ama kapıları sıkı sıkı kapatmak kilitlemek de anlamsız yani.

Önceki yıl KV ve görümce bi hafta kadar yatılı geldiler. Malum okul zamanı. Sabah çıkıp okula gittim öğleden sonra döndüm. Bu süreler zarfında karıştırılması en ufak bir köşe kalmamıştı. Gardroptan tutun mutfak balkonunda kiler olarak kullandığım büyük dolaba kadar. Ve hatta vestiyerimin her köşesine kadar. Üstelik karıştırdıklarını ima etmek için de sürekli falanca ayakkabıyı yeni almışsın. Mor hırka yeni mi vs. Yersiz sorular sordular. Duyduklarımı duymazdan, gördüklerimi görmezden geldim. 1 haftanın sonunda kendi kendini yemiş bi ben kaldı geriye
Diyeceğim o ki rahatsız olmakta haksız değilsiniz konu Sahibi

ben olsam kızardım çünkü hiç bir eşyama dokunulmasını sevmiyorum kız kardeşime bile çok kızıyorum
teyzeminde görümcesi gelip kalıyor onda 3 ay boyunca kendisi geziyor hazır yemege oturmaktan başka hiç bişe yapmıyor
sizin ki 3 4 gün sabretmekten başka çareniz yok galiba

Ne kıymetli evleriniz varmış. 3-4 gün kalmasınun ne zararı var size? Kardeşler birbirini özlemişlerdir, özlem gidermek istiyorlardır. Biraz anlayışlı olmanız lazım. Hem neyi karıştırabilir ki? İç çamaşırlarınuza bakıp " vay vay yengem de neler giyiniyormuş" falan mı diyecek? Ya da bişey çalacağından mı şüphe duyuyorsunuz? Eşinizin ailesine böyle bişey yakıştırabiliyor musunuz?

Kızlar hepinizin yorumlarını okuyup dikkate alıyorum.Yorum yapan herkese cok tesekkür ederim....
Yatak odasını kilitlemeyi düşündüm ama ben eşimden önce gidiyorum işe bu yüzden bu mümkün degil...

1)Eşinizle birlikte çıkmanız mümkün mü?Yani o da sizle beraber çıksa,böylelikle kapıyı kilitlersiniz?Arabayla mı gidiyorsunuz,toplu taşıma mı?

Ben de hiç istemezdim heralde evimde ben yokken misafirin olmasını işten izin alamaz mısın ki rapor falan ayarlasan

Çok abartmışsın...

İnsanlar sizin yanınıza kalmaya geliyorlar üstelik eşinin ailesi, sen evde yokken kalmasınlar da otele mi gitsinler?

Zaten şu yatak odası mahremiyetini anlamadım gitti şu forumda...

Yatak odası denen yerin duvarlarının her yerinde seks yazıyor sanki, aman kimse görmesin kimse girmesin, kapısı sıkı sıkı kitlensin falan...

Son düzenleme:

Haha valla gece gece nasilda guldum
eltim rahmetli kayinvalidem ile birlukte otururdu biz framsadan kaynimlar gelince bur gece orada kaldik kendiside bir geceligine annesine gitti kapilar kilitlendi anahtarlar yanina alindi
sanarsin ki o gidince hepimiz odasina dalicaz bana cok cirkin geluyor bu kadar yakon bir iliski varken kapilarin kilutlenmesi

Evet abartiyorsunuz
bu durum cok slk yasanmis olsa haklisi iz tabikide sonjna kadar
ama sehir disindan gelinmis tabiki kardesinin evinde kalincak bir yil 365 gun bununun birkac gununu hosgorulu sabirli gecirmekten zarar gelmez
neleer okuyoruz insanlae kv ve gorumce ile ayni evde neler yasiyor
esinize boyle bir durumu belirtmeniz bile hic hos olmamis

ayrica kuzeninize yaptiginizda hos olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…