• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayan olmak ve yatılı misafir.

Temizlik falan sorun degil aslında.Ben evde yokken evde birinin olması beni cok rahatsız ediyor.Düzenimin karıştırılmasına tahammülüm hic yok....Hem calışıyoruz.Kv ile aramızda 1-2 saat var oraya gidebilirler.Yanlarında 1 kere gördügümüz ve konuştugumuz arkadaslarınıda getirmeyi düşünüyorlarmış.Su an cok sinirliyim kızlar....Böyle sacmalık olur mu?

O gelip kalabilir sonuçta eşinizin kardeşi. Blki icnizdn tüm odaları kitlemek istesenzde kişiye hakaretten yapmayın bunu.

O geldi tamamda elalemi eve toplamakta ne ????

kapi kilitlemeyi bir kere aklinizdan cikarin o cok ayip olur daha da merak uyandırır. esiniz izin alabilirse alsin siz de alabilirseniz iki gun esiniz kalir 1 gun de siz kalirsiniz. ama bana da annelerinin evi varken 4 gun sizde kalmalari yanlis geldi cok buyuk dusuncesizlik. ben de abimin evine gidiyorum inanin misafir gibi hareket ediyorum yenge yanlis anlamasin diye kac kez kaldim sabahin korunde onlarla ciktim evden. guvensizlik filan asla yok ama rahatsiz olurum ev sahibi evde yoksa. abimin evi ama esi benim kardesim degil nihayetinde.

sizin bir akrabaniz yok mu kardesiniz ya da anneniz filan evde onlarla ilgilense gündüz? yani sorarlarsa yalniz birakmaya gönlüm el vermedi misafirimsiniz sonuçta dersiniz.

yani normal sartlarda olsa abartiyorsunuz derdim ama gorumceye guven yoksa rahatsiz olmaniz dogal ve yabanci arkadaslar da olacakmis.

yazarken akljma geldi bi gun abimin esi bizde kimse olmadigi bir gece bende kaldi, biz gece raki balik yaptik ikimiz kizkiza. sabah evden 7de cikmak icin uyandim giyiniyorum telefonla konustugunu duydum yanina girdim uyuyor numarasi yapti kaldiramadim bir turli hatunu, bıraktım ciktim. evden ogle1 de cikmis salonu ve mutfagi dağınık birakip yatmistik bir iğneyi yerinden kaldirmamis ustine ustluk heryeri karistirmis. o yuzden anliyorum sizi

Bence haklisin. Yatak odani kilitle ya da uyar acikca. Esin de uyarabilir. Benzer seyler basima geldi. Ben de kilitliycem bundan sonra. Karsidaki insan guven vermiyorsa onlem almakta fayda var.

1)Eşinizle birlikte çıkmanız mümkün mü?Yani o da sizle beraber çıksa,böylelikle kapıyı kilitlersiniz?Arabayla mı gidiyorsunuz,toplu taşıma mı?

Ben de hiç istemezdim heralde evimde ben yokken misafirin olmasını işten izin alamaz mısın ki rapor falan ayarlasan

Telden yazdıgım için toplu cevap yazıyorum.Yorum yapan herkese tesekkürler öncelikle....
Benim izin almam mümkün degil.Eşimde tüm gün izin almıycak sabahtan 9-10 kadar izin alcakmış.İlk gün geldiklerinde o da....Anahtar ben kendi babama bile vermedim.Bunu biliyor eşim.Belki sacma fakat ben evde yokken rahat olamıyorum.Birsey calcaklarından degil tabi....Görümceme gelince cok karıstırdıgı için ayrı bir tepkim var.Gördügü birsey olsa sormadan alır....Bunlar beni daha cok rahatsız ediyor.

Sevdiğim biriyse hiç sorun değil benim için kalabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annesine niye gitmiyor da siz işteyken hem de başka misafirlerle gelip o kadar kalıyor ilginç geldi, havaalanı yada otogar size yakınsa tamam da yine 1 gün en fazla 2 gün kalması gerekir.

Ben aynı durumda olsam yani görümcenizin yerinde, anneme giderdim sonra da haftasonu da size gelirdim. Tabi onlar düşncesizlik etmiş,siz etmeyin. karışmayın,eşinize de bişe söylemeyin geliyolarsa gelsinler yapack bişe yok.İnş. muskacı vs biri değildir,öle tipler de var. Eşinizle sizi önceleri ayırmaya kalktığını duyunca bu aklıma geldi

Bence biraz abartıyorsunuz.Biraz değil bayaa abartıyorsunuz. Yabancı değil ya bu..Evlerimizde utanacak gocunacak şeylerimizmi var nedir bu anlamıyorum inanın..Yatak odasını karıştırıyor. Neden karıştırsın insanlar sizin yatak odasını..Bide karıştırsın ne bulacak yatak odasında..Gerçekten hiç anlam veremiyorum..
Benim eşimin değil ama kendi ailem uzakta Bazen ordan kardeşlerim,yeğenlerim gelir. Valla bırakır giderim işe ,hiç aklımda kalmaz..Evlerinizin bu kadar kölesi olmayın.Anadolada hala anahtarlarını kapının üzerinde bırakan insanlarvar.Onları görünce mutlu oluyorum. .

Selam kızlar....
Hemen konuya giriyorum.Eşim ve ben calışıyoruz.Görümcem şehir dısında.Tatil için bizim ve kv bulundugu sehre gelicek.Gece 1.5 ta ucakla bize geliceklermiş.Geldiler oturdular ettiler diyene kadar saat olcak 2-3.Sabah 6 'da kalkıp işe gidicem ertesi gün.Benim sorunum şu ben evde yokken evimde birinin kalması beni çook rahatsız ediyor.Anahtar bırakıp gitmek istemiyorum....3-4 gün bizde kalcaklarmış.Ordan kv gelir.Coook sinir oldum bu duruma.Eşime söyledim.Ben izin alırım hem.ne olcak ki kalsalar niye büyütüyorsun diyor.Ben ev sahibi yoksa hic bugune kadar kalmadım,kalmamda.Kendi ailemede anahtar vermedim.Sadece onlara yaptıgım birsey degil!!!!Siz olsanız ne yapardınız?Abartıyor muyum sizce?Hicbir işin ucundan tutcak yapıda degil görümcem.Eve gel hizmet et,işe git....Eşim 3-4 gün sabret ne olcak?Ne var bunda dedikçe daha cok sinir oluyorummmmmmm....

bence abartıyorsun. sen onları aile olarak kabul etmemişsin..
benim de geçen 2 eltim eşleri çocukları geldi. ben işe geldim izin de almadım almak istemedim. kaldılar 1 gün o şekilde.hiç de rahatsız olmadım. biz aileyiz benim gözümde. sevmek sevmemek ayrı mesele ama yine de eşinle birinci dereceden yakın.

Sevgili İpek,
sana sonuna kadar katılıyorum. Benimde eşimin ailesi geliyor yeri geliyor 10 gün kalıyorlar ama ben bırakıp geliyorum. Herşeyden önce eşimin hatırı var.

Konu sahibinin bence konuyu düzenlemesi gerek.
Çünkü kimse konu sahibinin verdiği detayı okumuyor "Görümceme gelince cok karıstırdıgı için ayrı bir tepkim var.Gördügü birsey olsa sormadan alır....Bunlar beni daha cok rahatsız ediyor."

Bence vunda tuhaflik yok sonucta aksam eve geliyorsun7z hani siz evde olmasaniz sehir disinda falan o zaman abes olur ama bence kalabilirler

Selam kızlar....
Hemen konuya giriyorum.Eşim ve ben calışıyoruz.Görümcem şehir dısında.Tatil için bizim ve kv bulundugu sehre gelicek.Gece 1.5 ta ucakla bize geliceklermiş.Geldiler oturdular ettiler diyene kadar saat olcak 2-3.Sabah 6 'da kalkıp işe gidicem ertesi gün.Benim sorunum şu ben evde yokken evimde birinin kalması beni çook rahatsız ediyor.Anahtar bırakıp gitmek istemiyorum....3-4 gün bizde kalcaklarmış.Ordan kv gelir.Coook sinir oldum bu duruma.Eşime söyledim.Ben izin alırım hem.ne olcak ki kalsalar niye büyütüyorsun diyor.Ben ev sahibi yoksa hic bugune kadar kalmadım,kalmamda.Kendi ailemede anahtar vermedim.Sadece onlara yaptıgım birsey degil!!!!Siz olsanız ne yapardınız?Abartıyor muyum sizce?Hicbir işin ucundan tutcak yapıda degil görümcem.Eve gel hizmet et,işe git....Eşim 3-4 gün sabret ne olcak?Ne var bunda dedikçe daha cok sinir oluyorummmmmmm....

Yanlis hatirlamiyorsam zaten kayinvalidene ve gorumcenle sorunlarin vardi, o yuzden simdi sanirim bu rahatsizligin. Ama sahsen nolucak ki. Sonucta ne kadar kotu olsalarda (para yiyici) aileniz sizin, kan bagin yok ama akrabasiniz artik. Kalsalar nolur ki?
Sen yapmazsin yemek su bu, beklerlerse de yap bir sey ama kendini yormadan. Nede olsa misafir umdugunu deyil buldugunu yermis. Ayrica da misafir olarak sayilmazlar bence o zaman kendi islerini de kendileri gorurler.

Bence biraz da gecmise sunger cekmeye calis. Olan sadece sana olur, bu negatif duygular sadece seni yipratir.

Selam kızlar....
Abartıyorsunuz. Alt tarafı 3-4 gün.

Bir gün uykusuz kalsanız incileriniz dökülmez herhalde.

Karı Koca çalışıyor eve yatılı misafir geliyor, ne anlamı var ki. Ben oturmaya gitmeye çekinirim , millet rahat rahat kalmaya çekinmiyor.

insan insana akraba akrabaya muhtaç. tabi ki evlerimize çalışan da olsak misafir gelecek yatılı da kalacak.dağ insanı gibi tekil takılacak değiliz çalışıyoruz diye.hem misafir evin beti bereketidir. 3/4 günden hiiiç bişey olmaz. kendini kasmazsın izzet ikram diye olur biter. ammaaaa sorun hakikaten kocanızın kardeşinin onu bunu kurcalaması ise , yatak odanızın kapısını kilitlersiniz olur biter. salonda falan da zaten koltukları izinsiz götürecek hali olmadığına göre ya da mutfakta tencerelerinizi kurcalasa da bir şey olmayacağına göre problem almaz. zaten ağırlamak için fazla uğraşmazsanız , gerekirse dışardan bi şeyler söyleyerek yemek işini hallederseniz bi daha da yatılı gelmezler.

Madem gelicekler, mecburen katlanıcaksın. Eşinle aranı bozma bu yüzden.
İçin rahat etsin istiyorsan yatak odana koy her şeyini, kapısını kilitle, ayıp olur diye de düşünme. Artık hangi devirde yaşıyoruz, kimse kimsenin özeline izinsiz giremez.
Gelsinler sen güler yüzünü göster, onlar misafirliğini bilsin, gerisini salla.

Son düzenleme:
Back
X