• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayan olmak ve yatılı misafir.

Ayni sorunlari bende yasadim. Gecenin yarisi kv gelir git al dusunmezler bu insanlar calisiyor diye bide oglunu alir sen git yat der bana sinir olurdum derken ben isteyken evimden esya filan caldi esya dedigimde az buz degil altin setimi goturdu o sinirle gece gelmeyin gunduz gelin ben isteyken gelmeyin evdeyken gelin demistim. Bide ustune bana iftiralar atinca hic birinizi istemiyorum dedim ve olay kapandi artik adimini atamazlar.

Bence stres yaptıkça o 3-4 gün size 3-4 yıl gibi gelecek. Oluruna bırakın..

madem gelecekler sen de kasma, geldiklerinde yatakları sermiş ol ben işe gidicem de yat. hizmeti de elinden geldiğince yaparsın yani özel bişey yapmazsın. kimse sana niye iyi hizmet etmedin diyemez ki.

Selam kızlar....
Hemen konuya giriyorum.Eşim ve ben calışıyoruz.Görümcem şehir dısında.Tatil için bizim ve kv bulundugu sehre gelicek.Gece 1.5 ta ucakla bize geliceklermiş.Geldiler oturdular ettiler diyene kadar saat olcak 2-3.Sabah 6 'da kalkıp işe gidicem ertesi gün.Benim sorunum şu ben evde yokken evimde birinin kalması beni çook rahatsız ediyor.Anahtar bırakıp gitmek istemiyorum....3-4 gün bizde kalcaklarmış.Ordan kv gelir.Coook sinir oldum bu duruma.Eşime söyledim.Ben izin alırım hem.ne olcak ki kalsalar niye büyütüyorsun diyor.Ben ev sahibi yoksa hic bugune kadar kalmadım,kalmamda.Kendi ailemede anahtar vermedim.Sadece onlara yaptıgım birsey degil!!!!Siz olsanız ne yapardınız?Abartıyor muyum sizce?Hicbir işin ucundan tutcak yapıda degil görümcem.Eve gel hizmet et,işe git....Eşim 3-4 gün sabret ne olcak?Ne var bunda dedikçe daha cok sinir oluyorummmmmmm....

Haklısınız bunları gelecek kişinin yada KV düşünmesi gerekiyordu.
Sahibi olmadan kalmayı birak bi kaç dk dahi duramam ama millet ne rahat.
İstese kardeşimin evi olsun insan biraz düşünceli olur ya.

sevmediğin sevemediğin biri gelip sen yokken evinde kalırsa huzursuz olursun arkadaş haklı sıkıntı duymakta
güvenini sarstıysa isterse kocasının kardeşi olsun nasıl güvensin, nasıl içi rahat etsinki :47:

Selam kızlar....
Hemen konuya giriyorum.Eşim ve ben calışıyoruz.Görümcem şehir dısında.Tatil için bizim ve kv bulundugu sehre gelicek.Gece 1.5 ta ucakla bize geliceklermiş.Geldiler oturdular ettiler diyene kadar saat olcak 2-3.Sabah 6 'da kalkıp işe gidicem ertesi gün.Benim sorunum şu ben evde yokken evimde birinin kalması beni çook rahatsız ediyor.Anahtar bırakıp gitmek istemiyorum....3-4 gün bizde kalcaklarmış.Ordan kv gelir.Coook sinir oldum bu duruma.Eşime söyledim.Ben izin alırım hem.ne olcak ki kalsalar niye büyütüyorsun diyor.Ben ev sahibi yoksa hic bugune kadar kalmadım,kalmamda.Kendi ailemede anahtar vermedim.Sadece onlara yaptıgım birsey degil!!!!Siz olsanız ne yapardınız?Abartıyor muyum sizce?Hicbir işin ucundan tutcak yapıda degil görümcem.Eve gel hizmet et,işe git....Eşim 3-4 gün sabret ne olcak?Ne var bunda dedikçe daha cok sinir oluyorummmmmmm....

bu söylediğin hizmet etme olayını dipdibe oturup herrgün yapan gelinler var ne var 3 -4 gün çeksen kahırlarını ayrıca yabancıya vermiyosun anahtarını çok abartıyosun..

Sıkıntınızda haklısınız ama eşinizin ailesi olduğundan ve geçici bi durum olduğundan sakin olmaya takmamaya çalışın derim.Şahsen ben de yeni evliyken gelip ben yokken kalmaları garip gelmişti ama baktım onlarda eşimin ailesi sonuçta şehir dışından geliyor kardeşinin evinde kalamayacakta nerede kalacak.. Nacizane tavsiyem huyunu suyunu sevmesende katlanman ve huzursuzluk çıkmasına sebep olmamandır..İnan sen sinir olsan da kalacaklar boşyere stres yaptığınla kalacaksın çok yaşamışlığım vardır artık tınlamıyorum...

Aslında karşıdaki insana göre abartıyorsun ya da abartmıyorsun denebilir.Eğer görümcenler anlayışlı,ev karıştırmayan,misafir olduğunu bilen biriyse sıkıntı olmaz.Ama evii karıştıran,hazır ev sahibi yokken bi inceleyeyim şuraları diyen bir tipse abartmıyorsun.Ben de yatak odama girilmesinden hoşlanmıyorum.Birisi demiş ya duvarlarında seks mi yazıyor diye,ne alakası var.O odada benim geceliğim var çamaşırım var,özel eşyalarım var,belki yatağım dağınık.Benim de kayınvalidemle görümcem geldiler mi bi fırsatını yaratıp illa yatak odama girmeye çalışırlar,ne varsa orada.Ben sizin yerinizde olsam çok rahatsız olurdum,evimde ben yokken birisi olmasından hoşlanmamak en doğal hakkım.Evet kendi ailem olsa okadar rahatsız olmam,çünkü onlar arkamdan dedikodumu yapmaz,eşyalarımı karıştırmaz,kötü niyetle incelemez evimi,ama kv görümce geldi mi hep etrafı karıştırma laf sokma derdindeler.hak veriyorum sana ama yapacak bişeyin yok,eşinin seni anlamasını beklemeyeceksin,sabredeceksin.

Gelirler giderler 3-4 gün çekilir
Ama anahtar konusunda haklısın
Ben evde yokken evimde istemem kimseyi
Evim benim mahremim, kendi kardeşimde gelse tutumum aynı olur
Huyumu bilirler o yüzden kendilerini evde olduğum vakitlere göre ayarlarlar her zaman
Bu konuda seni anlayabiiyorum, hem de yanında tanımadığım insanlarla gelecekler hayatta olmaz, cıngar çıkartırım

Selam kızlar....

Anahtarı vermemeni yanlış anlayabilirler..siz de biraz pimpirikli gibi geldiniz bana..bukadar stres yapmayın derim...takılsınlar nolcak işten gelince sen de ay çok yoruldum de uzan..yemek beklerlerse ya yardım etsinler ya da dışardan iste okadar sorun olcaksa..ve üstünde dünya yükü var gibi davranmak yerine eşine sorumluluk yık ki misafir ağırmamanın kolay olmadığını anlasın..mesela eşine mızmızlan: aşkım gelsinler tabi ama ben hizmet edemeyebilirim, sen şuna yardım edermisin, yemeğe götürürmüsün vs..ozaman o da dahil olur yükün hafifler..

Son düzenleme:
arkadaşa verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.Benimde başımda böyle bir olay var kara kara düşünüyordum,bende kafamda büyütmüşüm olayı galiba.şimdiden biraz olsun kafamı rahatlattım,takmamaya karar verdim.

ben kv kp le aynı şehirde değilim,görümcem de ikimizden de çokkk uzak bir yerde.Yazın görümcem gelince kayınvalidemlerde kalacaklar ama bizle de vakit geçirmek,istanbul u da gezmek isteyeceklerdir.Muhtemelen cümbür cemaat bize kalmaya gelecekler.inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer.AMİNNN

başkasının eşyasını neden karıştırırlarki saçmalık
hiç mi terbiye edilmiyor bunlar
valla ben kilitlerim yatak odamı diğer yerlerle oyalansınlar

Back
X