Çalışan Bayanlar Bi Bakarmısınız

Missbohem

Bu dünyada huzur yok
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
1.002
734
38
41
Selam herkese. Ben evliyim birde çocugum var çalışıyordum fakat şu anda çalışmıyorum. Haliyle canım sıkılıyor vakit geçmek bilmiyor. Öğrenmek istediğim şey şu sizlerden. Sizler yoğun çalışırken hiç keşke çalışmasaydım şunu yapardım bunu yapardım diye düşündüğünüz hobiler aktiviteler nelerdir? Hazır çalişmiyoken ve canım sıkılıyoken sizden gelen bi öneri olursa yapabilirim. Evimin karşısında dans kursu var ilk aklıma o geldi şimdi ama sizler neler yapmak isterdiniz vaktiniz olsa

Ben bide sabah sinemaya gitmeyi cok severim ama tabi ne kadar gidebilirsiniz sonucta gösterime giren film sayısı belli
Kişisel gelişiminize odaklanın belki ilerde çalışırsanız ihtiyacınız olabilir

Çalışırken calismasam şunu şunu yapardım diyorum o anki duruma göre. Su an çalışmıyorum yapacak birşey de bulamıyorum. Yapmak istediğim şeyler de paraya bakıyor calismayinca para yok yapacak birşey de yok. Anlayacagin bende aynı durumdayım. Artı hamileyim okula giden birde kızım var okul ödev yemek bulaşık derken tek yapabildiğim tv seyretmek kitap okumak inşallah sen daha eğlenceli şeyler bulursun kendine

Selam herkese. Ben evliyim birde çocugum var çalışıyordum fakat şu anda çalışmıyorum. Haliyle canım sıkılıyor vakit geçmek bilmiyor. Öğrenmek istediğim şey şu sizlerden. Sizler yoğun çalışırken hiç keşke çalışmasaydım şunu yapardım bunu yapardım diye düşündüğünüz hobiler aktiviteler nelerdir? Hazır çalişmiyoken ve canım sıkılıyoken sizden gelen bi öneri olursa yapabilirim. Evimin karşısında dans kursu var ilk aklıma o geldi şimdi ama sizler neler yapmak isterdiniz vaktiniz olsa
Geceleri geç yatmak
Sabahları erken kalkmamak
Gündüzleri misafirliğe gitmek isterdim

Spor yapmak+tüm dolap içlerini düzenlemek+resim yapmak+kitap okumak+dizi izlemek. Az az yapabiliyorum ama işten sonra pertim çıktığı için planlı olmuyor
Bende bugün dolap içlerini düzenledim. Dün kutular aldim iyi oldu. 2 ayda 1 düzenlemek şart yoksa mahvoluyo

Çalışırken calismasam şunu şunu yapardım diyorum o anki duruma göre. Su an çalışmıyorum yapacak birşey de bulamıyorum. Yapmak istediğim şeyler de paraya bakıyor calismayinca para yok yapacak birşey de yok. Anlayacagin bende aynı durumdayım. Artı hamileyim okula giden birde kızım var okul ödev yemek bulaşık derken tek yapabildiğim tv seyretmek kitap okumak inşallah sen daha eğlenceli şeyler bulursun kendine
Hamileyken birşey yapilmiyo cidden. Çocuk biraz büyüyünce yaparsin sende inşallah

Hamileyken birşey yapilmiyo cidden. Çocuk biraz büyüyünce yaparsin sende inşallah
Inşallah yapabilirim. Aslında yapmak isteyen hamile haliyle 4-5 çocuğuyla yapıyor ama galiba ben de birşey yapmak istemiyorum. Geçen gün bi yelek öreyim dedim bebeğe vakit geçsin diye. Bu arada hayatımda ilk defa ip sis aldım elime onu da beceremedim elime yüzüm e bulastirdim. Söz de stres atmak için başladım yapamdikca daha çok strese girdim. Söktüm sisi ipi attım kurtuldum

Öğlen tiyatro varmı nerede tiyatroyu çok severim ama devlet tiyatrosu hep akşam. Haftasonlarimi öğlen acaba
İstanbulda carsambaları ögle tiyatroları var belki diğer illerde de vardır
Avm lerde de tiyatrolar gösteriler oluyor onlarda genelde 3-5 arası saatlerde oluyor

Çini kursu
Çiçek yapım kursu
Ebruli kursu
Yoga/pilates vs
Veya piano keman dersi gibi şeyler olabilir
Belediyenizin kadın kollarına girebilirsiniz
Bi dünya sey geliyor aklıma :)

Benim mutfağa çok ilgim var. Ama tek yaşadığım ve çalıştığım için genelde basit yemekler yapıyorum. Evli ve çalışmıyor olsam sanırım değişik yemekler/tatlılar denerdim. Özenli sofralar kurardım. Dansa ilgim var dansa giderdim. Belediyenin açtığı ücretsiz kurslar oluylr ilgi alanınıza göre takil edebilirsiniz. Evdeyken de bol bol film izlerdim sanırım.

Benim mutfağa çok ilgim var. Ama tek yaşadığım ve çalıştığım için genelde basit yemekler yapıyorum. Evli ve çalışmıyor olsam sanırım değişik yemekler/tatlılar denerdim. Özenli sofralar kurardım. Dansa ilgim var dansa giderdim. Belediyenin açtığı ücretsiz kurslar oluylr ilgi alanınıza göre takil edebilirsiniz. Evdeyken de bol bol film izlerdim sanırım.
Msa var yine istanbulda bak oda iyi fikirmiş :)

Cocuk tam gun okulda sanırım evde olsa vakit kalmaz cunku..bol kitap okuyun derim hem kurslari da olabilir..zaten yarim gun ev isi ve yemek..1 gun sadece bakım gunu yapın derim...konu komsuya pek bulasmayin dedikodudan daha guzel sey kitap okumak..

Ben çocuktan dolayı erken kalkiyorum malesef. Bayilir erken uyanmaya sıpa Misafirlige gidicek bir çevremde yok benim:KK43:
Lütfen böyle küçük şeyleri dert etmeyin
Dert dediğimiz göreceli kavram ama
Şükredin sağlığınız sıhatiniz yerinde. Evladınız var . Tamam evde canınız sıkılıyor da gözünüzü seveyim takmayın .
Yatın oturun hiç bişey yapamazsanız

Ben halk eğitimin açtığı kafama yatan kurslar olursa onlara katılıyorum.
Hatta şimdiki eğitim aldığım Bilgisayar kursu hocam form sayfalarına üye olup kendimizi geliştirmemizi istedi.
Sende kendine göre bir kursa katılabilirsin.

spora başlayarak kendinize en büyük yatırımı yapmış olursunuz. keşke ben de gidebilsem :( kilolar aldı başına gidiyor :(

Vaktim olsa porselen bebek yapma işine saracağım, o günleri iple çekiyorum.

Bir de öğrenmek istediğim bir kaç çizim programı var, onlarla ilgilenirdim.:KK14:

Hobi bahçesi alıp, toprakla uğraşmak,tohum değil tokuş etmek isterdim, düzenli spor ve beslenme ile taş kıvamına gelmek isterdim. Baristalık ve şarap yapımı eğitimi almak isterdim.

Offffff:KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
Back
X