Çalışan Bayanlar Bi Bakarmısınız

Selam herkese. Ben evliyim birde çocugum var çalışıyordum fakat şu anda çalışmıyorum. Haliyle canım sıkılıyor vakit geçmek bilmiyor. Öğrenmek istediğim şey şu sizlerden. Sizler yoğun çalışırken hiç keşke çalışmasaydım şunu yapardım bunu yapardım diye düşündüğünüz hobiler aktiviteler nelerdir? Hazır çalişmiyoken ve canım sıkılıyoken sizden gelen bi öneri olursa yapabilirim. Evimin karşısında dans kursu var ilk aklıma o geldi şimdi ama sizler neler yapmak isterdiniz vaktiniz olsa
Bence evde olduğunuz günlerin kiymetini bilin....

Bende suanda bebeğim olduğu için çalışmaya baslayamadim, 1-2 aya döneceğim ve çok üzülüyorum, evde çok mutluyum, hiçbir yere gidesim gelmiyor, bazen mecburiyetten çıkmak zorunda kalınca bile canım sıkılıyor...

Calismadigim donem maalesef maddi olarak imkanin olamadi eger olsaydi;

Yarim biraktigim masterimi tamamlardim.

Yoga sinifina giderdim.

Kk memleket bulusmalarini takip ederdim :)

Dil gelisimi uzerine calisirdim.

Cocuklardan oturu yapamadim bir de dikis ogrenme isi var, onun icin kurs daha iyi olabilir.

Sinemaya tiyatroya giderdim.

Spora giderdim.

Sosyal sorumluluk projelerine katılırım

Dil kursu ya da mesleki kurslara katılırdım.

Evde film izler kitap okurdum.

Öğlen tiyatro varmı nerede tiyatroyu çok severim ama devlet tiyatrosu hep akşam. Haftasonlarimi öğlen acaba
Haftasonlari hem sehir hem devlette öğlen de oynuyorlar. Ayrıca şehir tiyatrolarinda çoğu zaman Çarşamba günü öğlen oyunu oluyor. Ben de 3 saatlik oyunlarda erken saatleri tercih ediyorum..
Onun dışında ben çalıştığım dönemlerde sadece gezmeye ozenirdim.
Bazı müzeler haftaici bir gün ücretsiz... Hatta şuraya linkini bırakayım. Çocukla da keyifli olur gezmek
Onun dışında dans iyi bir fikir. Ya da fotoğrafçılık kurslarına gidebilirsiniz,ilginiz varsa.

Haftasonlari hem sehir hem devlette öğlen de oynuyorlar. Ayrıca şehir tiyatrolarinda çoğu zaman Çarşamba günü öğlen oyunu oluyor. Ben de 3 saatlik oyunlarda erken saatleri tercih ediyorum..
Onun dışında ben çalıştığım dönemlerde sadece gezmeye ozenirdim.
Bazı müzeler haftaici bir gün ücretsiz... Hatta şuraya linkini bırakayım. Çocukla da keyifli olur gezmek
Onun dışında dans iyi bir fikir. Ya da fotoğrafçılık kurslarına gidebilirsiniz,ilginiz varsa.

Cocukla muze gezilemiyor ya,
Benim baska zamanim olmadigi icin mecburen cocuklarla planliyorum bu aktiviteleri ama cok ustunkoru oluyor maalesef.

Muze gezmek benim de listemde ama.

Lütfen böyle küçük şeyleri dert etmeyin
Dert dediğimiz göreceli kavram ama
Şükredin sağlığınız sıhatiniz yerinde. Evladınız var . Tamam evde canınız sıkılıyor da gözünüzü seveyim takmayın .
Yatın oturun hiç bişey yapamazsanız
Bdv nin açılımında bugün caninizmi sıkkın kafanıza bişeymi taktınız yazın paylaşın diyor. İlla büyük dertleri olanlar yazsın demiyor.

Back
X