- Konu Sahibi eltimbilir
-
Selam kızlar..iş yerinde gün boyu çalışıp, akşamada halsizlikten baygın düşüp yatıyor musunuz? Her çok yedikten sonra, bi daha yapmıycam hem de deli gibi spor yapıcam mı diyorsunuz? Ben de diyorum fakat yapamıyorum.. :) Napsakki??
Bu arada nick çok enteresan neden eltimbilir ? eltin çok mu biliyor yoksa gönderme mi yapıyorsun
Amaaa canım ya sende bizi kandırdın be bacım..Bi koşu başlığı görünce geldim Ahada işte ben diye...
Off ya pazartesi diyete akşamlarıda sporamı başlasak ki.. Acil verlmesi gereken 10 bilemediğin 5 kilom var.
işte bu benim..bazen yürüyüşe gidiyorum ama genelde gidemiyorum.evde ip atlıyorum aklıma eserse.ama halsiz oluyoruz yada işim oluyor.nasıl olacakki?Selam kızlar..iş yerinde gün boyu çalışıp, akşamada halsizlikten baygın düşüp yatıyor musunuz? Her çok yedikten sonra, bi daha yapmıycam hem de deli gibi spor yapıcam mı diyorsunuz? Ben de diyorum fakat yapamıyorum.. :) Napsakki??
işte bu benim..bazen yürüyüşe gidiyorum ama genelde gidemiyorum.evde ip atlıyorum aklıma eserse.ama halsiz oluyoruz yada işim oluyor.nasıl olacakki?
ben de istiyorum ama sadece isteme aşamasında kalıyorum.
bir üst aşamaya geçip spora başlayamıyorum.
ben de sizi takip edeyim güzel önerilerinize uymaya çalışayım bakalım.
size bir çay tarifi vereyim ben denemeye başladım .
dün bi tarif denedim hemen buraya da yazayım kullananlar dikkat etmeden de kılo verdim diyor bilemiyoum.
1 litre sıcak suya 2 tane yeşil çay 1 limon suyu ve kabuğu at. biraz ılıyınca maden suyu ekle gün içinde hepsini iç. olay bu dün denedim tadı da güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?