Çalışan bayanlar da sıkılaşarak kilo versin :)

eltimbilir

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
25
0
6
Ankara
Selam kızlar..iş yerinde gün boyu çalışıp, akşamada halsizlikten baygın düşüp yatıyor musunuz? Her çok yedikten sonra, bi daha yapmıycam hem de deli gibi spor yapıcam mı diyorsunuz? Ben de diyorum fakat yapamıyorum.. :) Napsakki??

süper çözüm sunucaksın sandım evet aynen bende öyleyim napsakki durumumuz baya vahim :13:

Amaaa canım ya sende bizi kandırdın be bacım.. Bi koşu başlığı görünce geldim Ahada işte ben diye...
Off ya pazartesi diyete akşamlarıda sporamı başlasak ki.. Acil verlmesi gereken 10 bilemediğin 5 kilom var.

benim destekçilere ihityacım var..Uff beni kamçılayacak bişeyler gerekli.. Böyle bi diyet falan olsa.. 45 dakka kaldı işten çıkmama, elim sürekli yan tarftaki çekmece de. Tahmin edin neden?? Abur cuburlarım sağolsun haha :))) Ayrıca benim de sadece bi 10 kilom var

Son düzenleme:
Destek sorun degilde .istikrarli olmak zorrrrr.
Basliga kosup geldiydim

işte bu benim..bazen yürüyüşe gidiyorum ama genelde gidemiyorum.evde ip atlıyorum aklıma eserse.ama halsiz oluyoruz yada işim oluyor.nasıl olacakki?

işte bu benim..bazen yürüyüşe gidiyorum ama genelde gidemiyorum.evde ip atlıyorum aklıma eserse.ama halsiz oluyoruz yada işim oluyor.nasıl olacakki?

İş yerine arabayla gitmeyi bıraksak. Daha doğrusu çoğu yere. Servisten de 3 ya da 4 durak önce inip, yürüsek. Akşamları ok hafif yiyoruz. Bağırsakları çalıştırmak için bir küçük aktivia yoğurt ya da sıvı şeklinde bi ürünü var ondan içsek. İş yerinde bişeyler atıştırmadan durabilen birini daha tanımadım. Belki yalnızca benim patronum vardır :)) o da o kadar hırslı ki, değil aburcubur normal yemeği unutabilir :)) Neyse, iş yerinde mısır patlakları, diyet tuzlu krakerler, çok tatlı istersek de bitter çikolata max. günlük 20gr yiyeceğiğmiz şekilde ayarlasak. Bence durumu biraz olsun kotarabiliriz

ben de istiyorum ama sadece isteme aşamasında kalıyorum.
bir üst aşamaya geçip spora başlayamıyorum.

ben de sizi takip edeyim güzel önerilerinize uymaya çalışayım bakalım.
size bir çay tarifi vereyim ben denemeye başladım .

dün bi tarif denedim hemen buraya da yazayım kullananlar dikkat etmeden de kılo verdim diyor bilemiyoum.
1 litre sıcak suya 2 tane yeşil çay 1 limon suyu ve kabuğu at. biraz ılıyınca maden suyu ekle gün içinde hepsini iç. olay bu dün denedim tadı da güzeldi.

sağol canım tarifin için ben de aktardan l-karnitin li 9 lu çay aldım. Onu içmeye çalışıyorum. L-karnitin yağ yakıcı bir özelliğe sahip bu arada. Bir de yulaf ezmesine başlamayı düşünüyorum. Hoş internet araştırmalarım pek de olumlu yönde değil tad bakımından ancak, bugün bakalım marketten içim elverirse alıcam

Porsiyonları küçültüp, istediğimizden yiyelim.. Unutmayalım ki hiçbir yemeğin verdiği zevk, istediğimiz bir elbisenin içine girebilmenin verdiği mutluluk kadar olamaz kızlar

Haftanın hergünü en az 30 dakika yürüyüş, akşamları sadece yulaf ezmesi yahut küçük bir porsiyon sebze yemeği, ardından plates hareketleriyle kendimdeki değişimin farkındayım. Niye kendime o kliolarla bu kadar işkence etmişim onca zaman anlayamıyorum. Meğer hep kendimi kandırmışım, kilolarımla barışık değilmişim meğer. Ve inanılmaz bir özgüven eksikliği yaratmış bende. kendime olan güvenim daha yeni yeni yerine gelmeye başladı.. Biraz blog yazısı gibi oldu ancak paylaşmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…