ben bıseyler soylemek ısterdım ama calısmıyorum evdeyım. karı koca calısınca ailede ne gıbı sorunlar oluyo bılemıyorumkı
:44:çok saçma...
hiçböyle bi durumumuz olmadı, aklıma bile gelmez doğrusu..eşiminde aklına gelmez eminimki..
eşiniz evin reisi olmak,o eve sadece para getirmek olduğunu zannediyor galiba...
" tamam ben alırım" dediğiniz de o ayrımı siz yapmış olmuyo musunuz?Ben de çalışıyorum hiç ayrımız gayrımız olmaz ama ikimizde anlayışlıyızdır birbirimize karşı üstünlük kurmaya çalışmayız.
sızler evde maddı konuları napıyorsunuz bızım maddıyatta ayrımız yok el bırlıgıyle halledıyoruz herseyı cok sukur ama kavga ettımız zamanlarda esım hemen dıyor kadının parası ınsana batarmıs zaten ben bu evın reısı degılım kı zaten falan dıye kırıcı laflar edıyor sızlerde de aynı sorunlar oluyor mu? ben herseyın esıt olmasından yanayım ama esıme benım calısmam batıyor bı cok zaman. zaten oyle bı aılede yetısmıs sulalerınde calısan kadın yok gıbı benden aılesınde gordugu seylerı gormek ıstıyor. bana yardım etmesı annesını sınırlendırır bı cok zaman yardım etmek esımı de sınırlendırıyor ama ıslerın hızlı olması ıcın yardım edıyor. bazen boyle kavgalarda seytan dıyor bes kurus verme versen bı cesıt vermesen bı cesıt dıye vermeyen daha mı degerlı acaba
Ben bekarken çalışıyodum evlenince geldiğim yerde bulunduğum kurumun şubesi olmamasından dolayı istifa ettim..Merak ediyorum işe girersem ne oacak bu maddiyat diye?
eer becerikli akıllı biriysen herişini kendin halledebilecek kapasiten varsa ve bunu görüyorsa kendine kompleks edinir.benimlide aynı bana birgün ne dedi biliyor musu (bir ara çok kavga ediyorduk ve ayrılma konusu gündeme gelmişti) ben olmasam bu evde hiç birşey aksamaz dimi dedi.6 yıllık evliyiz dört yaşında kızımız var.bende evet aksamaz dedim çünkü herşeyi ben yapıyorum.bu seferde ben sana dediğimi yaptıramıyorum sen beni erkeğin olarak görmüyorsun diyor.erkekler kıt beyinli oldukları için düşünme kapasiteleri o kadar .ben de dedimki ben nerdeyiiim sen nerdesin ya git işine allah aşkına
Aslında sorun kadının çalışması değil, erkeğine ben de para getiriyorum ben de evin reisiyim gibi davranmasıdır. Erkekler evliliklerinde, eşlerinin kendilerine ihtiyacı olduğunu hissetmek, bazen son sözü söyleyebilmek, evin reisi gibi muamele görmek istiyorlar. Aslında bence haklılar da.. Tatlı tatlı geçinip, ufak tefek şeylerle erkeğe erkekliğini hissettirirseniz o da size kadınlığınızı hissettirecektir. Feminen yorumlar yapılmasın lütfen, eşlerin birbirine ihtiyacı vardır ve en önemlisi evlilikte kadınlık ve erkeklik hislerini yaşamaya ihtiyaçları vardır.
ben eşimden fazla kazanıyorum, ama hiç bir zaman eşim bunu bir eziklik olarak görmedi, keşke daha fazla alabilsek de borçlarımızdan kurtulsak diye baktık hep. evin reisinin o olduğunu hep hissettirmeye çalışıyorum.evin erkeği profili çizmek istemiyorum hiçbir zaman. ona ihtiyacım olduğunu hissettiriyorum. sonuçta ikimizin parası ikimizin hayatı. benim bütün hesap bilgilerim vardır eşimde, onunkiler de bende. nereye ne ödedik neyimiz kaldı ortaktır bizde. hatta eşim çalışmasa evde otursa yanımda olsa keşke de tek maaşla geçinebilsek ben bakarım kocişimezamanla sizdeki dengeler de yerine oturacaktır. benim kayınvalidem de çalışmazmış ilkokul mezunu, ama eşim buna zamanla alışıyor. sıkmayın canınızı
Çok saçma ve sığ bir bakış açısı ama eşinizi yetiştiği çevre aldığı kütür öyle olduğu için de öyle düşünüyor bir an önce kurtulur inşallah bu bakış açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?