'senin paran benim param. bunu sen al bunu ben alayım.' bence çok hoş olmayan, evliliğe ise hiç yakışmayan düşünceler. eşit de değiliz bence. biri evin hanımı biri evin beyi. bence iki taraf da bunları unutmazsa bu para konusu ve özellikle de kadının çalışma konusu dert olmaz. yeri geldi eşim benden çok kazandı, yeri geldi ben ondan çok kazandım. şu an çalışmıyorum. ama para mevzu bizim aramızda hiç dert olmadı. o da kazansa ben de kazansam o BİZİM paramız. senin benim olayına girilince malesef sorunlar büyüyor.(çevremde örnekleri var)
canım ben zaten senın benım mevzusu yapmıyorum oyle bı derdım olsa ortak hesap actırmam. kartı verırım maddı konularla ugrasmam ben cogu zaman. ama esım bazen bu konuya kendı kendıne takıyor benım kırıldıgım nokta bu ben bu kadar umursamazken bunların basa kalkılması kendılıgınden boyle bı kompleks gelıstırıryor. kendı paramın derdıne dusmedım hıcbır zaman benım ıcın para hıc onemlı olmadı zaten esım yetıstırlme tarzından dolayı kadının calısmasını hazmetmekte zorlanabılıyor bazen