Çalışan bi kadınım . Eve temizlikçi çağırmamı eşim hiç onaylamıyor

Yok canım niye evi benimsesin evinizin özel hizmetçisi mi sanki? Sizden başka gittiği bir sürü ev var her evi benimsese ohooo. Değişik bir bakış açısı. Gelen temizlikçi hanımlar evi benimsemez, temizler gider :)

Yok canım niye evi benimsesin evinizin özel hizmetçisi mi sanki? Sizden başka gittiği bir sürü ev var her evi benimsese ohooo. Değişik bir bakış açısı. Gelen temizlikçi hanımlar evi benimsemez, temizler gider :)
Yok canım yanlış anladın . Evi benim temizlememi istiyo evi benimsemem için . Ne alakası varsa temizlikle yemekle evi benimsemenin

Yok canım yanlış anladın . Evi benim temizlememi istiyo evi benimsemem için . Ne alakası varsa temizlikle yemekle evi benimsemenin

Ha o şekilde özür dilerim :) Ne alakası var canım, zaten evinizde oturuyorsanız evinizi benimsersiniz. Kolaysa eşiniz yapsın bütün temizliği, o benimsesin yahu. Ben olsam dinlemem çağırırım. Ben bekarım çalışıyorum yine de yetişemiyorum evim küçük olmasına rağmen temizliğe yardımcı alıyorum. Hiç kolay değil.

Ha o şekilde özür dilerim :) Ne alakası var canım, zaten evinizde oturuyorsanız evinizi benimsersiniz. Kolaysa eşiniz yapsın bütün temizliği, o benimsesin yahu. Ben olsam dinlemem çağırırım. Ben bekarım çalışıyorum yine de yetişemiyorum evim küçük olmasına rağmen temizliğe yardımcı alıyorum. Hiç kolay değil.
Dinlememeye karar verdim canım herkes çok haklı hiçte kavga ettik diye duygusal davranamam. Zararlı ben çıkarım. Ben ona alışcagıma o bana alışsın

gerçekten bahanesi çok alakasızmış
peki kendisi evde tesisat bozulduğunda veya elektrikle ilgili bir sıkıntı olduğunda her işi kendisi mi yapıyor yoksa tesisatçı, elektrikçi mi çağırıyor
durum benimsemekten ibaretse eğer, oda her şeyi kendisi yapsın madem..

Temizlikle ev mi benimsenirmiş. Ayda iki kez çağırılınca evden mi soğurmuş insan? saçma. Daha geçerli sebepler bulsun. İlle de aynı şeyi söylemeye devam ederse beraber temizleyelim sen de benimsemiş ol deyin.

Kadının ev işi yapması evi benimsediğini gösterirmiş. O öyle düşünüyo yani. Parasında değilim ben olayın diyo, ama anlamadığı şey ben evde oturup da kadın çağırıyım demiyorum ki çalışıyorum. Üstelik ayda bir kez

komik adammış ama..
bence ver eline süpürgeyi viledayı hatta onlar kesmez camları duvarları falan silsin.. kendiside evi bir benimsesin..

kendi arkasını toplamayan adam az yiyip bi temizlikçi tutacak.

"evi benimse derken kocayı benimsemekten vazgeçicem"

de yerini bilsin. sanki evi temizleyen o da laf ediyor. bu erkekler kendini ne sanıyor?

ver eline bezi kovayı hadi evi benimse sonra da beni yıka beni benimse de

dalga geç. başka türlü baş edilmez bu modelle.

Back
X