Calisan evli kadin ve cinsel hayat-lutfen, sadece evli kadinlarin yorumunu rica ediyorum

hamburgdanhabervar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2019
206
155
18
Lutfen sadece evli ve cocuksuz olanlar yorum yapsin.

Bir sure once, yurtdisina tasindim, meslegimle ilgili ileri egitim aliyorum, hem de hergun/9 saat. Bir yandan da, birikimlere dokunmayayim, harclik olsun diye basit bir iste yari zamanli calisiyorum. Sabah 5:30'da uyanmakla basliyor gunluk tempom. Bir de haftada 2 kere dil kursu var. Sadece pazar gunu ne kurs var ne is ne egitim. Esim de, kendi mesleginle tam zamanliya yakin bir iste calisiyor. Bu arada 6 yildir beraberiz, 5 yildir evliyiz, 1.5 yil gibidir yurt disindayiz. Ilk tanistigimizda ve evliligin ilk zamanlarinda(o zamanlar issizdim) tahmin edersiniz ki, her bos animizda beraber oluyorduk.

Yorgun oldugum icin mi, yoksa bendeki libido eksikligi mi bilmiyorum, en fazla haftada 1 kere beraber olmaktan fazlasi aklima bile gelmiyor. Defalarca uyardi beni, "ne bicim kadinlik bu, saglikli seni isteyen bir esin var, karsimda libidosu sifir bir kukla var, aldatmak da yapima ters, git bir doktora gorun, bu ne ya" diye belki son 1 yildir bagrinip duruyor.

Buraya ne zamandir bu konuyu danismak ici yazayim derken, olan son olay ile acilen actim konuyu. Gecen gece isten eve gec geldi, 23 gibi, tabi uyuyorum, beni uyandirdiginda uyku sersemi, "birak beni uyuyorum" dedigim ve birlikte olma istegini geri cevirdigim icin delirdi, bagirdi cagirdi.

Erkeklerin her dakika sevismek istedikleri bir gercek. Ancak kadinlarda, evlendikten bir sure sonra, ilk zamanlara kiyasla, istekte azalma olmasi normal mi? Yoksa bendeki libido eksikligi mi? Ya da, yogun calisan bir kadinin, birlikte olmayi aklina gelmiyor olusu normal mi?
Esim son 1 yildir bu kadar bagirip cagiriyorsa, bu yorgunluguma uykusuzluguma ragmen, kadinlara ozel hap vs mi kullanmaliyim, yoksa bu durumum normal mi?

Yillardir evli ve calisan kadinlara sesleniyorum, sizlerin cinsel hayati nasil? Hersey ilk zamanki gibi mi?

Erkekler her dakika sevişmek istemezler, öncelikle bu yanılgıdan kurtulun. Tatmin olmuş bir erkek bir süre istemeyebilir ya da libidosu düşük kadınlar olduğu gibi erkekler de var. Eşiniz normal sağlıklı bir erkek, haklı olarak düzenli cinsellik istiyor.

Bir yıldır bu sorunu dile getiriyor ve siz çözüm bulmuyorsanız sıkıntı büyük ve hata sizde demektir. Haftada bir, kukla gibi dediğine göre de ilişkiden zevk almayan bir insanla cinsel hayat sürdürmek zor olmalı. Yorgunluk bence bahane değil buna, siz onun arkasına saklanıyorsunuz. Bir doktora görünmenizde fayda var.

Merhaba,
1.5 yıllık evliyim ve bebeğimiz yok.
Sizin gibi çok yoğun bir iş temposuna sahibim.
Arada kazanmak zorunda olduğum bir sınav, ev işleri vs gibi sorumluluklarım var.
Cinselliğe gelince evet yoruluyoruz vs ama eşimi reddetmem çünkü bende onu özlüyorum ve birlikte olmak istiyorum.
Yeri gelir akşam 8, yeri gelir gece 1 de birlikte oluruz.
Tempom yoğun olmasına rağmen hafta da 4 gün yaparız :KK70: :KK70:
Libidonuz düşmüş olabilir, değerlerinize bir baktırın derim.

Yorumcu kriterinize uymuyorum çocuklu olarak ama sizde sorun var. Libidom hiç azalmadı, ayrıca eşinizin söylediklerini ben de eşime söylüyorum, bir de erkek olacak :KK70:
Karşılıklı tatmin olmayınca gerçekten durum vahim oluyor. Eşinizi haklı buldum ben.

Her dakika kimse birlikte olmak istemez. Tatmin meselesi genellikle. Tatmin olduktan sonra bir sonraki isteğe kadar kişisine göre 3-4 gün seks aranmaz.
Evliyim önceden çok yoğun tempoda bir işim vardı ama seks demek illa gece yapılacak anlamına gelen bir şey değildir. Sabah uyandığınızda vaktiniz varsa neden olmasın? Ya da öğle vakti hiç fark etmez. Yoğun çalıştım diye seksi önemsemezlik yapmadım ve vakit ayirdim. Bu iliski sagligi için önemli.
Bence bir doktorda hormon değerlerinize baktırın

bence öncelikleriniz değişmiş.
Esimin dedigi "nasil olsa evlendim, koca cepte artik, ben hayatima bakayim, o salak nasil olsa beni seviyor, aldatmaz da" sozunu dogrulayan bir yorum bu galiba
Ki, hic oyle koca cepte vs diye de bakmadim

Esimin dedigi "nasil olsa evlendim, koca cepte artik, ben hayatima bakayim, o salak nasil olsa beni seviyor, aldatmaz da" sozunu dogrulayan bir yorum bu galiba
Ki, hic oyle koca cepte vs diye de bakmadim
Evet canım malesef öyle. Önceligin eşin olmalı sonra kendi hayatın. 1 senedirde daha çok arttgını söylüyorsun. Kendinde üzülüyorsun. Tek yapman gereken bu. Erkekler pek sabırlı değillerdir. Tam terside olabilirdi bu durum. İnşallah düzelir..

Herkes libido, hormon vs. demiş ama bana göre psikolojik.
Kafanızı eğitim konusunda o kadar doldurmuşsunuz ki orası resmen örümcek ağına dolanmış..

Hiç alkol alıp gevşedikten sonra denediniz mi? Veya seksi iç çamaşırı giyip havaya girmeyi?

Zira eşiniz kukla gibi dediyse siz sevişmeyi, orgazmı da bilmiyorsunuz..

Yorgunken yemek yeriz.
Yorgunken işe gitmek için kendimizi zorlarız.
Yorgun da olsak eşimizi mümkün olduğunca reddetmemeli cinselligi keyifli hale getirmeliyiz diye düşünüyorum .
Masaj isteyin falan. Bence güzel bir sevisme insani dinlendirir bile. Bahane uydurmamak lazım..

Bizde durum tersi. Eşim çok istekli değildir haftada bir iki yetiyor ona. Açıkçası ben bu konuda daha özverili olsun isterdim.

Çocuklu olunca ne oluyor acaba, veya evli olmayıp sevgilisiyle beraber yaşayanlar da yorum yapamaz mi?

Neyse, bu durum evliliginizi etkiliyor belli ki. Yardim almaktan cekinmeyin. Temponuz ne kadar yoğun olursa olsun daha ortada çoluk çocuk yokken cinsel hayat yara alırsa toparlaması zor olur.

Yoruluyorsun yaa. Bu kadar parçalama kendini.Yarı zamanlı işini bırak.5.30 diyosun uykunu bile alamıyorsun .Eşin düşünsün para mevzusunu. Ben iki çocukluyum. Hiç dinlenmiş kalkamıyorum .Çünkü inanılmaz uykusuz kalıyorum. Libidom yerlerde bu arada. Şimdi küçük uyudu.Birazcık kestirecem.

Evet canım malesef öyle. Önceligin eşin olmalı sonra kendi hayatın. 1 senedirde daha çok arttgını söylüyorsun. Kendinde üzülüyorsun. Tek yapman gereken bu. Erkekler pek sabırlı değillerdir. Tam terside olabilirdi bu durum. İnşallah düzelir..

Önceliğin eşin olmalı sonra kendi hayatın, korkunç derecede yanlış bir bakış açısı bu bence. İnsanın önceliği her zaman kendi olmalıdır. Bu arkadaş da kendi için cinsel hayatını düzene koymalı, kendi istediği için evliliğini kurtarmalı. Bir imza ile bağlı olduğunuz bir erkeği önceliklerinizde ilk sıraya koyarsanız günün birinde gittiğinde ortada siz değil bir enkaz kalır.

Önceliğin eşin olmalı sonra kendi hayatın, korkunç derecede yanlış bir bakış açısı bu bence. İnsanın önceliği her zaman kendi olmalıdır. Bu arkadaş da kendi için cinsel hayatını düzene koymalı, kendi istediği için evliliğini kurtarmalı. Bir imza ile bağlı olduğunuz bir erkeği önceliklerinizde ilk sıraya koyarsanız günün birinde gittiğinde ortada siz değil bir enkaz kalır.
Oda çare arıyo ztn ne yapmalıyım diye. Konu cinselligi eşinin şikayetleri. Yoksa tabiki önceligi kendi hayatı olmalı. Ama konuya göre şu anda eşi.

Birlikte disari cikip, bir aktivite yaptigimizda, ozellikle yuzme bisiklet gibi spor aktivitesi sonrasi, eve gelince bambaska oluyorum, tepesine ben atliyorum, ama hafta ici yok is yok kurs yok egitim, sifir heyecan sifir istek.
Bu kisir donguyu nasil kiracagimi bilmiyorum.
Zaten duzeltmezsem de acik acik donunun ayrilik olacagini daha bu sabah belirtti

Back
X