Çalışan hamile anneler ne durumdasiniZ

Keyifsizim , yorgunum , halsizim.. işe zorla geliyorum resmen.. bi lokmayi bile zorla yiyorum zaten..

Yorgun ve bitkin sürekli ayakta durmak kızımda benimle beraber yoruluyor imreniyorum oturarak hamilelik geçirenleri :)

Ben evde oturup el işi yapmak istiyorum iş yerinde vakit geçmiyor

Ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum o nedenle çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum sonuçta benim param çocuğumun o rahat edecek. Ben bi de progestan kullanıyorum çok halsizlik yapıyo ama ilk zamanlardaki gibi değil önceleri yemek yemeye halim kalmıyodu şimdi bi çok şeyi kendim yapıyorum.

Zor oluyor elbette. Hem iş hem ev yoruyor insanı. Neyse ki ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :) kendinizi motive edin çalışan anne olacaksınız süperanne olacaksınız yani :)

Zor oluyor elbette. Hem iş hem ev yoruyor insanı. Neyse ki ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :) kendinizi motive edin çalışan anne olacaksınız süperanne olacaksınız yani :)
süper anne değilde çocuğunun yanında olabilen annelerden olsaydım :)

Çok halsizim, her geleni tersliyorum sinirlerim bozuluyor ağlamaya başlıyorum. Çok zor geçiyor günler. Öğlene doğru uyku bastırıyor ve akşama kadar sürüyor uykulu halim. 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum bir problem olmazsa ama nasıl geçecek haftalar bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Çalışmak tam bir işkence geliyor bana sabahları karanlıkta kalk akşam karanlıkta evde ol çok fena, üstelik haftanın 6 günü çalışıyorum hamilelik çok ilerlemeden işi bırakıp evde durumun tadını çıkarsam mı diye düşünüyorum

ozaman ben şu an şanslı olanlardanım evde sıkılıyorum bunalıyorum işyerim evt çok stresli bir iş ama çok severek geliyorum.. akşamları btik vaziyette eve gidiyorum ama bunada şükür . inşallah burda doğurana kadar çalışıp iznimi bebeğim doğduktan sonra kullanmak istiyorum 37. 38. haftaya kadar çalışşam benden iyisi yok ama sonrasında nasıl bebeğimi bırakıp iş başı yapıcam onun üzüntüsü bende de şimdiden başladı

günü her saati uykulu yorgun ve halsiz oluyorum. normalde de bunlar vardı ama hamilelik olunca 2 ye katlandı işyerin de bazen yatma şansım oluyor eve gidene kadar yorgunluk hat safada metrobüste otobüste uyuyakalıyorum :) eve gidip o halde bir de yemek yaapppp işkence gibi :)

gittiği yere kadar gidicek inş:) hiç halsizlik yorgunluk olmadı şükür tabi masa başı belki ondandır

eve gidince oturmuyorum vede haldır haldır iş güç aman nazar değmesin bana maşallah:))

bende çok yorgun ve uykusuz oluyorum ama 24. haftadan sonra çalışmayacağım aralığın 16 sına izne ayrılacağım inşallah ben eşimle ayrı şehirerdeyim o konyada ben adıyamanda görev yapıyorum bu yüzden 24. haftada çıkacağım izne bbeğim doğduktan sonra da 2 yıl ücretsiz izin kullanacağım inşallah bu zaman zarfındada konya ya tayinimde olur Rabbim tüm hamişlere yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…