Çalışan Hamileler Topiği

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.602
6.964
248
Merhaba, daha çok yeni benim bebişim. Henüz kan testi yaptırmadım, sadece idrar testi ile pozitifim. Bir de belirtileri ile

Çalışan biriyim, bu da ilk hamileliğim. Muhasebe bürosunda çalışıyorum, işimi de çok seviyorum.

Yarın doktora gitcem, inşallah çalışmama engel olacak bir durumum yoktur

Aranızda hamileyken çalışanlar yada hamileliğinde çalışmış olanlar varsa neler yaşadı ne gibi sıkıntılar çekti anlatabilir mi?

İşverenime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, kendisi erkek olduğu için utanıyorum Bir de vereceği tepkiyi çok merak ediyorum, umarım hemen işten çıkarılmam :18:

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin ben de bebegimizin olacagını işyerime biz bir bebek bekliyoruz diyerek paylaşmıstım 8 haftalık ıken soylemıstım kalp atıslarını duymustuk bence sende emın olana kadar paylasma derim

Benim calısmamı engellicek bir durum olmadı fakat tabıkı kolay olmuyor ılk baslarda hamılelık uyku ve halsızlık yapıyor ah bır aksam olsa dıyorsun sonra mıde bulantıların olabılır
ve daha sıstıgın zamanlarda sureklı ayakta olmak yada oturmaktan dolayı ayakların sısıyor bel ve sırt agrıların oluyor
Rabbım bebegını sızlere bagıslasın ve sanada saglık versın

PAtronum ılk ogrendıgınde basarılar dılerım dıyıp gulmustu sanırım zorlu bır maratona basladıgımı anlamıstı

Ben yarın söylemeyi düşünüyordum, çünkü muayene için sürekli izin alamam, sebebini de söylemem lazım

Ben yarın söylemeyi düşünüyordum, çünkü muayene için sürekli izin alamam, sebebini de söylemem lazım

Tabiki senin tercihin ama ben genelde cumartesı gittim doktora
acıkcası dokktorumda soyleme dedı hersey olabılır dedı kalp atısı duyulmaya bılır bebek gorulmeye bılır vs
bızde netlesmesını bekledık soylemek ıcın daha kolay oldu hersey
doktor aılelere bıle soletmedı bız keseyı gordukten sonra soyledık

gözün aydın,Allah kucağına almayıda kısmet etsin inşAllah, ama bence yarın işim var diyerek izin iste netleştir hayırlısıyla kalp atışınıda duy bence sonrada paylaş daha rahat edersin, ctesi çalışmıyorsan o xaman gitsen , bende çalışıyorum, sırt ağrılarım oluyor ama idare ediyoruz, Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah, AMİN.

Zaten doktora ayda bir gidiyorsunuz, bunu da Cumartesileri değerlendirebilirsiniz. Ben de doktorumu cumartesileri ziyaret ediyorum. Son haftalarda nst için haftada bir çağırıyorlar onda eğer cmt dolu olursa hafta içi yemek saatine denk getireceğim. Bence hemen söylemeyin 3 ay süresi vardır ya hani :) Sağlıklı bir doğum dilerim :)

Midem çok kötü hiç bir şey yiyemiyorum sürekli bulanıyor İşten izin alarak geldim bugün eve, böyle giderse işi bırakmak zorunda kalacağım çalışamıyorum

allah kolaylık versin canım, zor geçecektir ama dayanmaya çalış 3 ay. Miden bulandıkça çubuk kraker ve beyaz leblebi atıştır çok işe yarıyor. Bi 10 dakikalık yürüyüş de yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…