çalışan hamileler

brc06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
246
92
123
çalışan anne adayları olarak paylaşımda bulunalım çünkü ben şimdiden zorlanmaya başladım belki birbirimize yol gösterici ve yoldaş oluruz.

sadece hafta içi çalışıyorum 08.00-17.30 ama uyanmakta zorlanıyorum bugün mdem fazla bulanıyor ama şükür gene de istifra etmiyorum maaşallah, evden yemek taşıyorum yemekhanenin yemegini pek yiyemiyorum sizlerde durum nedir?

çalışan anne adayları olarak paylaşımda bulunalım çünkü ben şimdiden zorlanmaya başladım belki birbirimize yol gösterici ve yoldaş oluruz.

sadece hafta içi çalışıyorum 08.00-17.30 ama uyanmakta zorlanıyorum bugün mdem fazla bulanıyor ama şükür gene de istifra etmiyorum maaşallah, evden yemek taşıyorum yemekhanenin yemegini pek yiyemiyorum sizlerde durum nedir?
ne olsun oğluşumla işe gidip geliyoruz 6ayımız bitti küsürlerindeyiz :) mide bulantısı bende ilk aylarda oldu ama kısa sürdü çok şükür. zaten 3.ayından sonra kalmaz. 10-19:00 çalışıyorum haftasonuda var benim bir hafta çalışıyorum bir hafta tatil. bakalım doktorum doğum iznine ne zaman çıkartacak. allah hepimize kolaylık versin.

merhaba canım
bende haftaiçi 8-17 çalışıyorum
ama insan yoruluyor yinede
evde yata yata hamilelik geçirenlere çok özeniyorum
çnkü ne kadar uyusam da yetmiyor uyku

ne olsun oğluşumla işe gidip geliyoruz 6ayımız bitti küsürlerindeyiz :) mide bulantısı bende ilk aylarda oldu ama kısa sürdü çok şükür. zaten 3.ayından sonra kalmaz. 10-19:00 çalışıyorum haftasonuda var benim bir hafta çalışıyorum bir hafta tatil. bakalım doktorum doğum iznine ne zaman çıkartacak. allah hepimize kolaylık versin.

allah bağışlasın yavruşunu sana inş. inş benimde çok sürmez çok şükür yemeklerimi olumsuz etkilemiyor. hafta sonu tatil ama inan bana yetmiyor.amin hadi bakalım hayırlısı.

sen hangi şehirdesin

merhaba canım
bende haftaiçi 8-17 çalışıyorum
ama insan yoruluyor yinede
evde yata yata hamilelik geçirenlere çok özeniyorum
çnkü ne kadar uyusam da yetmiyor uyku

bende çok özeniyorum pek imreniyoum evde olan hamilelere ne güzel:(:(:(:(
uyku sabahları yetmiyor bana birde işyerinde öğleden sonra feci uykum geliyor.

sen hangi şehirdesin

allah bağışlasın yavruşunu sana inş. inş benimde çok sürmez çok şükür yemeklerimi olumsuz etkilemiyor. hafta sonu tatil ama inan bana yetmiyor.amin hadi bakalım hayırlısı.

sen hangi şehirdesin
istanbuldayım ben

ben ankara da neyse ki:) istanbulun birde trafik çilesi olsaydı ne yapardım bilmiyorum zor işiniz

bende çok özeniyorum pek imreniyoum evde olan hamilelere ne güzel:KK43::KK43::KK43::KK43:
uyku sabahları yetmiyor bana birde işyerinde öğleden sonra feci uykum geliyor.

sen hangi şehirdesin
istanbuldayım ben
işim evime yakın çok şükür ki
bir de o trafik çilesini çekemzdim heralde

aranızda en büyükünüz benım sanırım bızde olusumla hala gıdıp gelıyoruz napalım sonrası onemlı bızım ıcın

merhaba arkadaşlar bende kızımla sabah 8 akşam 17:00 çok şükür işim rahat ama ne kadar rahatta olsa uzanmak istiyom helede uyku aşkım hiç bitmiyor evde olanlar çokkkk şanslı valla bide kansızlık demir ve b12 eksikliği çıktı iyice kendimden geçmiş durumdayım iyice uykum var gibi

aranızda en büyükünüz benım sanırım bızde olusumla hala gıdıp gelıyoruz napalım sonrası onemlı bızım ıcın

aay Allah bağışlasın ben çok kız çocuğu istiyorum pek istiyorum ama hayırlısı tabi sağlıklı olsun

merhaba arkadaşlar bende kızımla sabah 8 akşam 17:00 çok şükür işim rahat ama ne kadar rahatta olsa uzanmak istiyom helede uyku aşkım hiç bitmiyor evde olanlar çokkkk şanslı valla bide kansızlık demir ve b12 eksikliği çıktı iyice kendimden geçmiş durumdayım iyice uykum var gibi

merhaba,

bende de d vitami eksikliği varmış doktorla görüşemedim daha bakalım bunun için ne diyecek. uyku zaten vardı şimdi mide bulantılarıda başladı iyi oluruz ama inş

bende cumartesi gidicem inş kendi doktorum herşey iyi sorun yok diyor mide bulantısı halsizlikten sağlık ocana gittim onlar buldu o_O ya çalışmak neysede bide eve gidip iş yap yemek yap olmasa

Allahıma sükürrr mide bulantılarını atlattım evden cıkmadan once kusmayı bekliyodum sonra cıkabılıyodum. şimdide öğlen uykuları zorluyor benı ...

Bu yeni topik galibaaa :KK49:
Ben de 6 ya kadar calisiyorum.
Mide bulantilarim basladi. Saglikli olsunda insallah bebeim sorun etmiyorum.
Kalp atisi icin gun sayiyorum, insallah duyarim dua edinnn :oops:

Calisirken uyku bende de coook. Ogle aralarinda uyuyorum arada :KK51:

Allahıma sükürrr mide bulantılarını atlattım evden cıkmadan once kusmayı bekliyodum sonra cıkabılıyodum. şimdide öğlen uykuları zorluyor benı ...
şükür bende atlattım bulantıları
sabahları oluyor hala az da olsa
ama dediğin gibi uykuya bi çözüm bulamadım
işten eve gidince 1 buçuk saat uyuyorum illaki
onu da uyumasam işte sızar kalırım heralde

şükür bende atlattım bulantıları
sabahları oluyor hala az da olsa
ama dediğin gibi uykuya bi çözüm bulamadım
işten eve gidince 1 buçuk saat uyuyorum illaki
onu da uyumasam işte sızar kalırım heralde
laf aramızda ben sızıyorum bile,kafamın düşmesine uyanıyorum bazen :)

vala kızlar gün geçtikçe biraz zorlaşıyo gibi geliyo bana 8:30-18-7:30 arası çalışıyorum özelde.işim pc başında gerçi ama sabah uyanması işe gelmesi akşam eve gidip ertesi güne yemekle uğraşması ev işleri derken yorucu oluyoo hakkatende.allahtan oğluşum bana hiçbi sıkıntı vermedi

laf aramızda ben sızıyorum bile,kafamın düşmesine uyanıyorum bazen :)
ilk zamanlar öyleydim ben elimde yemekle uyuya kalıyodum:KK70:
allahtan geçti
vala kızlar gün geçtikçe biraz zorlaşıyo gibi geliyo bana 8:30-18-7:30 arası çalışıyorum özelde.işim pc başında gerçi ama sabah uyanması işe gelmesi akşam eve gidip ertesi güne yemekle uğraşması ev işleri derken yorucu oluyoo hakkatende.allahtan oğluşum bana hiçbi sıkıntı vermedi
ayy ne güzel herkesler öğrenmiş cinsiyetleri
bi ben öğrenemedim heraldee:KK11:
ben baya sıkıntılar çektim
8 haftalıkken gıda zehirlenmesi
11 haftalıkken de ağır allerjik reaksiyon geçirdik
şükür ki bir aydır rahatız:nazar::nazar::anneadayı:

30.haftadayım ve hala işe gidip geliyorum ama artık zorlanmaya başladım bütün gün otur otur bel ağrısı çok oluyo :(
37. haftaya kadar çalışabilen var mı acaba çok zor bencee:KK43:

Back
X