calisan hamileler

elfzcn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
27
12
36
Çalışan ve hamile olanlar gun icerisinde neler yapiyosunuz ? Daha fazla nelere dikkat etmeliyiz

ben gün içerisinde çalıştığıma lanet ediyorum :) ve gün sayıyorum.
Onun dışında suyum, meyvelerim, kuruyemişlerim hep yanımda, çalışırken çay kahve içmek bir alışkanlık olduğu için bunları yiyorum.
ağır bir şey varsa kaldırmıyorum.
bulantım vs olduğunda boş bir odada dinleniyorum.
ilk zamanlar çok hassastım, kuytu köşelerde ağlıyordum herşeye sinirim bozuluyordu:) ama şimdi geçti iyi ki.
mesai kalmamaya çalışıyorum, sizin işinizde mesai oluyor mu? nasıl geçiyor günler?

doktora sormuştum özellikle hamilelğin son zamanlrında olabildiğince pasif ol demişti iş yerinde bende fırsat bulabildikçe ayaklarımı uzatıyorum arada kalkıp yürüyorum son zamanlarda kalça fena oluyor çünkü günlük suyumu burda içerdim ama şimdi içemiyorum midemi altüst ediyor

doktora sormuştum özellikle hamilelğin son zamanlrında olabildiğince pasif ol demişti iş yerinde bende fırsat bulabildikçe ayaklarımı uzatıyorum arada kalkıp yürüyorum son zamanlarda kalça fena oluyor çünkü günlük suyumu burda içerdim ama şimdi içemiyorum midemi altüst ediyor

çok az kalmış :) ben bu zamanlara kadar dayanabilir miyim bilmem, işiniz rahatsa olur tabi ama

Valla benim isim genelde yurumem yada egilmem uzerine kurulmus . Tek sikintim yazin olacak galiba güneşin altında sabahtan aksama kadar naparim bilemiyorum.

Afra33 Gebelik tarihimiz ayni karin ve kasik agrilarin oluyo mu
canım aslında benim ki tam 6 haftalık değil geç döllenme olmuş 5 hafta felan ama değiştirmedim daha :) bende kasıklarımda batma oluyor canım başka bişey yok şimdilik sende ne var neler hissediyorsun

Bugun inanilmaz adet sancisi misali agrim var ya .ama genel olarak sikintim yok .mide bulantım bile yok denilecek kadar.yarin doktora gidecem bakalim neler olacak

.
bende olmayınca bi tuhaflıkmı var acaba diyorum blirti konusunda

Kan tahlilin kac cikti senin ayrica yarin benim kese gorunurse haber veririm ona gore sende doktora git kese var mi diye bakarsiniz.ayrica belirti olmamasi iyi sikintisiz bi 9 ay gecireceksindir

.

Kan tahlilin kac cikti senin ayrica yarin benim kese gorunurse haber veririm ona gore sende doktora git kese var mi diye bakarsiniz.ayrica belirti olmamasi iyi sikintisiz bi 9 ay gecireceksindir
geçen cuma idrarda çıktı silik ikinci çizgi akşamına kanamam oldu acile gitmiştim dr. İli ihtimal ya duştu yada devam dedi. İlk test cuma 190 kusır pazar gunu ikinci test ise 430 çıktı canım bakalım dr yarın me dicek

Benim doğum izni almama bir hafta kaldı çok zorlanıyorum okula giderken 5 dakikalık yolda bile. Doğum öncesi 6 ay sonrası 1 yıl dogum izni olmalı en az :KK12:

Benim doğum izni almama bir hafta kaldı çok zorlanıyorum okula giderken 5 dakikalık yolda bile. Doğum öncesi 6 ay sonrası 1 yıl dogum izni olmalı en az :KK12:
aynen katılıyorum bn bıle su halımle ofıste merdıven ınıp cıkarken harap oluyorum sen bıde 31 haftalıksın senı dusunemıyorum Allah yardımcın olsun canım

bende olmayınca bi tuhaflıkmı var acaba diyorum blirti konusunda
ben bir kere bile kusmadım hiçbişeyden tiksinmedim et hariç :)
yani canım anlıycağın her anne adayının belirtileri farklı oluyo hatta her anne adayının her hamileliği farklı oluyo şartlandırma kendini belirtiler konusunda illa klasik kalıplara uymalıyım diye.
iş konusunda da herhalde ben doğum yapacağım ana kadar çalışıp akşamına iş yerini kapatıp doğuma öyle giderim diyorum ahahahahay:KK53::KK53: rahatım yani maşallah :nazar::KK53::KK53::KK53:

bende calışan hamileyim ve işyerınde hamile olduğum bölüm değişikliği yaşıyorum 7z haftadayım ve sürekli stres altıında kalıyorum ne yapmalıyım bebek nasıl etkilenır ve calışan memur haklarını bilen var mı :KK43:

Ben de çalışan yeni hamileyim :) öğretmenim sürekli ayaktayım. Şimdilik sıkıntım yok ama bi düşük yaşadım korkuyorum:KK43: bide önceki hamileliğimde bu haftada başlamıştı mide bulantım şimdi hiç bişeyim yok.. Allah korusun bi sıkıntım olursa rapor alıp gitmemeyi düşünüyorum.

ben bir kere bile kusmadım hiçbişeyden tiksinmedim et hariç :)
yani canım anlıycağın her anne adayının belirtileri farklı oluyo hatta her anne adayının her hamileliği farklı oluyo şartlandırma kendini belirtiler konusunda illa klasik kalıplara uymalıyım diye.
iş konusunda da herhalde ben doğum yapacağım ana kadar çalışıp akşamına iş yerini kapatıp doğuma öyle giderim diyorum ahahahahay:KK53::KK53: rahatım yani maşallah :nazar::KK53::KK53::KK53:
:) ben 5 hafta 6 günlüğüm haklısın herkes bir değil sadece ayaklarım donuyor goğusler hafif sızlıyor o kadar :) cinsiyet bellimi canım

X