Çalışan hamişler nasıl besleniyorsunuz ?

linkpover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
11
0
86
Çanakkale
kızlarrr sabahın kör vaktınde gıdıp ıkındı vaktı eve gelıyorum ısyerımdede tosttan baska bısey yok siz nasıl beslenıyorsunuz

ben ilk başlarda k flakes yiyordum. yanımda kapta k flakesi koyuyordum. kutu süt götürüyordum. hamilelikten önce de onu yiyordum. içeriğine baktığında vitaminsel olarak baya kuvvetli olduğunu görürsünüz. hem de bir porsiyon süt içmiş oluyordum. ama mide bulantılarından sonra bıraktım onu. bu aralar ceviz içi, hurma, muz, elma falan götürüyorum.

öğleni öylesine geçiştiriyorum. içim de pek rahat değil bu yüzden. nasıl besleneceğimi bilmiyorum. neler götürebilirim. okulumuzda kantin falan da yok. gerçi olsa bile sağlıklı şeyler pek bulunmaz kantinde. evden getirmek lazım. ama hala düzene koyamadım bu durumu ben de...

ben sabahları sandviç şeklinde ekmeklerden hazırlıyorum kendime arasına peynir domates salatalık yeşil zeytin falan koyuyorum bazen marul yanımda kutu süt,ceviz içi,hurma,yeşil elma götürüyorum iş yerinde bunları yiyorum. öğlen yemek çıkıyor bizde allahtan güzel olmayınca dışardan bişiler sölüyorum bence sizde mümkün olduğunca evden getirin arkadaşlar öğün atlamayın şekeriniz düşer baş ağrınız falan olur.

Sabah kahvaltı yapıyorum ben.Hiç canım istemese de yemeye çalışıyorum.
Öğlen işyerinde yemek çıktığı için problem olmuyor,ara öğün götürüyorum evden.
Akşamları çok zorlanıyorum yemek yemekte.Bulantılarım genelde akşamları oluyor.

bende mutlaka sabahları evde kahvaltı yapmaya çalışıyorum .öğle yemeği de çıkıyor. akşamları da çorba içmeye çalışıyorum.ama ara öğünlerim çekmecemde kuru incir badem ceviz atıştırıyorum arada . baya tutuyor. süt içmeyi sevmediğim için mümkün olduğunca peynir yoğurt ve ayran tüketmeye çalışıyorum.

Back
X