• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan hanımlar aralıklı oruç

burcuaybektas

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
25
2
6
32
Merhaba bayanlar aralıklı oruca başlamak istiyorum fakat öğretmenim ve sabah 8'de dersim başlıyor.Bir şeyler yemeden sabah derslere hayatta giremem konusamam anlatamam 😔 e aralıklı orucu nasıl yapicam ben kahvaltıyı hep 11,12 gibi yapıyorlar.calisan hanımlar siz nasıl yapıyorsunuz bu orucu?

Selamlar, ben öğretmen değilim ama yine de yoğun çalışıyorum. 8:30da mesaim başlıyor. Akşam son öğünü en geç 7 gibi yiyorum sonrasında da 12:30da ilk öğünü yapıyorum. Kahvaltıyla başlamıyorum tabi çünkü işyerinde yumurta vs zor oluyor. İlk 2-3 gün zorlandım ama şuan zaten o saat gelmeden yemek yemek istemiyor vaziyetteyim. Yapamam diye kendinizi psikolojik olarak kısıtlamayın bence :KK54:

İlla sabah öğününü atlamak zorunda değilsin, akşam yemek saatinizi erkene çekin. Ben 8.00 mesaiye başlıyorum 17.30 evdeyim. 12.30 ilk öğünüm 19 civarı en geç yemek işim bitiyor, 20de belki çok az meyve yersem yerim 20.00 sonrası kesinlikle yemiyorum. 20.00-12.30 bile 16.5 saat zaten.

Siz de örneğin 7.00 kahvaltı ile başlayın 15.00 son öğünü yapın.

merhaba arkadaşlar bende bir aydır aralıklı oruç yapıyorum 3 kilo verdim bence çok az ama gram gram kilo veriyorum insülin direncim var muhtemelen ondan diye düşünüyorum. izindeyken başladım diyete. Evdeyken düzenli leslie yapıyordum şimdi yine yapıyorum ama düzenli değil.muhasebeciyim çok hareketsizim yani. ben 12 de kahvaltı yapıyorum Kahvaltıdan sonra saat 4 gibi bir bardak kefir yanına tarçınlı bir elma yiyorum akşam 8 de yemeğimi yiyip orucuma başlıyorum. bilgisi olanlar farklı yapmam gereken birşey var mı bir de motivasyona ihtiyacım var sanırım sevgiler

merhaba arkadaşlar bende bir aydır aralıklı oruç yapıyorum 3 kilo verdim bence çok az ama gram gram kilo veriyorum insülin direncim var muhtemelen ondan diye düşünüyorum. izindeyken başladım diyete. Evdeyken düzenli leslie yapıyordum şimdi yine yapıyorum ama düzenli değil.muhasebeciyim çok hareketsizim yani. ben 12 de kahvaltı yapıyorum Kahvaltıdan sonra saat 4 gibi bir bardak kefir yanına tarçınlı bir elma yiyorum akşam 8 de yemeğimi yiyip orucuma başlıyorum. bilgisi olanlar farklı yapmam gereken birşey var mı bir de motivasyona ihtiyacım var sanırım sevgiler
Yemek saatini bir tık daha erkene çekseniz nasıl olur? Evet 12.00-20.00 16 saat açlık oluyor sistem olarak doğru, ama 7 civarı yemek bitince daha iyi hissediyorum ben. Ben de muhasebeciyim bu arada ve ne leslie ne başka bi şeye hiç enerjim yok maalesef.

Instagram'da zülal diye bir bayan var hemşire kendisi de çok zayıflamış kürlerin tariflerini veriyor detox vs çok etkili onlar da gerçekten vücudu bir sarsıyor

Merhaba bayanlar aralıklı oruca başlamak istiyorum fakat öğretmenim ve sabah 8'de dersim başlıyor.Bir şeyler yemeden sabah derslere hayatta giremem konusamam anlatamam 😔 e aralıklı orucu nasıl yapicam ben kahvaltıyı hep 11,12 gibi yapıyorlar.calisan hanımlar siz nasıl yapıyorsunuz bu orucu?
Selam.
Okul tekli egitimse 12.00 gibi ara vardir.
Aralikli oructa kahvalti ne kadar 11,12 ye birakilirsa daha iyi gibi.
Kahvaltisiz evden cikmamaya alisan biri icin zordur tabi ama ya 12 de kahvaltiya alismalisin ya da 3 ogunle devam etmelisin.
Fat secret diye bir program var,kalori ve makro hesabi yapabilirsin.
Ben de ise erken gidiyorum.
11.30 gibi kahvaltiya durabilmek icin bir Turk kahvesi iciyorum,kesiyor sanki.
Simdi maydanoz,limon suyunu da kahvaltidan once iciyorum.
Bir de zaten 10 gun sonra karneler veriliyor,daha kolay olabilir.

Back
X