• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan hanımlar kendinizi şımartmak için neler yapıyorsunuz?

• En guzel spor salonuna giderim, spordan sonra spada yayilirim :) Spor salonunda mutlaka spa ararim.
  • Ayda 1 veya 2 kez masaj yaptiririm, genelde boyun, sirt, yuz, bas taraflari yaptiriyorum. Kendimi iyice gevsetirim ve yavsatirim yani :halay:
  • Cilt bakimi icin sadece 2 nanem var ama 2si de saglam ciltte paraya kiyarim gercekten ise yarayacak markalari alirim.
  • En onemlisi b.k erkeklerin dediklerini takmam :halay:Sosyal medyada kadinlar oyle olsun boyle olsun diyentiplere prim vermem

Evde kimse yokken bağıra çağıra şarkı söylüyorum
Aşağıda yukarıda komşular evde olmuyor genelde
Eğer kötü bir sesle bağırarak şarkı söyleyen bir deli duyarsanız bir evden
Muhtemelen benim :KK14:
İyi geliyor inanın

Ben çalışmıyorum ama eve temizlikçi almak masaja gitmek 1 2 gün bile olsa bir yere gitmek iyi beslenmek

• En guzel spor salonuna giderim, spordan sonra spada yayilirim :) Spor salonunda mutlaka spa ararim.
  • Ayda 1 veya 2 kez masaj yaptiririm, genelde boyun, sirt, yuz, bas taraflari yaptiriyorum. Kendimi iyice gevsetirim ve yavsatirim yani :halay:
  • Cilt bakimi icin sadece 2 nanem var ama 2si de saglam ciltte paraya kiyarim gercekten ise yarayacak markalari alirim.
  • En onemlisi b.k erkeklerin dediklerini takmam :halay:Sosyal medyada kadinlar oyle olsun boyle olsun diyentiplere prim vermem
2 ürünün ne cilt bakımı için 🌸

Back
X