Çalışan kadın olmak

Maalesef öyleymiş. Ama İngilizce öğretmeniymiş o nedenle Türkçesi iyi değilmiş. İngilizce yazsam anlayacak mısınız diye laf göndermeyi biliyor ama kendisine küfür eden, parasını alan, üstüne de dayak atan adama gelince dut yemiş bülbül.
Bize degil, dayak yedigi kocasi karsisinda konussun bakalim yine iki tane daha yer tokat.

Yazik yazik egitime yazik haketmiyorlar

Neden çalışan bayanların kocaları işçi çavuşu gibi kadınının hakkını elinde tutup milletr hava atıp hesap vermemek zorunda.din iman toz duman iken buna çanak tutam koca ailelerini de kınıyorum.adam edemedikleri çocukları fiziksel manevi sömürdükleri kadınları ırgat yerine koyup maddi şiddetini hak gibi gösteriyorlar.artık eminim ya erkek anaları illa ne yasattıysa kocaları.aynısını yaşamasını istiyor.gelinlerinin.

Insanin hayati ile meslegi arasinda gayet de guzel baglanti kurulur ki diger uyeler de kurmus.
Ögretmenlik siradan bir meslek degildir. Evindeki stresini uzuntusunu cocuklara yansitiyor. Eşine resti cekemeyen pasif kadinlar cocuklara egitim veremez. Psikolojisi zaten yedikleri dayaklardan kaldirmaz. Derse mor ve şiş gozlerle gelen ogretmen cocuklara nasil rol model olabilir ? Cocuklar anne babalarini ogretmenlerini rol model alir.

En basta kadin ogretmenler degismeli ki nesil degissin. Nesil ıslah edilmeli. Hayat kocadan ibaret degil.
Hayat tabi ki kocadan ibaret değil. Meslek grubu,din,dil,ırk farketmeksizin çoğu kadının başına şiddet,taciz vs gelebilir. Ama döngüyü hakkımızı arayarak değiştireceğiz. Başka bir yolu yok.

Bebek kucağmdayken yazmaya çalştm zor yazdm o yüzden biraz kibar yorumlar yazarsanız iyi olur mesele öğretmen olmam değl
Hayır mesele tam da öğretmen olmanızla alakalı. Burada o kadar şiddete uğramış kadın oluyor ki ama bir geliri olmadığı için herkes direk boşan diyemiyor. Öğretmenseniz eğer iyi bir geliriniz var demektir. Kimseye muhtaç değilsiniz. Bundan daha da önemlisi bu koca denemeyecek kişiye daha fazla katlanmamanız gerektiğini bizim mi söylememiz gerekiyor sayın hocam!!!!

Dalganızı geçin arkadaşlar.İngilizce
Öğretmeniyim Türkçem de pek iyi değil
türkçenin iyi olmadığı belli ama senin öğretmen olduğundan şüphem var,kendine değer vermiyorsun öğrencilerine ne öğreteceksin.Ailen arkanda durmazsa durmasın,öğretmensin garanti mesleğin var,atılma korkun yok.Başka şehire teyin iste,boşan git,şimdiki gibi çalışır bebeğine bakarsın zaten

Merhaba arkadaşlar hem içimi biraz buraya dökmek hem de sizlerin fikrini almak için yazmak istedim..Ben 5yıldr öğretmenlik yapan 5aylk da bebeği olan bir kadınım.Eşimlw 5/yldr gurbettryiz ailelermzden çok uzakta ben bebeğim 2 aylıkken maddi skntlardsn çalşmak zorunda kaldm çok kötü nır arabamz var ve kyk borçlarmz var o yüzden..Asıl mesele şudur ki eşimle başta araba alacğz borçları ödeyelm dye konşmamaza rağmen 2yldr parayı toparlayıp araba bile alamadık ..Kendisi brktrdğmz parayı 3000tlyi babasna bana sormadan yine babasna cep telefonu 1200/tlye ...Sonra gidip kar eddceğm dye 5000liraya inek alma gbi maceralara gryor.Bunu neden yaptn dynce beni terslypr sen kimsin bana karışamazsn haddini bil kadınlğnı bil paranı kazan getr işine bak çocuğuna bak dyor ..Oysaki Benm istediğm sadece bebeğimz ufakken önce araba almak borçları silmek sonra ev alabilmek ..Ben ufackk bebeğimi bırakp çalşyorm o ise paraları sürekli bi yerlere dsğtyor soramyprm konşamyorm bir şey demeye kalkınca azarlayarak feministsin çalışmazssn çalşma lan dyor Hatta birinde böyle dedğm için vurmştu.Sizler ne dşnyosnz ne yaplablr bu konuda yorumlarnızı beklyorm
Boşanılır

Merhaba arkadaşlar hem içimi biraz buraya dökmek hem de sizlerin fikrini almak için yazmak istedim..Ben 5yıldr öğretmenlik yapan 5aylk da bebeği olan bir kadınım.Eşimlw 5/yldr gurbettryiz ailelermzden çok uzakta ben bebeğim 2 aylıkken maddi skntlardsn çalşmak zorunda kaldm çok kötü nır arabamz var ve kyk borçlarmz var o yüzden..Asıl mesele şudur ki eşimle başta araba alacğz borçları ödeyelm dye konşmamaza rağmen 2yldr parayı toparlayıp araba bile alamadık ..Kendisi brktrdğmz parayı 3000tlyi babasna bana sormadan yine babasna cep telefonu 1200/tlye ...Sonra gidip kar eddceğm dye 5000liraya inek alma gbi maceralara gryor.Bunu neden yaptn dynce beni terslypr sen kimsin bana karışamazsn haddini bil kadınlğnı bil paranı kazan getr işine bak çocuğuna bak dyor ..Oysaki Benm istediğm sadece bebeğimz ufakken önce araba almak borçları silmek sonra ev alabilmek ..Ben ufackk bebeğimi bırakp çalşyorm o ise paraları sürekli bi yerlere dsğtyor soramyprm konşamyorm bir şey demeye kalkınca azarlayarak feministsin çalışmazssn çalşma lan dyor Hatta birinde böyle dedğm için vurmştu.Sizler ne dşnyosnz ne yaplablr bu konuda yorumlarnızı beklyorm

öğretmensiniz.. çalışıp kendi paranızı kazanıyorsunuz.. ve bu koca ile hala evli kalıp hala ve hala araba ve ev derdinde misiniz?
insanın önce kendine saygısı olması gerekiyor. kocanız olacak hödük size ne hakla bu lafları söyleyebiliyor ve şiddet gösterebiliyor ve siz bunları kendinize nasıl yedirebiliyorsunuz??
araba alırız derken bi araba dayak almışsınız.
boşamıyorsanız burayı da işgal etmeyin lütfen..

BOŞAN!! SANA DEĞER VERMİYOR ! BOŞANMIYORSAN DA PARANI VERME ,NE B.K YERSE YESİN

Back
X