- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
dışarıda daha güzel kuruyor öğle aralarında çamaşır asıyorum artı gördüğüm aksaklıklar anında müdahale ediyorum evin içinde sürekli koşturuyorum salonun hali içler acısıHaftada bir yarım gün yardımcı geliyor
Dökülen kurulan olmazsa hiçbir biçimde silip süpürmüyorum
Çamaşır da ne Zaman denk gelirse
Kurutma makinası yoksa tavsiye ederim
dışarıda daha güzel kuruyor öğle aralarında çamaşır asıyorum artı gördüğüm aksaklıklar anında müdahale ediyorum evin içinde sürekli koşturuyorum salonun hali içler acısı
Düzen ve ortalama temizlik beni ii hissettiriyor zihnim berraklaşıyorKışın kurumuyor o kadar çabuk
Ayrıca ütü derdi de olmuyor
Sürekli iş yaparsanız hep mutsuz olursunuz bırakın dağınık olsun yaşandığı belli olsun
Şu an iki yakında beş annem babam kardeşiökac nufus yasiyor bu evde merak ettim
Canım ilk defa duydum,ütü gercekten gerekmiyor mu? Ben yerim olmadığı için kurutma makinesi almıyorum ama öyle çok ütüm çıkıyor ki gına geldi.Kışın kurumuyor o kadar çabuk
Ayrıca ütü derdi de olmuyor
Sürekli iş yaparsanız hep mutsuz olursunuz bırakın dağınık olsun yaşandığı belli olsun
Canım ilk defa duydum,ütü gercekten gerekmiyor mu? Ben yerim olmadığı için kurutma makinesi almıyorum ama öyle çok ütüm çıkıyor ki gına geldi.
Ayrı yaşıyorumKızım uyanıkken hayatta iş yapmam. Cumartesileri kız uyurken banyo ve mutfak toparlarım. Pazarları da evi süpürüp silerim. Ütüyü de akşam o uyuduktan sonra tv karşısına ütü masası açıp yaparım. Eşim de yemeğe elimi sürdürmez. Şahane yemekler yapar.
Sizin eşiniz planların neresinde?
Hafta içi evi iki kez süpürüyorum sadece. Çamaşırlar her gün yıkanır. C. Tesis bişi yapmıyorum pazar saat 2ila 8 arası sil süpür falan ama yetmiyo. Oğlan üç yaşında ilgi istiyor.ben yetmiyormuş istiyorum her yer düzgün dursun oğlanın balonları oyuncaklarını topluyorum yarım saat olmadan yine yerlerde ev dublex hadi alt katı temizledim üstat berbat. İşimi kolaylaştırın diye dönen moblardan aldım bakalım yol kat edebilecek miyim. Pratik fikirleriniz var mı düzen ve temizlikte ilgili
İki buçuk maaşım var ve yardımcı için param yokYardimci almalisiniz,haftada iki supurmek yetmez cunku kucuk cocuklu eve. Bir de camasir kurutma makinesi alsaniz baya faydasi olur size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?