Çalışan kadınlara çirkin hakaret!

başbakanın eşi de dr ve çalışıyor,kimse bunun için uyarmadı mı acaba şahsı.ayrıca versinler sağlam para çalışmasın kadınlar.daha sosyal aktivitelerle geçirsinler zamanlarını.memleket mal dolu ne yapıcaz bilemiyorum..

bu dincinin zırvalarını ciddiye alan yok zaten ama çalışan kadın böyle yaparsa çalışan erkek de kadına aynı şekilde davranmazmı?
yani karısıyla ilgilenmeyen bir erkek de karısını o işe teşvik etmiş olmuyormu?
aa doğru bunlar için kadın köleydi değilmi?

fuhuşu haklı göstereceğim diye kılıf aramak yerine,keşke erkeklere çalışan eşlerine nasıl yardımcı olmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunsalar...hem böylece kadın çok fazla yorulmamış ve erkekte enerjisini daha yararlı işlere aktarmış olacağından fuhuş riskide otomatikmen ortadan kalkmış olur :KK48:

Nasıl bir cehalettir bu?
Bir Yayın kuruluşu bu denli cahilce bir düşünceyi nasıl haber yapar?
Neye dayanarak?
İnsanlar evlerine 3 kuruş daha fazla girsin yavrularımız daha iyi şartlar altında büyüsün diyip geçim sıkıntılarını en aza indirgemek için canla başla çalışırlarken böyle bir suçlama vicdana bir kere aykırı ya !
Allah kahretsin bildiği gibi yapsın bu örümcek beyinlileri ...

Uçkuru düşük adamlara bahane hazır. Eşi çalışarak fuhuşa zemin hazırladı. Bir kere de uçkur düşüklüğünün faturasını kadına kesmeyin yaw. Zihniyetinize tüküreyim midem bulanıyor, aklınız fikriniz uçkurunuzda...

Erkeğin günahlarında da suç kadının!!! Araplaştığımız güne lanet olsun ya. Neyse yakında haritadan silinecekler zaten.
Ha bu arada madem kadınların çalışması erkekleri zinaya/fuhuşa zorluyor o halde neden kadınların pek çalışmadığı Arap coğrafyasında erkekler arası sapıklık bu kadar yaygın. Suudi Arabistan'da yaşayan bir akrabımızın ilk izlenimleri:
Ben hayatımda o kadar sapık erkeği bir arada görmedim. :KK70::KK70::KK70:Avrupalılar yapsa ''Iyy pis gavurlar'' deriz, adamlar 4 kadın alıp kendilerine harem kurunca ses çıkmıyor bizimkilerden.

Eee... Ama ben hep soyluyorum, hakli cikiyorum. Basortumuzle okula ise gidebiliyoruz, bu iktidar bize ozgurluk getirdi diyip duranlar okusun iste.. Bu iktidar sizin agziniza bir kasik bal caldi, esas niyetleri sizleri evlerinize hapsetmek.. calisan kadin, okuyan kadin istemiyorlar ki aslinda.. Bu konudaki psikolojik baski her taraftan devam ediyor iste... Dun baskbakan agzindan, bugun akitin kaleminden, yarin baska milletvekillerinden bunu duymaya alisin artik.. Bingol belediye baskani kadinlarin belediyede calismasini istemiyorum diye coktan kestirip atmamis miydi zaten? Bu yuzden oradaki mali musavir Nurten Ertugrul meclis uyeliginden istifa etmemis miydi? Birgun bunun dozaji daha da artacak, ta ki siz evlerinizde oturmayi kabul edene ve bunun inancinizin bir parcasi oldugunu kabul edene kadar...

Erkeğin günahlarında da suç kadının!!! Araplaştığımız güne lanet olsun ya. Neyse yakında haritadan silinecekler zaten.
Ha bu arada madem kadınların çalışması erkekleri zinaya/fuhuşa zorluyor o halde neden kadınların pek çalışmadığı Arap coğrafyasında erkekler arası sapıklık bu kadar yaygın. Suudi Arabistan'da yaşayan bir akrabımızın ilk izlenimleri:
Ben hayatımda o kadar sapık erkeği bir arada görmedim. :KK70::KK70::KK70:Avrupalılar yapsa ''Iyy pis gavurlar'' deriz, adamlar 4 kadın alıp kendilerine harem kurunca ses çıkmıyor bizimkilerden.

Aaaaa aşk olsun milena, Avrupa'lı yapınca mezhebi geniş, gayri müslim, imansız bir sürü şey sıralanır ama bizim neydi o aile yaşam koçu muydu bir kadın vardı, yatakta 2-3 Allah ne verdiyse diyordu hani? Hani kadınlar kocalarına eş yani kendilerine kuma seçmeli, bende eşime arkadaşımı beğendim falan diyordu:KK70:

Bunların dedikleri İslam'la bağdaşıyorsa bende dinimi anlamamışım arkadaş, Peygamberimiz(SAV) zamanında kadınlar çalışırmış, şu an sanki cahiliye dönemi gibi, diri diri gömün kadınları, kız bebeleri noktasına çeyrek kaldı, zaten bu zihniyet değil mi Cuma namazı ayetinde bile Ey İman edenler diye başlayıp Cuma namazına davet eden ayeti erkekleri kastediyor deyip kadınları camiye sokmayan? Peygamberimiz zamanında Cuma namazlarını kadınlarla -erkekler kılıyormuş, namaz sonrası sohbetler oluyormuş ama sonra ne olmuş, kadın Cuma Namazından dışlanmış, ayet Ey İman Edenler diyor, Erkekler demiyor.

Bu adamları konuşturdukları, konuşmalarına izin verdikleri sürece daha çook kadınlı kelamlar duyarız biz, bunların aklı hep kadınlarla ilgili laf üretiyor, erkek hakkında laf eden yok, hamile kadın ıyyy terbiyesiz, açık kadın amannnn perdesiz ev, çalışan kadın fuhuş destekçisi, bunlara laf yetiştirmeye bile değmezde işte maalesef bizde okumayan bir milletiz, açıp okusak bunların sözleri itibar görmez ama aahh işte:KK14:

Kadinlarin islerini onlardan daha iyi yapmasini kendilerine guveni gelmesini cekemiyorlar. istedigi gibi sayip sovup evlere kapayip hizmetciliklerini yaptirdiklarinda canina tak edip cekip gidemediklerinde dogru olani yapmis olduklarini zannediyorlar dini kullanip dini karalayan orumcek kafalilar peygamberimizin esi hz hatice bile ticaretle ugrasirmis o zaman oda mi yarim kadindi eslerine doktora goturup kadin doktor baksin demeyi bilirsiniz kadin doktor agacta yetisiyo zaten

Vayy vay vay çok saygıdeğer insanlardan inciler yine. Biz neymişiz ya! Hatta Dünya'da olan bütün kötü şeylerin nedeni çalışan kadınlar. Sabah sabah ne güldüm yani. Çünkü böyle bir habere sadece gülünür. :KK70::KK70::KK70:

"Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir."
şu erkeklerin gözünü toprak bile doyurmaz.

Back
X