Birazdan anlatacaklarimda hiçbir küçümseme yoktur. Ama ben yine de linc edilme ihtimaline hazir bulunayim
Çalışan,çalışmayan,kendi ayaklari üstünde duran,evinin hanimi olan,okumuş,okumamis,okumak isteyup okuyamamis her kadina saygilar.

Allah nasip ederse 1.5 2 sene içinde evlenmeyi düşünüyorum.
Bu güne kadar aman şu kadar taki takılsin aman şunu erkek tarafi alsin düğünümde şu olsun bu olsun diyen biri değildim. Ama is buralara gelince ben de bunlari kafama takmaya başladım. Eskiden düğün kina yapmam derdim o paralara yazik derdim. Şimdi düşüncem şu "kimler kimler yapıyor benim neyim eksik ? "
Sırf bu düşünceden kurtulamadigim icin kina nisan düğün ne varsa yapicam sanirim .
Olaylarin cikis noktası bu , erkek arkadaşım bana bir gün şu cümleyi kurdu " Annem dedi ki, oğlum calisan biriyle evlen." Diyen kisinin kizlari calismiyor. Kendileri okumak istememis aile filan degil. Bu gayet normal. Kadin hayatin zor oldugunu kadinlarin da calismaya hakki olduğunu düşünmüş olmalı.
Iste konu takilara masraflara filan gelince sorunlar cikti ama anlatmaya korkuyorum bana insanlari küçümseme dersiniz diye

Ama ben kayinvalide adayimin dediğinden yola çıkıyorum. Demek ki onun icin çalışanla calismayan bir degilmis .
Ee madem bir degil. Peki ayni sekillerde evlenmemeleri normal degil mi ?
Küçük ev esyalarini çamaşır makinesini ivir zivirlari ben alacagim. 2 kez salon tutacagim etti mi sana en az 40 bin. Yani ben 40 bin lira masraf edecegim erkek arkadasimin kiz kardesleri 10 bin bile etmemiştir ( herkesin gücüne göre tercihine göre saygi duyarim buna)
Ve bunun üzerineeee erkek arkadasim bana ama biz kiz kardeşlerime perde de aldik diyor . Bu aradaa onlarda salon tutmak yokmus. Yani kizin masrafi 5 10 bin filanmis.
Sizce mantikli mi dedigi? Ben alirim sen alma dedi ama kalp kirildi bir kere. 40 bin harcayacagim bi perdesinde degilim. Ama kardesleri dunyayi yapmis ben yapmamisim gibi konusmasi normal mi ?
Takilar icin de cok heves ediyorum su tam altın kolyelere dedim. Söz bilezigi kesin takilir dedim. Bileziklere karışmıyorum dedim ister 1 ister 2
. Abarti dedi.
Bozdurmam bozdurcaksam takma dedim kardesim bozdurdu dedi. Ama ben zaten ayda 5 bin eve getiricem bozdurmama gerek yok ki. Ben mi yanlış düşünüyorum. Ben mi abartiyorum bi fikir verin kardeslerim