Çalışan sevgili

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
Iyi akşamlar. Uzak mesafe iliskisinde erkek calismaya baslarken kız öğrenci olursa bu ilişki yürür mu? Erkeğin gönlü yeni is ortaminda başkasına kayar mi? Bu arada ciddi bir iliski bu
Yorumlariniz neler

Çok zor benim bir ilişkim vardı çok önceden ben çalışıyordum o okuyordu bizde ciddiydik ama bitti okulda en yakın hatta kanka dediği kızla sevgili oldu olmuyor yani olan da çok nadirdir.

Bu konuyu buraya açtığına göre sevgilinize guvenmiyorsunuz bence.

Sevgilinden sen emin değilsin biz nasıl olalım..

Ama şöyle bir gerçek var ki sizden çok iş arkadaşlarıyla etkileşim ve diyalog kuruyor, paylaşım yapıyor.
Bu kuruntuyla çocuğu boğarsanız zaten kaçar uğraşmaz.
O iş yaş..

Ben yüksek lisans yapıyorum ikinci yilimdayim. O ise çalışıyor. Evlilik plani yapmistik fakat benim duzenli bir isim olmadigi icin istemedim. Bilemiyorum şu an kafam cok karisik aileler falan da isin içine girdi ciddi bir ilişki ama biraz paranoyak bir insanim. Insan binbir türlü şey düşünüyor

Karakterine bağlı o zaman. Şimdiye kadar vukuatı olmadıysa oluruna bırakın. yapar mi yapmaz mi onun karakterine ve değerlerine bağlı.

Iyi akşamlar. Uzak mesafe iliskisinde erkek calismaya baslarken kız öğrenci olursa bu ilişki yürür mu? Erkeğin gönlü yeni is ortaminda başkasına kayar mi? Bu arada ciddi bir iliski bu
Yorumlariniz neler

Şu dünyada her şey olabilir.. muhatabınız karaktersizse neden olmasın ???

Ben yüksek lisans yaparken eşim çalışmaya başlamıştı çoktan. 5 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Aramızda 10 saat mesafe vardı. Her ay görüştük askerlik dışında bu 5 senede. Gönlü başkasına kayar diye bir şey yok, uzaklık sıkıntı oluyor evet ama karşıdaki evde boş boş otursa bile yapacağı varsa yapar zaten. O yüzden bunu şimdiden düşünmeyin.

Bilip bilmeden konuşmayın isterseniz. Ama sizin görüşünüz saygı duyuyorum
Benim bildiklerim böyle trilyonda bir.
Gözden uzak gönülden de uzak
İnşallah sizinki mutlu sonla bitenlerden olur.
Annem bana doğruyu söylediğinde ben de kızardım,hep haklı çıktı

Benim bildiklerim böyle trilyonda bir.
Gözden uzak gönülden de uzak
İnşallah sizinki mutlu sonla bitenlerden olur.
Annem bana doğruyu söylediğinde ben de kızardım,hep haklı çıktı

3 yıldır sürüyor ve çok.zorluklar atlattık. Hayırlısı tabi her şey olabilir, uzaktan bakınca çok da sağlam görünmüyor uzak ilişkiler sizi de anlıyorum

Yorumlariniz neler
Gercekten seviyorsa seni niye gonlu baskasina niye kaysin? Kaygilanma hicbi sey olmaz o yeni bi is ortamindaysa sende okul ortamindasin. Seninde gonlun baskasina kayabilir ama o bu ihtimali dusunup kaygilaniyor mu? Eger kaygilanmiyorsa demekki sana olan guveni tam:)

Yorumlariniz neler
Kötüyü çağırma seviyorsa canı gönülden karakteri sağlamsa hiç bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…