Iyi akşamlar. Uzak mesafe iliskisinde erkek calismaya baslarken kız öğrenci olursa bu ilişki yürür mu? Erkeğin gönlü yeni is ortaminda başkasına kayar mi? Bu arada ciddi bir iliski bu
Yorumlariniz neler
Uzak ilişkinin ciddi olma ihtimali trilyonda birdir,
Erkek de çalışsa kadın da çalışsa...
Benim bildiklerim böyle trilyonda bir.Bilip bilmeden konuşmayın isterseniz. Ama sizin görüşünüz saygı duyuyorum
Benim bildiklerim böyle trilyonda bir.
Gözden uzak gönülden de uzak
İnşallah sizinki mutlu sonla bitenlerden olur.
Annem bana doğruyu söylediğinde ben de kızardım,hep haklı çıktı
Gercekten seviyorsa seni niye gonlu baskasina niye kaysin? Kaygilanma hicbi sey olmaz o yeni bi is ortamindaysa sende okul ortamindasin. Seninde gonlun baskasina kayabilir ama o bu ihtimali dusunup kaygilaniyor mu? Eger kaygilanmiyorsa demekki sana olan guveni tam:)Iyi akşamlar. Uzak mesafe iliskisinde erkek calismaya baslarken kız öğrenci olursa bu ilişki yürür mu? Erkeğin gönlü yeni is ortaminda başkasına kayar mi? Bu arada ciddi bir iliski bu
Yorumlariniz neler
Kötüyü çağırma seviyorsa canı gönülden karakteri sağlamsa hiç bir şey olmaz.Iyi akşamlar. Uzak mesafe iliskisinde erkek calismaya baslarken kız öğrenci olursa bu ilişki yürür mu? Erkeğin gönlü yeni is ortaminda başkasına kayar mi? Bu arada ciddi bir iliski bu
Yorumlariniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?